Reklama

Reklama

Sandy Patterson má milující ženu, dvě roztomilé holčičky a náročnou práci. Život mu ztrpčuje jen jeho nepříjemný šéf, a proto využije nabídku ke změně zaměstnání. Jenže za každé štěstí se musí platit. Se změnou zaměstnání přichází zjištění, že někdo zneužil jeho jméno a dočista „vyčistil“ jeho osobní bankovní účet. Jeho dokonalý život se hroutí jako domeček z karet a vše vyvrcholí zatčením a obviněním z neuposlechnutí soudního příkazu. Na policejní stanici se záhy vysvětlí, že je v tom Sandy nevinně, protože se stal obětí zlodějky identit. Pokud má získat svůj život zpátky, musí korpulentní Dianu, která mu ho ukradla, najít a předat do rukou spravedlnosti, po dobrém, nebo po zlém. Diana má ale pro něj připravených ještě pár dalších překvapení. Sandy tak bude muset odhodit image slušňáka a začít jednat podle jejích šílených pravidel. (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer 1

Recenze (164)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Buddy movie a road movie v jednom zase trochu jinak. Robustní Diana trpící mindráky, jak je přehlížena,  sebere identitu podnikateli ze spořádané rodiny Sandymu a na jeho účet si dopřává radosti a slasti. Když se na to přijde a policie nehodlá nic dělat, rozhodne se Sandy zloděje  najít sám a policii předhodit. To se mu samozřejmě povede a celý příběh je pouze  o tom, co během cesty zažijí. A to navíc nejde jen o jejich lecjaké eskapády, ale na správný buddy film mají v patách mafiány, kteří chtějí Dianu za každou cenu dostat a to dokonce soupeří i mezi sebou. Ať se to někomu líbí nebo, film je plný elánu, u kterého se dá dobře bavit. Melissa McCarthy v roli Diany se doslova a do písmene vyřádila a je to i dáno tím, že jí Jason Baterman v roli Sandyho výborně nahrává. Ano, i když to od samého začátku vypadá, že hlavní postavou celé této rošády je podnikatel Sandy, není tomu tak. Netrvá dlouho a celou pozornost na sebe strhává Diana. Přirozenost se tu kloubí s trapností a že je celý dějový koncept daleko od reality, jak zní většinová kritika, divákovi chtíce se pouze bavit, to může být úplně jedno. Chtít po bláznivé komedii reálné vyznění není nic jiného než naivita nejvyššího ražení. Snímek ctí jedno nepsané filmové pravidlo. ´Čím více lidí má film oslovit, tím méně kontroverzní musí být dějový hrdina.´ A tady je Diana hodně kontroverzní. Dokonce v tom snad i převyšuje doposud nastavenou laťku dosažené absurdnosti. Takový je to živel. Avšak, stejně jako se ve filmu ´Černí baroni´ (1992) ptá major Terazky vojína Kefalína. Co si kdo představuje pod takovým slovem absurdní? Snímek v rámci popcornové komediální zábavy má vše, co má mít. Ohromnou živost, spoustu humoru, ve kterém se tentokrát hodně tlačí na pilu, správný švih a nějakou tu akci. Takže vypnout mozek, nemyslet na blbosti a jen se bavit. Zatrpklost tu nemá žádné místo. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Pomaly a veľmi nudne odsýpa táto tragédia, ktorá ulahodí len a len čipsami napchatými amíkmi. Nič sa nedejebez príčiny,ale tento film žiadnu nemá. Iba ak nejaké gagy obtlustej Melissy, kde sa to trápne hrá len na jej nótu. Toporný Jason do počtu a o ostatnom škoda rečí. Nefunguje to ako komédia, lebo nie je sa kde zasmiať, nefunguje to ani ako sociálna dráma, ktorá je funkčná akurát tak tým koncom v prison. Ináč je to slaboduchý vývar toho najhoršieho čo môže súčasá produkcia komédii ponúknuť. (videné 24.1.2019 Markíza archív) ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nebýt to tak dlouhé a být tam méně toho výchovného balastu, bylo by to ještě zábavnější. Melissa je docela zábavná holčina, Jason tak nechutně unylý až se na tyhle role přesně hodí. Ale jo, v určitých scénách (seznámení v baru s kovbojem a následný přesun na pokoj v motelu, v restauraci "můj manžel je hasič") to bylo fakt zábavné. Já věděl, že ta nízká hodnocení jsou pro mě zaručenou zábavou. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Proti Batemanovi vcelku nic nemám a uznávám, že jeho komediální talent má určitou úroveň, ale Melissa McCarthy je odpudivá osoba ve všech hereckých polohách a její projev je naprosto nedůvěryhodný. Některé scény snad mohly být i vtipné, ale tahle sloní samice je bez pardonu zabíjela. To už by snad byla lepší i Cameron Díaz a to už je co říct. jedná se tak o komedii bez vtipu, kterou jen trošku zachraňuje Robert Patrick jako vymahač a jeho konkurence v podání Genesis Rodriguez a Tipa Harrise. Ale jinak kde nic, tu nic. 10% ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu byl utrápený a já začal nadávat proč jsem si tenhle výtvor pustil. Poté se děj zahodil svojí ospalost a mírně se rozjel, za což jsem byl velmi vděčný. I přes mírné zlepšení, si filmaři mohli odpustit některé zbytečné dialogy a scény. Celému filmu by slušela kratší stopáž. Také herecké obsazení není úplně nejvhodnější, přišlo mi, že se v tom plácaj jak ryba v zahýnku. Můj celkový dojem byl spíše rozpačitý a lehce nedoporučuji. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • V čase 48:37 Velkej Chuck (Eric Stonestreet) sundává kalhoty tak, že mu sklouznou až pod zadek. V dalším záběru je však opět znovu drží v rukou a stahuje. (Iveet)

Související novinky

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

25.07.2015

Už skoro rok víme o tom, že se Dwayne "The Rock" Johnson objeví v nové Pobřežní hlídce. Plavčíci a plavčice se přesunou na velké plátno a počítá se s camey pro Davida Hasselhoffa a Pamelu Anderson,… (více)

Uncharted našlo režiséra?

Uncharted našlo režiséra?

06.02.2014

Kolem adaptace herního hitu Uncharted se v minulosti motali třeba David O. Russell (Terapie láskou, Špinavý trik) nebo Neil Burger (Iluzionista, Všemocný). Ani jeden z nich ale nedokázal dobrodruha… (více)

Reklama

Reklama