Reklama

Reklama

Gad Elmaleh : L'autre c'est moi

(divadelní záznam)
Francie, 2005, 116 min

Režie:

Jean-Louis Cap

Scénář:

Gad Elmaleh

Hrají:

Gad Elmaleh

Obsahy(1)

Třetí sólové vystoupení Gada Elmaleha se od předchozích dvou liší, již není rozděleno do samostatných skečí, ale Elmaleh se poprvé objevil na jevišti ve stand-upu. V této šou se soustředí na věci denní potřeby a každodenní situace, které vtipně nastiňuje. Toto vystoupení nebylo dlouho zaznamenáváno, aby bylo uchráněno před pirátskými kopiemi DVD. Po několika měsících repríz se dočkalo záznamu až Lyonské představení. (Snorlax)

(více)

Recenze (16)

Lordkolol 

všechny recenze uživatele

Gad Elmaleh patří k těm stand-up komikům co dokážou show dělat celým svým tělem a nikoliv jen slovním projevem. Tahle show je nabouchaná vtipama, moderním R'n'B, uvídíte muzikál a budete se svíjíet smíchy nad tím co všechno ten "bloďák" dokáže a umí. Velká paráda, škoda, že na ostatní jeho vystoupení nejsou ani české/anglické titulky, přeci jen francouzsky neumím. ()

Daji 

všechny recenze uživatele

Gad je prostě srdcovka.. Od prvního videa na videacesky.cz jsem si ho zamilovala. Konečně jsem narazila na celé jeho představení. Jeho vystoupení mě nikdy neomrzí. Jeho humor je jednoduchý, ale účinný,... hraje si s divákem, má báječnou odezvu a všechny vtáhne do svého příběhu. Líbí se mi na něm, že dokáže svůj vtip aplikovat na jakoukoli věkovou skupinu, umí se přizpůsobit, udělat legraci ze sebe, z naprosto triviálních věcí a situací, které denně všichni zažíváme. Obdivuji na něm Jeho neskutečné nadšení a nevyprchající energii, nadání na vše, na co sáhne. Prostě špička ve svém oboru. Nejlepší stand up komik, kterého jsem kdy mohla vidět. ()

Reklama

grogodil 

všechny recenze uživatele

Pán herec, pán komik. Obrovský sympaťák, ktorý do toho ide z maximálnym nasadením akoby bol platený za vystúpenie od nabehaných kilometrov. A ďalšia obdivuhodná sympatická vec na jeho vystúpení je, že ho môžete bez obáv pustiť snáď aj vašej prudérnej babke, pretože na rozdiel od dnešných drsných "kruťákov" ako Louis C.K., si Gad si vystačí snáď bez jediného "fuck" a zvláda elegantne baviť bez toho, aby sa všetko zvrtlo v nejaké obscénnosti. Nevravím, že všetko mi úplne sadlo, no aj za tie slabšie skeče (u mňa muzikálová vložka), si zaslúži uznanie za to precítenie a odovzdanie sa úlohe, pretože žiadneho iného komika som ešte nevidel po vystúpení odchádzať z javiska mokrého, akoby zabehol maratón :-) ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný, co Gad dokáže. Do dneška jsem ho vůbec neznal, ale tenhle jeho stand-up nemá konkurenci. V životě jsem se u ničeho tak nenasmál. S jakou lehkostí dokáže bavit celý sál, nemusí si potlesk nijak vymáhat. Louis C.K. je proti němu béčko a to ho mám taky rád. Gad je naprosto všestranným umělcem (tanec, zpěv, grimasy, humor). Jasných 100% ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Čím víc poznávám sympatického Gada, tím víc se mně dostává pod kůži .Nejen jeho krásný úsměv a modré oči, ale z jeho talentu začínám být maximálně nadšená. Z tohoto téměř dvouhodinového představení (klobouk dolů) je už pro mě zcela jasnou francouzskou hereckou hvězdou. Úžasně vtipný komik s velkým mimickým arsenálem, který dokáže naprosto skvěle pobavit i bez kýblu vulgarit, které jsou jinak v této branži už zcela běžné. Já to považuji za velký um a myslím si, že těch asi dva tisíce diváků, kteří se toho tady zúčastnili, to dali jasně najevo. Bravo Gade, tleskám a každému tuhle one man show určitě doporučuju. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama