Reklama

Reklama

Rodinná tradice velí, že šťastný sňatek bývá až ten druhý a proto Isabelle již deset let otálí s vdavkami s mužem, jehož miluje od prvního okamžiku, kdy se setkali. Její sestra ale vymyslí plán, který přivede Isabelle do cesty trochu praštěného redaktora. A všechno je najednou jinak... Valerie trpí rozvodem se svým mužem a následnou osamělostí, kterou nedokáže ničím nahradit. Její sestřenice však vytáhne správný kalibr utěšování - příběh své sestry Isabelle. Ta se poddala rodinné tradici, podle níž je šťastné vždy až to druhé manželství. Když se tedy chce provdat za svou lásku, zubaře Pierra, musí nejdřív prožít jeden "nepovedený" vztah. Podle sestry spočívá řešení v Dánsku, kde se může vdát a ihned rozvést. Plán selže, protože po internetu domluvený ženich se neobjeví. V letadle se Isabelle seznámí s reportérem Jeanem-Yvesem. Isabelle s ním odjede od Afriky, kde se za něj provdá při masajském obřadu. Netuší, že on dal mezitím jejich "sňatek" v Paříži prohlásit za právoplatný a ona se tudíž nemůže provdat za Pierra. Snaží se po návratu do Francie sehnat svého nového "manžela", aby jí podepsal rozvodové papíry. Když ho konečně najde a přesvědčí k podpisu, Jean-Yves zjistí, k čemu opravdu posloužil. Jakmile papíry podepíše, Isabelle už ví, že udělala chybu. (TV Nova)

(více)

Recenze (108)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně příjemná komedie s opět naprosto ultra mega překrásnou Diankou Krugerovou a nesmírně pohodovým Dany Boonem, kteří si to tady spolu užívají snad nejlépe, jak jen dovedou. A divák samozřejmě s nimi. Nejlepší na téhle komedii je, že je dobrá jak v momentě, kdy se Dianka pokouší o Danyho, tak i v případě, kdy Dany přijde na to, jaký zlořád Dianka je a pořád se jí rozhodne udělat hezký den. Ta romantická stránka byla tak překrásná, že jsem si jí musel pustit hned několikrát za sebou. Takové filmy mám moc rád. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Zhůvěřilost nechutná hned na několik způsobů. Diane Kruger je hezká, ale její postavě zubařky Isabelle (nechtěla bych se věru dostat do jejího křesla), které nějaká silně nadopovaná sudička v podobě scénáristy nadělila do vínku nepříčetnou pověrčivost a nespoutaný egoismus, přejete celý film jen jediné – toho neandrtálce Jeana-Yvese. O tom nelze říci, slovy klasika, že se svým zjevem blíží zvířecí říši jen proto, že když se to skutečně stane, zvířecí říše raději odkráčí pryč. Dalším problémem je humor. Tedy jeho absence. Jistě, třeba příslušníkům národa, který vynalezl UHO, se musí při pohledu na polévku „husí oči v moči“ sbíhat sliny, masochisté zase ocení zuřivé bodání injekcí do obličeje a romantici se nepochybně roztečou nad scénou, kdy postavám při západu slunce funí lev do ucha. Mám pokračovat? Radši ne, že jo… ()

Reklama

laik_60 

všechny recenze uživatele

Zpočiatku som si myslel, že ide o nejakú európsku napodobeninu amerických "krejzy komédii" ke som videl na začiatku Boona, myslel som že to vzdám a vypnem film. Ale Afrikou to začalo, komédia ma chytila a už nepustila až do konca. Aj keď ten záver si mohli odpustiť. Krugerka tam bola výborná, napokon ma dostal aj Danny , čo Vám poviem a aj dej. :). Kto sa chce pobaviť na nenáročnej komédii, tak tu je. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Tak takovou prdel jsem opravdu nečekal. Nebudu S! ať si budoucí diváci užijou. Já jsem se málem počůral smíchy a to min 2/3 filmu. I když při jedné scéně jsem měl pocit, že mě navštívilo malinký delirium... Pak se snímek zvolna posouvá do "romanticko-vážnější" roviny, ale neztrácí tempo. Jasně už tam tolik srandy není ani nemůže, když se řeší závažný věci. Takhle to dopadá, když si s ostatními jen hrajeme. Proč je člověk vnímavý až když mu teče do bot. Pointa- nevěřte pověrám se (ne)naplnila?... ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Sympatickej kousek. Čitelnej romantickej kýč s dost nelogickou úvodní zápletkou, ale optimistickej, vtipnej, Diane je v něm hodně sexy, nijak vyumělkovaná, prostě žensky roztomilá, obzvlášť když se za každou cenu snaží získat (zbavit se) Jean-Yvese. # [monitor, 5.1] # příběh *** | hudba *** | humor ** | akce * | napětí – | pustil bych si znovu **** ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Když Isabelle (Diane Kruger) a Jean-Yves (Dany Boon) pozorují noční oblohu, vyjmenovávají souhvězdí severní polokoule, která jsou v blízkosti Kilimandžára jen stěží vidět. (veronikajel)
  • Film sa natáčal okrem iných lokalít i v Moskve. (dyfur)
  • Jedná se o druhé společné setkání Diane Kruger a Danny Boona před kamerou. V roce 2005 se oba objevili ve snímku Šťastné a veselé. (claudel)

Reklama

Reklama