Reklama

Reklama

Ahoj, musím už jít

  • USA Hello I Must Be Going (více)
Trailer

Amy je čerstvě rozvedená a tak dočasně nachází útočiště u svých rodičů na předměstí, kteří nejsou dvakrát nadšeni z toho, že je jejich dcera nezaměstnaná a nezadaná. Po dlouhých dnech plných spánku a povalování se Amy brzy potkává devatenáctiletého herce, díky kterému najde nezávislost a místo ve svém životě. (hellstruck)

Recenze (26)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak jestliže se říká, že chlapi přemýšlej pinďourem, tak po tomohle filmu mám pocit, že ženský přemýšlej žebrama. Myšlení hlavní hrdinky by nepochopil ani Charlie Sheen a samotnej film je kvalitní asi jako filipinský přesilový hry v ledním hokeji. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Možná je škoda, že jsem tenhle snímek viděla seriálovým tempem. Možná je škoda, že jsem ho viděla v dabingu. Možná je škoda, že jsem se trochu nudila i když tam bylo možná pár pěkných momentů. Ten konec to hodil o jednu hvězdičku nahoru, ale jinak docela velké zklamání. 60% ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Sometimes it's just easier to let yourself be what everybody wants you to be.. Závěrečné titulky doznívají a já přemýšlím nad tím, jak zdárně vystihnout to, co jsem viděla."Hello I must be going" je tak trochu nekonvenční nezávislý film o lidech, kterým jejich společný vztah pomůže otevřít oči a uvědomit si, co od života vlastně chtějí a že by jej měli žít podle sebe. Taková cesta k dospělosti, až na to, že hlavní hrdinka je tak trochu tragédka a není to žádná puberťačka. A přestože si právě prochází rozvodem a prožívá milostný románek s mladším klukem, řekla bych, že je to o srovnání sám se sebou, než o tom, jak se vyrovnat s rozchodem. Škoda pomalého tempa, protože u tohohle filmu jen přihořívá, ale nehoří. Zkrátka to není špatné, ale ani výborné.. Přesto mi trochu připomíná nedávno viděný The Oranges , náladově mi to připadá skoro totožné. A ta hudba? Tak ta je jako vystřižená ze Skins...Where the motherfucking fuck is motherfucking bottom?! ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Rose z Dva a pol chlapa hrá ženskú, ktorá po rozvode býva u svojich rodičov, nič ju nebaví, furt vysedáva doma a na všetko sere. Tak takto sucho idiotsky to začalo a ja som premýšľal, že tomu dám ešte tak päť minút a ked' sa nič nezmení, tak to vymažem a budem sa nenávidieť do konca života. Avšak na večeri s fotrovcami a nejakým ich klientom spoznáva mladého floutka, začne si s ním chechtle mechtle, kocúr vleze do manéže a šou sa rozbehne. Chvalabohu! Je to taký pohodový indie filmík s občasnými hláškami a dokonca i vtipnými situáciami a kedže nepresladili koniec, tak som sa rozhodol mu o jednu hviezdičku pridať naviac. 78% ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Pěkný film na klidný večer. Jen mi na něm něco nesedělo a když sem ten večer usínala, přišla sem na to co. Žena, která se tři měsíce válí po rozvodu v posteli a žije v domě svých rodičů, aniž by si převlékla tričko či něco dělala, podle mě není žena, která si něco začne s o tolik mladším klukem a to ještě stylem nejdřív se budem líbat a pak na to hned vlítnem. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Škoda, že bolo vo filme viac toho slabšieho, ako toho lepšieho, ale stále je to fajn film s peknými skladbami. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Nevyjde vám manželství? Proč to nezkusit se zajíčkem:) a ještě k tomu tak pohledným jako je Christopher Abbott. Ovšem teda Melani Lynskey zrovna nepatří k těm sexy herečkám, ale musím uznat, že možná proto byl i film zajímavější, ne tak klišovitý. Ač se film snaží hrát na to že řeší nějaké psychologické drama života jedné třicátnice a jednoho dvacátníka, tak se vlastně jedná o obyčejný film, kterých je kolem kupy a to i na stejné téma, jen tento vyniká o něco více svým hereckým obsazením a možná zajímavějšími trošku hlubokomyslnějšími scénami. Ale konec se mi líbil. Hezky každý svou cestou. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Where the motherfucking fuck is motherfucking bottom? Tak to bolo dosť depresívne! Obrovská škoda slabšieho úvodu, ktorý sa tiahol asi tak do polovice - až dovtedy to pôsobilo dosť strnulo a popravde ma to aj nudilo. Našťastie, potom sa začalo blýskať na lepšie časy a príbeh sa krásne rozvinul, no najmä do hĺbky. S deprimovanou Amy som veľmi súcitil, pretože bola kritizovaná za všetko čo sa jej kedy v živote nepodarilo a scéna kde leží na brehu chladného mora a sama seba sa spytuje "kedy už konečne padne na úplne dno", to mi prišlo strašne smutné. Takže druha polovička filmu veľmi vydarená - a to som sa dosť obával, že koniec pokazia nejakým klišé, našťastie sa tak nestalo. Inak, neviem zase čím si tento film vyslúžil zaradenie do žánru komédie, mne je z toho skôr smutno... ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Vďaka výkonu Melanie Lynskey pôsobí film ako vierohodne prepracovaná, sympaticky podaná štúdia tridsaťročnej žene. Je to úprimná komédia, ktorá nám nikdy nezabudne pomôcť starať sa o svoje postavy. 6/10 ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Veľmi som váhal, či mám vôbec vzhliadnuť tento snímok, či bude stáť za to. Napokon som mu šancu dal, aj vďaka Melanie Lynskey a spravil som dobre. Tento nenápadný nekonvenčný malý - veľký príbeh o hľadaní samého seba mal niečo do seba a dokázal sa mi votrieť do mojej mysle. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Vidieť Rose v regulárnej úlohe, s emóciami, vývinom a charakterovkou je zaujímavé. A nezahrala to zle. Film celkovo nič moc, ale mal svetlé momenty, ktoré ho držia nad úplnym bahnom. 2 z 5 ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

75-80% ... Milý a depresívno-veselý romanťák s neokukanou Melanie Lynskey s peknou hudbou. Námetovo nijak originálna, ale to vôbec nevadí, pretože film bavil po celý čas. :) ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Romantika, ktera se vyvarovala klise a snad i tomu, aby tam "toho", rozumej cukrovani, bylo moc. To jsem videl asi poprve, avsak hlavni hrdinka je pro me asi az prilis zvlastni. 65% P.S.: To ohledne tricka a obleceni, bylo trochu pritazene za vlasy zvlaste na samem zacatku.. 3 mesice mit stejny jedno triko?! Jeste stesti, ze se tam nerozebiralo, jak to ma Amy se spodnim pradlem, to bych to asi vypnul hned ze zacatku. ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Takový příjemný nenáročný film. Nic jsem od něj nečekala, proto jsem byla docela příjemně překvapená. Hlavní postavy mi vůbec nevadily, ba naopak, přišly mi dost sympatické. Znovu tento snímek ale vidět nepotřebuji. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

Pohodový vcelku romantický film vše je o vztazích, nácházení sama sebe, poznání pravých podstat života, sympatičtí herci, víc k tomu asi není co dodat, ()

kikin01 

všechny recenze uživatele

Pohodová vztahovka, kde kromě sympatických herců se i zasmějete některým vtipným situacím a hlavní dvojce to přejete. 80% a jsem rád za ten konec. ()

kolodej1 

všechny recenze uživatele

film má své lepší i horší okamžiky, prostě kolísavá kvalita. Ale samotný příběh a hlavní dějová zápletka byla zajímavá a poměrně slušně podaná. Na druhou stranu, dost těžko jsem v tomhle filmu hledal komedii, Spíš dramatický příběh s úsměvnými momenty. Ale bylo to o vztazích a to můžu. Potěšil konec filmu. 70% ()

Reklama

Reklama