Reklama

Reklama

Třicátník Jacky Bonnot je talentovaný kuchař a ctitel velkého kuchařského umění. Sní o úspěchu a o tom, že si jednoho dne otevře vlastní restauraci. Finanční situace jej nutí přijímat podřadné práce, které si však není schopen udržet. Život se mu změní ve chvíli, kdy mu cestu zkříží slavný šéfkuchař Alexandre Lagarde. Zavedenou pozici Alexandra Lagarde totiž ohrožuje finanční skupina vlastnící síť jeho restaurací… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (202)

migl 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia trochu "prekopali" námet a scenár Ratatouille(aj fyzická podobnosť Linguiny-ho s Ratatouille a Jackyho Bonnota/M.Youn v tomto filme,čisto náhodná?) a vytvorili túto jednohubku,ale kvalitou spomínanému snímku tento film nesiaha ani po členky. Angažovali J.Rena aby to pritiahlo divákov,kto ale bude od tohto snímku čakať veľkú srandu bude sklamaný. ()

Merenre 

všechny recenze uživatele

Kuchařské filmy bývají absolutně debilní. Snaží se svézt na vlně gastroteroru, která nám už skoro dvacet let cpe pod rypák jeden kucharský porad za druhým - od českého ano, šéfe po všelijaké pekelné kuchyně a nevim co. Tento film je nudný a vynucený, chybí mu jakýkoli humor, ale nelze v něm hledat ani drama nebo romantiku. Uniká mi důvod jeho vzniku, kromě toho nejprvoplánovějšího. Divím se, že se Reno chytil na neco takového. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Přílišná sázka na jistotu. Na filmu si takhle v podvečer když v televizi nic není určitě pochutnáte, ale nebudete mít potřebu si jej zopakovat. Jean Reno je natolik zkušeným hercem, že svou roli zvládá samozřejmě na jedničku. Z Oui, šéfe! šlo určitě vytřískat mnohem více legrace. PS: Samozřejmě celý film vykrádá ve své podstatě Ratatouille. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Zbožňujem filmy o varení a tento je navyše z Mekky kulinárstva a hrá v nej Jean Reno. Bohužiaľ, neupiekli to dobre. Ani to neochutili.Atmosféra biedna, kuchárske scény majú niečo do seba, ale nie je to žiadny zázrak. Postavy nezaujímavé a príbeh plný klišé a tiež nezaujímavý. Reno fajn, ale bez brady to nie je ono a tak zďaleka najlepšou súčiastkou tohto filmu zostáva jeho sexi dcéra Salome Stévenin. ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Jacky to bere docela hluboce, ale není to až takový terno.Chef s Favreauem je více od srdce. Tam jsem měl pocit, že je to film o jídle. Oui, šéfe je spíše o makromolekularní psychoze a změny kvalitní gastronomie, byť francouzské, v totální výsměch dobrému jídlu. Na co proboha musí dělat malý kostky, kde je extrakt z kachny s nějakou další hovadinou a u toho musí vyfukovat moc dusíku? Na hlavu postavené. Je to taková klasická francouzská komedie, která toho moc nedá a naštěstí při kratší stopáži moc nevezme. A taky jsem doufal, že si Grande Lagard zaslouží hvězdičky čtyři... alespoň ty filmové. A ani toho jsem se nedočkal ()

Galerie (45)

Zajímavosti (5)

  • Daniel Cohen psal scénář, aniž by počítal předem s účastí Jeana Rena. Poté, co se ukázalo, že roli Alexandra hrát bude, bylo nutné některé repliky přepsat, aby byl Reno spokojený. [Zdroj: Deník Metro] (hippyman)
  • V Polsku je snímek uváděn pod názvem Faceci od kuchni, což lze přeložit jako „Kluci z kuchyně“. Španělští diváci zase do kin půjdou na El chef, la receta de la felicidad, tedy „Šéfkuchař, recept na štěstí“. (Beer Ceps)
  • Premiéra snímku proběhla na festivalu Berlinale 2012. (Krissty)

Související novinky

Dny francouzského filmu

Dny francouzského filmu

10.02.2013

Ve dnech 14. až 20. 2. v kině Lucerna a 21. až 24. 2. v kině Atlas proběhne přehlídka Dny francouzského filmu. V Lucerně ji odstartuje jeden z nejskloňovanějších snímků posledních dnů, film Michaela… (více)

Best Film Fest 2012

Best Film Fest 2012

08.12.2012

Volné seskupení čtyř klasických artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a Mat pořádá od 13. do 19. prosince tohoto rokuBEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů… (více)

Reklama

Reklama