Reklama

Reklama

Zvonilka: Tajemství křídel

  • USA Tinker Bell: Secret of the Wings (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Zvonilka: Tajemství křídel je fantastickým příběhem, ve kterém se Zvonilka vydává napříč zapovězenou hranicí ze svého domova do tajemných Zimních lesů, kde se setkává s celou řadou nových zimních víl a odhaluje kouzelné tajemství – Zvonilka má totiž sestru, stejně veselou a hravou Modrovločku. Ta se s ní na oplátku vydává na návštěvu do Zvonilčina domova. Když se o jejich pouti dozví královna Clarion a král Milori, vládci Zimních lesů, varují obě před tím, že už nikdy nesmějí zapovězenou hranici překročit, a vysvětlují jim oběť, kterou sami museli za podobný přestupek podstoupit. Zvonilka a Modrovločka ale nemohou ovlivnit přírodu. Když stroj na výrobu sněhu, který Modrovločka při svém putování po Zvonilčině domově používá, začne ohrožovat strom, jenž je zdrojem kouzelného prášku víl, jsou obě sestry nuceny sjednotit letní a zimní víly a vše napravit dříve, než bude pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (36)

Trailer 1

Recenze (93)

blondboss 

všechny recenze uživatele

No nemôžem si pomôcť, ale 5 hviezdičiek nedávam naozaj len z trucu, lebo chlap predsa nemôže mať rád rozprávočky :) Ale nie, vážne, toto bol jednoznačne zatiaľ najlepší diel celej "zvonilkovskej" série. Nádherný, farebný, trblietavý, svižný s inteligentným scenárom, krásnym prostredím, milou myšlienkou, unikátnym spracovaním a o dosť lepšími animáciami ako v predošlých dieloch. Už teraz môžem povedať, že keď raz budem mať nejaké dieťa (a je to jedno či chlapca alebo dievčatko), toto bude prvá rozprávka, ktorú si s ním (ňou) spoločne pozriem a budem sa tešiť z tých rozjarených detských očí. Toto musí byť pre každé jedno dieťa proste blaho. Nádherná rozprávka a veľmi veľmi silné štyri hviezdy. 85 % ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Upside down, dá se říct, pro nejmenší. Máte dva světy - zimní a letní, přičemz postavy z jednoho nepřežijí dlouhodobě v tom druhém a tudíž mají zakázano protilehlý svět navštěvovat. Jenže Zvonilka je zvědavá a navíc zjistí, že má tam naproti sestru, prostě Upside down bez romantické linky, a ke všemu není tahle Zvonilka ani tak moc cukrkandelová, jak jsem se z počátku nejen podle přebalu bála. Na kocovinu ideální záplata. 60% ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl hodnotit 3*, protože je to pohádka pro menší publikum, žádné výrazné vtípky, žádná inovace a nic čím by to bylo nějak ojedinělé. Jenže to celé působí opravdu hrozně hezky, není to najivní, má to pěkné postavy, pěkné zpracování a ve výsledu je to strašně milý, upřímný a pozitivní animák. Je to přesně mezi 3* a 4*, ale spíš to nadhodnotím. Působí to na mě podobně hřejivě, jako staré kreslené filmy. ()

Bezda22 

všechny recenze uživatele

Je to jediná Zvonilka kterou jsem viděl. Takže nevim, jak sou ty ostatní horší nebo lepší. Ale mě se tohle líbilo a líbilo se mi to sakra hodně. Cejtil jsem se jako by mi bylo tak 7 let a bylo to super. Je to takový milý a příjemný. Ale protože neznám ostatní filmy se Zvonilkou tak dám prozatim 4 hvězdy. Vim, že horší rozhodně nedám, ale o lepšim se dá uvažovat vždycky ne? ()

Lilith03 

všechny recenze uživatele

Druhá nejkrásnější pohádka ze země nezemě. Příběh je doslova kouzelný, tohle se tvůrcům moc povedlo. Bavilo mě to od samotného začátku až do konce a to už jsem to viděla mnohokrát. Krásná pohádka pro děti i dospělé. Mimochodem miluji ty krásné písně co jsou v těchto pohádkách a především ten krásný český dabing, no neříkejte, že není nádherný. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Keď sú Zvonilka a jej sestra blízko seba, tak im krídielka nesvetielkujú, až keď sa vzájomne priblížia, prípadne dotknú. Ale keď Zvonilka prejde prvýkrát hranicu Zimolesa, tak jej krídielka svietia, aj keď je jej sestra vo väčšej vzdialenosti. (misterz)
  • Když Zvonilka poprvé vkročí do Zimolesa, udělá do něj jen krok, takže je jen pár centimetrů za hranicí. V dalším záběru je ale o několik metrů dál. (LindaKola)

Reklama

Reklama