Reklama

Reklama

Třicátník Jacky Bonnot je talentovaný kuchař a ctitel velkého kuchařského umění. Sní o úspěchu a o tom, že si jednoho dne otevře vlastní restauraci. Finanční situace jej nutí přijímat podřadné práce, které si však není schopen udržet. Život se mu změní ve chvíli, kdy mu cestu zkříží slavný šéfkuchař Alexandre Lagarde. Zavedenou pozici Alexandra Lagarde totiž ohrožuje finanční skupina vlastnící síť jeho restaurací… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (202)

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Slabucke slabucke... Ide o priemernu az podpriemernu zalezitost v ramci francuzskej komedie, ktora je neoriginalna a nevtipna. Za cely cas som sa zasmial raz aj to z donutenia, kedze som si povedal, ze aspon raz sa zasmiat musim. Reno odvadza solidny standard tak ako vzdy, ale nestaci to. Velmi predvidatelne a na francuzsko velmi nevtipne. Nebyt Rena idem o hviezdu nizsie, ale kedze som tohto "Galskeho Neesona" mal vzdy rad, tak budem stedry. Za mna 40% ()

Ernie_13 

všechny recenze uživatele

Rozhodne nečakajte bláznivú francúzsku komédiu na aké sme zvyknutí s Funesom. Skôr ide o oddychovú komédiu, ktorá nikoho neurazí. Na výkony Renoa s Younom sa dobre pozerá. Príjemná francúzska oddychovka. ()

Reklama

DanielP. 

všechny recenze uživatele

a just tomu dám 5* :) Opravdu jsem se zasmál a zvedlo mi to náladu i jsem si u toho příjemně odpočinul. Tohle od komedie opravdu očekávám a to se i v tomto případě povedlo přesně jak mělo. Není to sice film na pravidelné puštění, ale o tom to není. Když si člověk tu a tam pustí takovouhle komedii i když v delším časovém intervalu myslím, že tak to má i fungovat. ()

Merenre 

všechny recenze uživatele

Kuchařské filmy bývají absolutně debilní. Snaží se svézt na vlně gastroteroru, která nám už skoro dvacet let cpe pod rypák jeden kucharský porad za druhým - od českého ano, šéfe po všelijaké pekelné kuchyně a nevim co. Tento film je nudný a vynucený, chybí mu jakýkoli humor, ale nelze v něm hledat ani drama nebo romantiku. Uniká mi důvod jeho vzniku, kromě toho nejprvoplánovějšího. Divím se, že se Reno chytil na neco takového. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Tematika ako šitá pre mňa, bohužiaľ moje počiatočné natešenie sa zmenily na rozpaky a približne od polky filmu to už bolo jedno veľké utrpenie, kŕč a trapas. Predovšetkým tá druhá polovica je šitá horúcou ihlou, pričom niektoré scény sú skutočne na hranici odpadu. Do tohto negatívneho hodnotenia sa mi celkom hodí nesympatický Michael Youn, čo v tomto filme ale robí herec ako Jean Reno mi je záhadou. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (5)

  • Michaël Youn musel kvůli natáčení absolvovat kurzy vaření. Jeanu Renovi naopak stačila jen návštěva kuchařské školy Alaina Ducasseho, aby se naučil, jak se kuchaři pohybují, jaká mají gesta a jak se k vaření staví. [Zdroj: Deník Metro] (hippyman)
  • Premiéra snímku proběhla na festivalu Berlinale 2012. (Krissty)
  • Režisér Daniel Cohen si chtěl původně ve filmu i zahrát. Na radu producentky však od tohoto záměru raději upustil. [Zdroj: Deník Metro] (hippyman)

Související novinky

Dny francouzského filmu

Dny francouzského filmu

10.02.2013

Ve dnech 14. až 20. 2. v kině Lucerna a 21. až 24. 2. v kině Atlas proběhne přehlídka Dny francouzského filmu. V Lucerně ji odstartuje jeden z nejskloňovanějších snímků posledních dnů, film Michaela… (více)

Best Film Fest 2012

Best Film Fest 2012

08.12.2012

Volné seskupení čtyř klasických artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a Mat pořádá od 13. do 19. prosince tohoto rokuBEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů… (více)

Reklama

Reklama