Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vincenc Babočka, bezvýznamný zaměstnanec policejní stanice, si v soukromí hraje na detektiva přesvědčen o svých výjimečných schopnostech. Dovolená v Karlových Varech mu však zcela nečekaně poskytne příležitost dokázat, co v něm opravdu vězí. Omylem je totiž považován za mezinárodního a policií stíhaného dobrodruha Leona Webera. Rozhodne se využít záměny a odhalit Weberovy komplice, chystající krádež diamantů patřících maharádžovi z Yohiru. Podle Weberova plánu se s maharádžou seznámí v přestrojení za generála Nariškina, ale vše klape jen do chvíle, kdy se ve městě objeví skutečný Weber... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (84)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak u jiných, ale u mě se Burianovy filmy dělí jen na dva druhy: na ty, které jsou nabity vtipem a ani vteřinu se u nich člověk nenudí a na ty ostatní, které jsou úplně nudné (většinou jsou to jeho převlekové uniformové komedie.) Tohle je ten druhý případ. Slabota. K mému hodnocení přispěla i Burianova úvodní dedukce, podle které Šléglova neupravenost byla zaviněna lájdáctvím milostivé paní. Vše spíš mluví pro opačnou možnost...že je to popleta starý mládenec a neumí si zašít nic... ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Vlasta Burian, dokazuje že je opravdu velmi dobrý komik, škoda že tento film ke konci je už dosti výrazně překombinován, vypadá to jako kdyby si autoři filmu dávali každý den k snídani tři vejce do skla. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Oblíbená divácká klasika, komedie plná převleků a omylů. Vlasta Burian v trojroli (!) a opět v uniformě. Není to sice úplně to nejlepší od Buriana a Friče, ale i tento film nám nabídne plno pamětihodných čísel, improvizací a kouzelných scének a slovního humoru. Nejlepší okamžiky jednoznačně do příjezdu v Karlových Varech, nepřekonatelný byl i jako falešný kníže Nariškin s jeho oblíbeným číslem (ruský kozáček), poté od druhé půle, kdy se ve Varech objeví skutečný Weber to už všechno nějak sláblo a začínalo to bejt celé čím dál tím víc zmatenejší, chaotičtější a čas od času i únavné. ps: Nakonec jsem Vlastovi strašně moc záviděl ten seskok padákem. Filmu zcela určitě škodí jeho časté reprísování, jinak good. Tři vece do skla 8 kč.:-))) ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Přišel scénárista za režisérem a povídá mu, mám námět na film. Vlasta Burian si objedná tři vejce do skla, což bude heslo pro mafiány. No a dál? To stačí na komedii s Burianem ne? A natočili film. Já si však myslím, že to nestačí. Vlasta Burian se sice snaží, seč mu síly stačí, ale mimo jeho one man show je film naprosto ztracenou fraškou. Maximálně mne však pobaviíl jeho kozáček. Ale to je vše. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Už to sice není žádný Přednosta stanice nebo U pokladny stál ale pořád se na to dá dobře koukat. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Návrat Buriana po skoro dvouleté pauze komerčně dopadl dobře. Jen ta hra na exotiku je trochu silná, ale co chtít víc, když i ten Novotný měl za sebou hollywoodské angažmá. Nadto je tu Hela a Míla a to mi vynahradí vše. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Zajímavá, ale v druhé půli dosti zmatená komedie. Ze začátku všechno klape tak jak má, spousta vtipu a komických situací, v druhé polovině to jaksi zevšední. A je to škoda. Vlasta Burian i Martin Frič mají lepší filmy. Ale i tento stojí za shlédnutí a pokaždé se na něj rád podívám. Tři a půl. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Babočka! Ne, admirál! Vincent! Tak tuhle nedoceněnou komedii mám rád. Vlasta Burian hned třikrát najednou? No neberte to. Navíc ve filmu, který vyniká trošku honosnější výpravou, krimi zápletkou a nějakou tou akční scénou. Oproti jiným Burianovkám je to prostě trošku netypické, lehce napínavé a ve finále velmi zábavné. ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Sice už ne tak super jak Lelíček, ale pořád skvělá "Holmesovka" s legendárním úsporným systémem výběru jídel v restauraci. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

S tímto snímeček se mi pojí jedna silná vzpomínka na dětství. Byl jsem na prázdninách u babičky a večer jsme sledovali společně s dědou právě Tři vejce do skla. Když pominu pohádku Byl jednou jeden král, jednalo se patrně o moje první setkání s Vlastou Burianem a děda mi tenkrát vyprávěl, jak je to výborný komik. Sledovali jsme tento film se zaujetím a protože mne v určitý čas poslala babička spát, neviděl jsem konec filmu. Druhý den ráno mi to děda povyprávěl a Tři vejce do skla jsem od té doby neviděl. Až nyní, v prosinci 2018. A snímek mě opět bavil. Burian v trojroli, některé scény vskutku vtipné (opět ta jeho angličtina, např. Maj kočí je z Trutnova..), vypíchl bych kupříkladu uspávání hada bez píšťal v trojím podání. A závěr? Byl přesně takový, jaký si pamatuji, že mi tehdy, před mnoha a mnoha léty, děda vykládal. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

komedie s Burianem nejsou úplně můj šálek čaje, ale tahle je, především díky zajímavě spletitému konci, celkem koukatelná... 60% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tri vajcia do skla som si určite uvaril za mladi aspoň tri krát, ale toto je presne ten typ nostalgickej spomienky, ktorú si chcem uchovať v pamäti tak, ako je tam dnes uložená. Nechcem dnes na nej hľadať zbytočne objektívne chyby, trpieť pri veľmi zle zachovanej kópii pri jej sledovaní v televízii a šomrať nad tým, že ten Burian nie je až tak vtipný, ako si myslel. Jedná sa o klasickú crazy komediálnu zápletku, z ktorej by mal mať každý priaznivec komedializmu veľkú radosť. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Pauza, kterou si Vlasta Burian naordinoval po svém posledním (nepříliš úspěšném) filmu trvala už příliš dlouho a kdekdo začal pochybovat, zda se populární král komiků ještě někdy vrátí před kameru. Blýskat na lepší časy se začalo až v okamžiku, kdy si berlínská UFA vyžádala režiséra Maca Friče a, pamětliva mezinárodního věhlasu Vlasty Buriana, naslibovala hory doly. Film je to nadmíru atraktivní, zasazený do velkolepých exteriérů karlovarského lázeňského ovzduší, žel, se scénářem si tentokrát pánové příliš hlavu nelámali a naservírovali vyhládlému Burianovi poměrně nemotorný příběh s kriminálním přídechem, v němž nešlo ani tak o zločin, jako o příležitost vystřídat několik různých identit během jediného večera. Co se ale povedlo na výbornou, jsou písničky, jejichž ekvilibristická vytříbenost je dodnes nepřekonatelná. Pozvala mě jedna kněžna do kiosku, říkala mi golubčiku graj mi graj, bylo-li by libo papirosku, nebo bylo-li by libo radši čaj. ()

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele

Po čase jsem se opět zadíval do další z komedií s Vlastou Burianem a stejně jako v případě Dvanácti křesel musím říct, že mě níže hodnocený snímek zaujal víc než ten notoricky nejznámější u té pokladny... Jde jako ve většině případů kousek založen především na Burianově komice, tentokrát hned v dvojroli gangstera a až na knírek zcela podobného detektiva, ale postupně se stáváme rovněž svědky docela akčně laděné grotesky s kriminální zápletkou. Místy možná trošku naivní, ale v momentu, když do recepci nakráčí Burian v přestrojení za generála Nariškina a rozjede pro mezinárodní delegaci svou one man show s hudebně tanečním číslem, bylo o zábavu postaráno. Celkově o originální nápady také. (80%) ()

špaček421 

všechny recenze uživatele

Mě tenhle film vždy celkem bavil a navíc jsem ho nikdy neměl problém dokoukat od začátku do konce. Asi to bude tou trojitou dávkou Buriana, který tak prakticky nesleze z plátna. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Jó, Vlasta nikdy nezklame. Tenhle film sice nepatří k jeho nejlepším, ale za to obsahuje několik legendárních vtipů, chcete-li gagů, které zaručeně pobaví. Vlastně se mi to jeví (snad to tak bylo původně zamýšleno), jako parodie na kriminální "gangsterky". Ono vlastně, kdyby tam nebyl Vlasta Burian, byl by film úplně o hovně:) (7/10) Tyto filmy samozřejmě nemohou býti technicky dokonalé, to bychom chtěli moc, nicméně v jednu chvíli je tam dost krkolomný střih. Ti kdo viděli, možná tuší (objeví se Burianův ksicht, kterak koulí očima). ()

Reklama

Reklama