Reklama

Reklama

Morituris

  • USA Morituris: Legions of the Dead
Trailer

Obsahy(1)

Kedysi dávno, za dávnych vekov rímskych potrestal vzbúrenec Spartakus smrťou skupinku gladiátorov, ktorí sa zbláznili počas povstania. Tí sľúbili, že sa jedného dňa vrátia. A práve v tento deň do lesov prichádzajú traja mladí muži s dvomi dievčatami, ktoré znásilnia a týrajú. Okolo nich sa však nachádza ešte väčšie zlo, ako sú oni sami. (ash99)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Hodně drsná nízkorozpočtová záležitost, u které shledávám základní chybou, že míra násilí a brutality se na pomyslný vrchol - tady spíš za zernit - vyšvihne někde uprostřed filmu. Tím myslím již tady zmiňované znásilňovací scény. To je opravdu krutej humáč, dost mi to připomínalo nechvalně známou napodobeninu Last House onthe Left (1972), tedy Chaos (2005). Pokom se zde již v mnohem pomalejším tempu táhne gore-platterfest obstojné, ale ne nijak suprové kvality. Shrnuto...je to taková prasoidní, zvrácená, sadistická jízda, která je jasně definována pro konkrétní oblast publika. Tohle není běžný horor!! Tohle je fakt docela peklo!! Ale ke konci bohužel nudí ... A jak zde psal již kámoš BLOODY 13: Jen pro fanoušky subžánru, ať nám to hodnocení nejde zbytečně dolů ... :-)) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Skupinka mladých ľudí sa vyberie na výlet do hôr. Zo začiatku celá akcia prebieha ako zvyčajne. Alkohol, nejaký ten fet, drogy, sexuálne hrádky. V určitý moment sa správanie troch mladíkov voči dvom dievčatám nečakane zmení. Ponižovanie, mučenie, znásilňovanie sa stáva hlavným programom večera. Svedkom všetkých zverstiev však je omnoho väčšie zlo. A "to" nebude mať zľutovanie s nikým. Nízkorozpočtový exploitation, ktorý zaujme najmä fanúšikov starej školy. Kiež by som bol rovnako ohúrený ako ostatní. Nie, že by film neponúkol čo si od úvodu predsavzal, ale takýmto spôsobom ma to akosi nebavilo. Príbeh originálny, počiatočné mučenie však "bežné", bez nápadu. Z podobného "druhu" som po emocionálnej stránke videl lepšie zahrané snímky. Aspoň že to gore celkom stálo zato. Záver "ala tuti" po taliansky. Tak to má byť. Nedá sa hrať v každom lese - 65%. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Začalo to jako Smrt stopařek, pak se to přehouplo do Nahé kořisti, Predátora, Lovce a kořisti a skončilo Carpenterovou Mlhou (přesněji tím, co se v ní ukrývalo). Takže místo vraždících rytířů nebo templářů tu máme gladiátory..... Jakmile jsem uviděl v titulcích jméno Sergio Stivaletti, bylo mi jasné, že speciální efekty budou kvalitní! Ponurý snímek (jelikož je většina ve tmě) o třech mladících, co si vezou děvenky na zábavu, jenže netuší, že Nemesis je bohyní pomsty! A to nemluvím o úvodním vykydlení celé rodiny i s dětmi, po němž následují skvělé titulky mírně inspirované Millerovým 300. Zábavný masakr s nádechem gotiky... (i když gladiátoři přicházejí ze starověku, ale zde mám na mysli horrorovou odnož). ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Doporučuji přetočit prvních 30 minut, kde se neděje takřka nic a nerozumíme NIC! Pak se to slušně Rozjede ! Chlapi zmagoří a z ničeho nic, bez zaváhání začnou mlátit dvě slečny.. Kopance do břicha, do Hlavy zkratka na všechny části těla a následuje Rape and Cocksucking! Pak příjdou na scénu slibovaní Gladiátoři a pravá Show teprve začíná! Každý je vybaven jinou historickou zbraní od Palcátu po Kopí! Jsou to vycvičené tlusté Svině a stroje na zabíjení jak vyšité! Nekompromisně porážejí Partičku v tmavých lesích, kteří podléhají jako prasata! Zmixovat Exploitation s prvky Historie je skvěléj nápad a on se Italům povedl ! 75% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nepřečetl jsem si obsah, takže jsem po třiceti minutách nevěřil vlastním očím, jakým směrem se film začal ubírat (znásilňování a mlácení frajerek), no vlastně nepobírám doteď, kde to celé ve finále skončilo. Bylo to hodně perverzní (nůžky Top), občas jsem cítil i strach, stačilo pár historických kostýmů a masek - fakt dobrý nápad s gladiátory. Na můj vkus se to možná odehrává až moc ve velké tmě (Viděno v HD), ale atmosféru to i tak mělo výborně děsivou. A jak zní z plakátu -> TRUE OLD SCHOOL ITALIAN EXPLOITATION (201. hodnocení) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Film bol čiastočne inšpirovaný skutočnými udalosťami známymi ako "Masaker Circeo", ktorý sa stal v meste San Felice Circeo v Taliansku roku 1975. Traja mladí muži znásilnili a mučili 19-ročnú ženu a 17-ročné dievča dva dni, potom zavraždili ženu a dievča prežilo iba vďaka tomu, že predstieralo, že je mŕtve. (ash99)
  • Film bol premietnutý ako test pre určitý počet divákov a následne zakázaný pre reakcie, ktoré vyvolalo autentické zobrazenie sadizmu a masochizmu. Preto sa film objavil len v niektorých pornokinách. (DarkSaint)

Reklama

Reklama