Reklama

Reklama

Chicago Fire

(seriál)
  • USA Chicago Fire
Trailer 3
USA, (2012–2024), 176 h 8 min (Minutáž: 40–43 min)

Hrají:

Jesse Spencer, Taylor Kinney, Yuriy Sardarov, Christian Stolte, Eamonn Walker, Monica Raymund, Joe Minoso, Randy Flagler, David Eigenberg, Anne Lockhart (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(252)

Adrenalin do žil a slzy do očí... Elitní tým hasičů bojuje o životy druhých, zatímco ty jejich jsou ve stálém ohrožení. Chicago Fire nás zavádí na 51. hasičskou stanici k elitní požární, záchranné a zdravotnické jednotce. Ukazuje prestižní povolání, které je neuvěřitelně nebezpečné, vyčerpávající a stresující, avšak také naplňující a vzrušující. Žádný stereotyp tu nenajdete. Hrdinové z 51. směřují do míst, odkud ostatní utíkají. Navzdory všem rozdílům, rozporům či osobním antipatiím se v profesním životě tento tým snaží čelit situacím spojeným se životem a smrtí jako rodina. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (47)

Trailer 3

Recenze (81)

RobbieM@N 

všechny recenze uživatele

Pochybuji, že na TV obrazovce se objevil víc podlézající seriál. Producenti opravdu pokryli každou možnou menšinu - lesba, černoch, hispánec s menší dějovou linkou, single žena, geek, chlap s rozpadlým manželstvím atd... V konečném důsledku je scénář fakt šílený mišmaš, který se nedá pořádně sledovat. A to jen díky tomu, aby Chicago Fire někoho neurazilo nebo zapomnělo. Pokud tohle má být jeden z nejlepších seriálů sezony, tak to je tedy hrůza. Díkybohu za kabelové stanice.... ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

V Chicago Fire se povedli dvě věci (možná tři). 1) téma... každý blb točí seriál o policajtech nebo doktorech. Ale hasiči...? dobrá volba. 2) herci... sakra dobrá ruka na volbu herců a postav. No jasně že 3/4 jsou hezounci a fiflenky ale tady to nějak nevadí a neruší. Naopak. no a 3)... pohled na život hasiče. Není to jen o jedu k ohni, uhasím a hrdinsky zachráním sousedovi kočku. Je to ucelený (a různorodý) pohled na práci hasičského sboru protkaný příběhy jednotlivých postav. Za sebe se nedivím, že nezůstalo jen u jedné řady a seriál pokračuje.... 2. série: na druhé sérii je znát, že už se nevyjíždí k požárům tak často (už se třeba jen tahají lidi z popelnice) = produkce šetří a vše se začíná plíživě zaměřovat na životy hlavních protagonistů. Díky tomu vylézá do popředí otravný amerikanismus (jak jsou všichni hrozně poctivý a až obludně tabuizují jistá témata). Za sebe jen doufám, že se to nebude zhoršovat. ()

Reklama

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Výborná seriálová podívaná. První tři díly se seznamujeme s prostředím, s lidmi, a s tím, jak vše na hasičské stanici funguje. Ve chvíly, kdy by seriál mohl začít připadat nudný (tím stereotypem a ničím novým) se autoři rozhodli vytvořit onen vnitřní děj mezi jednotlivými epizodami, a to je to, díky čemu se po třech dílech začnete neskutečně těšit na další díly. Pro seriály ale i filmy které mají co dočinění s tvrdou prací a skutečnými hrdinami mám slabost, a toto je zase něco nového a především originálního. Seriál mě nadchl, a sledovat jej je akce, překvapení i zábava. Vše co má mít, má. 95%PS: Po 2 sériích mi Firehouse přirostl k srdci. GOD, HOW MUCH I LOVE THIS FAMILY! ()

Kuzzie 

všechny recenze uživatele

První sérii jsem opravdu žrala, seriál na mě působil jako zjevení. Všichni se chovali tak nenuceně a sympaticky, akce byly skvělý,ale v druhý se to nějak zvrtlo a mí oblíbenci se začli chovat dost nesnesitelně, klišé střídalo klišé ,a když už i hostující Sophia Bush ztratila kouzlo, které měla v OTH...!...nakopala bych je všechny do prdele! Svuj hněv jsem vyjádřila, jak mám ve zvyku, velice drsně-snížila jsem hodnocení o hvězdičku! A větší slizouny než ty(naštěstí jen hostující) fízlovský kamarádíčky by člověk hledal dlouho- Sophia Bush i bez dřívějšího kouzla jistě odpustí, ona je výjimka ;) ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: Nejmilejší překvapení z americký seriálový produkce této sezóny, všechno tak jak má, sympatický uvěřitelný postavy (až na ty modelky se sanitkou), solidní look a minimum patosu. Nějaká ta traumata hlavních hrdinů - smrt kolegy, rozchody, nemoci - tu holt musí být, ale po prvním díle se těším i na další. Škoda, že vzhledem ke sledovanosti se z toho asi nevyklube držák typu Pohotovost, ke kterýmu se seriál asi nejvíce blíží. 70%. ()

Galerie (5 175)

Zajímavosti (16)

  • Záběry z natáčení havárie malého letadla byly vysílány ve zprávách chicagské televizní stanice WGN, která se zpočátku mylně domnívala, že jde o havárii skutečnou. (phoebess)
  • Když Casey (Jesse Spencer) v prvním dílu druhé série přelézá po žebříku z okna do okna sousedního domu, utrhne se pod žebříkem okenní římsa. V následujících záběrech je ale římsa celistvá a kompletně neporušená. (jirijost)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Zemřel herec Treat Williams

Zemřel herec Treat Williams

13.06.2023

Ve věku jednasedmdesáti let zemřel americký herec Treat Williams, většině diváků známý zejména díky ztvárnění jedné z hlavních rolí v muzikálu Vlasy režiséra Miloše Formana. Smutnou zprávu médiím… (více)

Reklama

Reklama