Reklama

Reklama

Třicátník Jacky Bonnot je talentovaný kuchař a ctitel velkého kuchařského umění. Sní o úspěchu a o tom, že si jednoho dne otevře vlastní restauraci. Finanční situace jej nutí přijímat podřadné práce, které si však není schopen udržet. Život se mu změní ve chvíli, kdy mu cestu zkříží slavný šéfkuchař Alexandre Lagarde. Zavedenou pozici Alexandra Lagarde totiž ohrožuje finanční skupina vlastnící síť jeho restaurací… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (202)

tron 

všechny recenze uživatele

Zbožňujem filmy o varení a tento je navyše z Mekky kulinárstva a hrá v nej Jean Reno. Bohužiaľ, neupiekli to dobre. Ani to neochutili.Atmosféra biedna, kuchárske scény majú niečo do seba, ale nie je to žiadny zázrak. Postavy nezaujímavé a príbeh plný klišé a tiež nezaujímavý. Reno fajn, ale bez brady to nie je ono a tak zďaleka najlepšou súčiastkou tohto filmu zostáva jeho sexi dcéra Salome Stévenin. ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Francouzi vědí, jak na mě - a bavil jsem se opravdu dobře! Reno příjemně válí, Youn zdatně sekunduje a i když je příběh samozřejmě vcelku jasnej, přeci jen je tam dostatek vtipných obratů a zádrhelů, které to ozvláštňují a nečiní z filmu 100x viděnou nudu. Navíc jsme byli v kině při sledování skoro sami, což z filmu udělalo ještě trošku lepší zážitek, muhehe :) 75% ()

Reklama

Georgex 

všechny recenze uživatele

Tuto francouzskou komedii, která nabízí pohled do zákulisí jedné z nejlepších gastronomií světa, jsem dlouho dobu očekával. Nutno podotknout, že výsledek mně mile překvapil, protože jsem dostal přesně to, co jsem jsem chtěl. Jinými slovy řečeno mi režisér Daniel Cohen předepsal dokonalý recept na pohodu, jelikož dobrá nálada z této komedie doslova srší do všech stran, příjemný příběh utíká jako voda a přitom se nesnaží za každou cenu zbytečně tlačit na pilu. Navíc stárnoucí Jean Reno vypadá stále skvěle a dokazuje, že nepatří do starého železa, jelikož v tomto filmu podává skvělý výkon a společně s Michaelem Younem vytvořili neodolatelnou dvojku, která dokáže zabavit. Zejména scéna, kdy se společně vydají na špionáž konkurenční restaurace je dokonalá. Závěrem musím říci, že se jedná o příjemnou komedii, která pohladí na duši a rozhodně bych vám ji doporučil jako lék na špatnou náladu. Moje hodnocení 80% ()

MorraEddie 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jedna z těch lepších francouzských komedií. Nemohu říct,že bych se snad u filmu válel smíchy,to opravdu ne,ale Jean Reno s Michaelem Younem vytvořili příjemnou ústřední dvojku,která nás provede celým filmem. Kuchařskou tématiku ve filmech nemám moc rád,ale v tomto případě mi hlavní chod vyloženě sedl. 65% ()

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Zde není co tak rozepisovat. Francouzská produkce nám předvádí lehčí komediální jednohubku, která vám zpříjemní nějakou tu chvíli nudy. Čeká na vás příjemné herecké obsazení, které vás bude provázet po celou dobu. V jednom Vás zklamu i přes všechny tyto klady se na film budete po druhé dívat už s obtížemi, ale pokud máte rádi seriály a pořady o vaření, tak budete potěšeni. ODDECH!!! ()

Galerie (45)

Zajímavosti (5)

  • Michaël Youn musel kvůli natáčení absolvovat kurzy vaření. Jeanu Renovi naopak stačila jen návštěva kuchařské školy Alaina Ducasseho, aby se naučil, jak se kuchaři pohybují, jaká mají gesta a jak se k vaření staví. [Zdroj: Deník Metro] (hippyman)
  • Premiéra snímku proběhla na festivalu Berlinale 2012. (Krissty)
  • Režisér Daniel Cohen si chtěl původně ve filmu i zahrát. Na radu producentky však od tohoto záměru raději upustil. [Zdroj: Deník Metro] (hippyman)

Související novinky

Dny francouzského filmu

Dny francouzského filmu

10.02.2013

Ve dnech 14. až 20. 2. v kině Lucerna a 21. až 24. 2. v kině Atlas proběhne přehlídka Dny francouzského filmu. V Lucerně ji odstartuje jeden z nejskloňovanějších snímků posledních dnů, film Michaela… (více)

Best Film Fest 2012

Best Film Fest 2012

08.12.2012

Volné seskupení čtyř klasických artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a Mat pořádá od 13. do 19. prosince tohoto rokuBEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů… (více)

Reklama

Reklama