Reklama

Reklama

Tik. Tak. Bum!
Nikdy nepoznala svojich rodičov. V špeciálnej škole pre siroty z nej vycvičili nájomnú vrahyňu, ale túžba po normálnom živote ju donúti predstierať vlastnú smrť. Čoskoro však zistí, že žiť obyčajný život je omnoho ťažšie, ako si myslela.
Megan Walshová nie je obyčajné 16-ročné dievča, ale tínedžerská agentka pre špeciálne medzinárodné operácie, iným slovami - nájomný zabijak s nevinnou detskou tvárou. Pri takomto povolaní však Megan nemôže žiť ako ostatní vrstovníci. Ľutuje, že jej uniká najkrajšie obdobie života a nemôže naplno prežívať bezstarostnú a bláznivú mladosť so všetkým, čo k nej patrí, teda s priateľmi a romantickými vzťahmi a láskami. Aby si svoj vek stihla ešte ako-tak užiť, zinscenuje svoju vlastnú smrť, oslobodí sa od bývalého života plného zvrátených záväzkov a povinností a s novou identitou sa votrie medzi študentov strednej školy na predmestí amerického mesta. Už čoskoro však zistí, je byť normálnym, obyčajným dievčaťom nie je vôbec také jednoduché, ako si myslela. Byť tínedžerkou a prežiť v zradných vodách nemilosrdného stredoškolského prostredia medzi drzými, ambicióznymi, zákernými, pomstychtivými a sebeckými spolužiakmi je oveľa väčšia výzva, než plnenie nebezpečných úloh na špionážnych  misiách. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tento film naserie dost vela chlapov. Na prvy pohlad sa to tvari ako akcny film v style Vaughnovych opusov Kick-Ass alebo Kingsman v ktorom nejaka mlada agentka zaziva jedno cool dobrodruzstvo za druhym. Lenze tato linia tu je len prvych 15 minut a potom sa to zmeni na klasicky romanticky teenagersky film zo skolskeho prostredia o tom ako sa jeden divny novacik snazi zapadnut medzi ostatnych. A to ze je ten novacik spickovy agent je uplne jedno, pretoze to nie je prilis zaujimavo vyuzite. Na konci sa konecne zase dockame nejakej akcnej sceny, ale to je tiez uplne jedno pretoze vsetky akcne sceny su dost tuctove a v PG-13 ratingu absolutne nezavadne. Dokonca aj Samuel L. Jackson dokazal byt v tomto filme dokonale trapny, takze tento nefunkcny mix zanrov nikomu neodporucam. Jednu hviezdicku davam za roztomily odkaz na BH 90210. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $6,075Tržby Celosvetovo $119,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $13,351 //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA $52,549 //počet predaných kusov ║ tajní agenti(Mission Impossible5, Spectre, Kingsman, U.N.C.L.E.) sú v roku 2015 nadmieru v kurze, tak tu máme aj takúto béčkovinu ladenú skôr v takom TV prevedení ale dá sa to zniesť ako taká neškodná uletená traškarina, kde sa mihnú aj známejší herci /60%/ ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový komiksový film, který stylem - a zároveň trochu obsazením - sedí na Roberta Rodrigueze. Ale místo toho, aby to byla skvělá řežba ve stylu "Kick-Ass" nebo "Kingsman", což mi připomněla úvodní zápletka, je to teen komedie o tom, jak je těžké zapadnout, když se vydáváte za Kanaďanku. Ale ono se to nakonec povede a všechno zlé se v dobré obrátí. Jessica Alba je strašná záporačka. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Fakt jsem tomu chtěl dát tři hvězdy, jelikož mě to v druhé půli dost bavilo a kupodivu všechno vypadalo lépe, než na začátku. Pak jsem si ale vzpomněl na začátek a moje "lehké nadšení" bylo zas úplně někde jinde. Film sám osobě není zas tak hrozný, a jako béčko si ho jde užít. Problém je v tom, že film si zbytečně dlouho hraje na něco jiného, než ve skutečnosti je. Do toho vypadá místy fakt blbě a v první půlce jsou akční scény nekoukatelné. V druhé půli se dostane ke slovu odkazování na teen film a je to mnohem lepší zvláště, když se na scéně objeví Sansa Stark. Herci strašně přehrávájí a někdy doslova nemají co hrát a jejich dialogy postrádají hlavu a patu. Pokud jste fandové Sophie Turner a Jessici Alby, tak na to koukněte jinak je spoustu lepší filmu, u kterých trávit čas, škoda jen té zápletky, která se rozhodně dala využít lépe. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Takhle by to dopadlo, kdyby se Kinsgmana pokusil natočit kdokoliv jiný než Matthew Vaughn. A není to špatný. Ve skutečnosti, mě to skutečně bavilo. Má to stejnou energii jako Kingsman a herecké obsazení je úžasné. Hailee Steinfeld se pro svojí roli naprosto hodila a předvádí skvělou práci. Sophie Turner aka Sansa je možná to úplně nejlepší na tomhle filmu, svojí roli prožívá a je neskutečně bad-ass. Jessica Alba hraje obdobnou roli jako ve filmu Spy Kids 4D, ale tady i trochu někoho škrtí a vypadá u toho dost hustě. Samuel L. Jackson si asi nevšimnul jména filmu, a myslel, že dostal scénář ke Kingsman 2 :D Thomas Mann je obrovský sympaťák a nejvíc jsem mu fandil. Nejvtipnější je ovšem, překvapivě, Disney Channelovská herečka Dove Cameron, která má opravdu super hlášky. Moc doporučuji a přijde mi, že to hodnocení je tedy opravdu nízké. Strašně jsem si to užil a určitě to někdy uvidí znovu ;-) ()

Galerie (38)

Zajímavosti (5)

  • Pre Dove Cameron (Liz Larsonová) je to prvá snímka, ktorá sa premietala v kinách. Predtým hrávala iba v seriáloch a televíznych filmoch. (m.a.t.o.)
  • Topher Grace se objeví jako otec na fotce rodiny Larsonových, když Megan (Madeleine Stack) hledá hostující rodinu pro výměnů zahraničních studentů. (tessincolor)

Reklama

Reklama