Reklama

Reklama

VOD (1)

Čerstvý absolvent vysoké školy Will si musí najít práci a začít být zodpovědný sám za sebe. Doposud ve všem spoléhal na rodiče, teď zkusí spolu se svými kamarády vybudovat úspěšnou budoucnost. Podaří se jim zjistit, v čem opravdu vynikají? (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (53)

silentname 

všechny recenze uživatele

Nebudem sa tajiť svojimi pocitmi z filmu, no počas prvých dvoch tretín som mal pocit, že z toho bude ďalšia tuctová výplachová komédia, akých Američania natočili už takú tonu, že to ani netreba komentovať. No v momente ako sme vošli do poslednej tretiny filmu, konečne som mal pocit, že sa rozhodol niečo vo svojom ponímaní zmeniť dať tam aj nejaké reálne hodnoty a reálny humor. A veci konečne začnú niekam smerovať. Myslím si, že Miles Teler nie je v tomto filme najhorší a svoj talent už celkom aj preukázal v iných projektoch. Rovnako sympatický je aj Jorge Garcia (aj keď kde nie je tento chlapík sympatický) a myslím si, že film sa aj snaží odkázať, že človek by mal robiť to čo ho baví a byť šťastný. Koniec koncov, človek môže byť v zamestnaní aj šťastný. Pokiaľ sa rozhodne zo svojich snov a predstáv vyťažiť maximum. Páči sa mi scénka rozbíjania trofejí, nakoľko to má svoj význam a má to myšlienku rovnako si myslím, že aj scénky medzi otcom a synom nie sú úplne na zahodenie. Škoda je len fakt, že počas prvých 45 minút som uvažoval nad tým kde je reálny humor a čo chce film adresovať. Nemyslím si, že film je úplne hodný vášho času, no myslím si, že za jedno zhliadnutie to možno stojí. Neviem či by som sa k flmu vrátil, ale je v ňom pár dobrých momentov, ktoré som rád, že som videl. Takže ho ocením aspoň za to. Čo sa týka zvyšku, myslím si, že takýchto filmov už bolo natočených dosť. Hodnotenie: C ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pomerne jednoduchý ale trefný príbeh. Má spád, má vtipné charaktery - Teller konečne v úlohe čo mu sedí a Cranston perfektný. Dokonca ma potešila aj Alison Brie, ktorá je neuveriteľne sexy. Absolútne zbytočná je ale Kendrick a jej línia je absolútne nezaujímavá. Celkom obstojné pripomenutie toho čo som dávno vedel - najlepšie je pracovať pre seba a možno aj za málo peňazí, ale s radosťou. Inak som sa niekoľko krát fakt dobre zasmial. A Hurley ako tajomný janitor - nápad hodný aj 4 hviezdy. Ale objektívne dám 3. ()

Reklama

Riddick77 odpad!

všechny recenze uživatele

Odmítám dát body pouze a jen za epesní obsazení. Ba naopak, tvůrci by se měli stydět za to, že se jim s tímto hereckým materiálem podařilo natočit tak slaboduchý, rozvleklý (ano, při stopáži 83 minut se jedná o extra vykutálený počin), přihlouplý a zoufale nevtipný snímek, jehož pointa (a to hazarduji se slovem "pointa") musí přijít dnešním absolventům jako urážka zdravého rozumu. "OKej, kašli na job, všechno bude fajn, jsme přece ubersuper, počkej si na vysněnou pozici, oni se ti jistě ozvou a budou tě prosit - svět se na tebe třese!" Cmooon, proberte se. 0/10! ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Co se týče teenage blbůstek, je Get a Job v mém žebříčku pěkně vysoko, s takhle nabitým obsazením se fakt divím, že film upadl do zapomnění, dvojka Teller/Kendrick zklamat ani nemohla, ale ještě tu do toho máme Perníkového tátu a McLovina ve vedlejších rolích a to už je panečku obsazení, o kterém se dá mluvit. Je to vtipné, dobře se na to kouká a ve výsledku to má i pointu do života. Povedená blbůstka, i když musím přiznat, že pro Tellerovi dřívější komedie mám velkou slabost. Lepší 3* ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

S takovýmto obsazením je hřích stvořit tolik průměrný paskvil, který není ani vtipný a už vůbec ne dojemný či emocionální. Film byl právem u ledu, ale ani odsunutá premiéra a "zeslavnění" Milese Tellera ničemu nepomáhá. Příběh je naprosto banální a míří od počátku nikam, všechny postavy jsou nesympatické a rozhodně jsem neměl nejmenší chuť jim fandit. Hmmm... asi jsem nikdy neviděl takto dlouhý krátký film. Podprůměr až na půdu. 20 % ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Anna Kendrick hrá vo filme 22-ročné dievča, avšak počas natáčania filmu v roku 2012 mala 27 rokov a keď bol film v roku 2016 uvedený do kín mala 31 rokov. (ShortyIC)
  • Film byl natočen již v roce 2012, ale kvůli produkčním potížím se jeho premiéra o čtyři roky opozdila. (hansel97)

Reklama

Reklama