Reklama

Reklama

Třicátník Jacky Bonnot je talentovaný kuchař a ctitel velkého kuchařského umění. Sní o úspěchu a o tom, že si jednoho dne otevře vlastní restauraci. Finanční situace jej nutí přijímat podřadné práce, které si však není schopen udržet. Život se mu změní ve chvíli, kdy mu cestu zkříží slavný šéfkuchař Alexandre Lagarde. Zavedenou pozici Alexandra Lagarde totiž ohrožuje finanční skupina vlastnící síť jeho restaurací… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (202)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Jean Reno prostě nezklame. Jsem ráda, že se objevil zase v nějaké francouzské komedii. Samozřejmě na toto to v žádném případě nemá, co si budeme namlouvat že....ale je to příjemná komedie s dobrými herci a k tomu přiměřenými výkony z oblasti kuchařského umění. Michaël Youn - btw. myslám první film, kde jsem ho viděla - byl skvělý jako v podstatě geniální kuchař. Zvládat vést dvě kuchyně a po čas obědů dělat dvě menu....vtipné a úctyhodné. Takže díky Renovi zase za jeden krásný a pobavený večer. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

S klidným srdcem můžu dát 75 %. Je to komedie a přece se u ní nezasmějete, který komik tohle dokázal a přitom jeho filmy jsou klenot francouzské filmografie? Lous de Funes. Tady se to podařilo i Renovi. Jediný minus pro mě by Michaël Youn v druhé z hlavních rolí. Nějak mi nesedl, ale to není problém filmu. ()

Reklama

Wewerush 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá francouzská komedie postavená na odlišnosti dvou hlavních herců. Není to sice nic světoborného, ale musím se přiznat, že mě to stačilo. Jean Reno ze své komediálnosti z dob Návštěvníků nic neztratil a Michaël Youn, kterého jsem viděla v tomto filmu poprvé, rozhodně obstál vedle takové hvězdy. Já si prostě nemůžu pomoct, ale mě to fakticky bavilo. ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Francouzi vědí, jak na mě - a bavil jsem se opravdu dobře! Reno příjemně válí, Youn zdatně sekunduje a i když je příběh samozřejmě vcelku jasnej, přeci jen je tam dostatek vtipných obratů a zádrhelů, které to ozvláštňují a nečiní z filmu 100x viděnou nudu. Navíc jsme byli v kině při sledování skoro sami, což z filmu udělalo ještě trošku lepší zážitek, muhehe :) 75% ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Tematika ako šitá pre mňa, bohužiaľ moje počiatočné natešenie sa zmenily na rozpaky a približne od polky filmu to už bolo jedno veľké utrpenie, kŕč a trapas. Predovšetkým tá druhá polovica je šitá horúcou ihlou, pričom niektoré scény sú skutočne na hranici odpadu. Do tohto negatívneho hodnotenia sa mi celkom hodí nesympatický Michael Youn, čo v tomto filme ale robí herec ako Jean Reno mi je záhadou. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (5)

  • Režisér Daniel Cohen si chtěl původně ve filmu i zahrát. Na radu producentky však od tohoto záměru raději upustil. [Zdroj: Deník Metro] (hippyman)
  • V Polsku je snímek uváděn pod názvem Faceci od kuchni, což lze přeložit jako „Kluci z kuchyně“. Španělští diváci zase do kin půjdou na El chef, la receta de la felicidad, tedy „Šéfkuchař, recept na štěstí“. (Beer Ceps)
  • Premiéra snímku proběhla na festivalu Berlinale 2012. (Krissty)

Související novinky

Dny francouzského filmu

Dny francouzského filmu

10.02.2013

Ve dnech 14. až 20. 2. v kině Lucerna a 21. až 24. 2. v kině Atlas proběhne přehlídka Dny francouzského filmu. V Lucerně ji odstartuje jeden z nejskloňovanějších snímků posledních dnů, film Michaela… (více)

Best Film Fest 2012

Best Film Fest 2012

08.12.2012

Volné seskupení čtyř klasických artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a Mat pořádá od 13. do 19. prosince tohoto rokuBEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů… (více)

Reklama

Reklama