Reklama

Reklama

VOD (1)

Hidden je postapokalyptický film o manželech s malou roztomilou dcerkou. Po náhlém vypuknutí nákazy se rodině na útěku podaří nalézt nepoužívaný protiatomový kryt. Tento úkryt jim poskytuje veškeré nutné vybavení pro přežití, ale jak dlouho jsou schopni vydržet a co na ně vlastně číhá venku? (TheDon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Jaké to je, když s rodinou jako jediní přeijete apokalypsu nebezpečného viru? No dost blbý, protože nejspíš skončíte v krytu, kde čekáte, až The Breathers odejdou... Hidden není vůbec špatný film a téma apokalypsy skvěle využil tentokrát trochu jinak, než bych čekala. Jen ten konec to totálně poslal do háje. Marco? Polo? Fakt? ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Povedený kratičký survival, který se pomaleji a suchopárně rozjíždí, ale jakmile nabere točky, drží diváka v napětí a slušném pocitu nejistoty. Vzhledem k tomuto je asi i na škodu, že tvůrci nějakou to čtvrthodinu nepřidali, protože konec, jak je realizován, není zcela uspokojivý. Pro mě kvalitativně srovnatelné s letošním Welcome to Harmony. Letos rozhodně kus z toho dobrého. Kdo má rád postapo, bude spokojený. 80% ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Řeší, zda k obědu bude konzerva fazolí nebo broskví, i tak můžou být rádi, že v protiatomovém krytu přečkali tři sta dní. Vězení i domov. Denní světlo už dávno takřka neznají, desková hra, panenka a rozvážný otec jsou zdá se jediným rozptýlením, které tuhle rodinu drží pohromadě. Jenže jednou nahoru jít prostě musí. Občas se i vzpomínkami vrátíme zpět, kdy se to všechno začínalo sypat, aby divák pochopil, s čím má tu čest. Po pár desítkách minut se nicméně (samozřejmě) musí začít i něco dít, takže se po nešetrné likvidaci krysy dočkáme po komorním ladění vykloubení ramene, reakcí na nákazu, několika ostrých hochů, naděje i beznaděje. Alexander Skarsgård a Andrea Riseborough jsou solidní herci nižší svítivosti, neokoukaní, tvůrci slušně pracují s paranoiou, volí solidní vizuál.. a já se solidně bavil. Zhruba na ty tři hvězdy!! ()

Stallone 

všechny recenze uživatele

Tak jako místní expert na žánr horor jsem si povinně pustil i tento. Jsem zklamaný. První polovina filmu je výborná. Atmosféra se buduje, postavy mi byly sympatické a jako divák jsem čekal, jak režisér dobře rozehraný snímek vygraduje ve velké finále. To se ovšem nestalo. Tajemno se postupně vytrácí a divákovi je jasné, kdo ´´dýchači´´ vlastně jsou. Konečné akční finále ve stylu ZOMBIE mě zklamalo. Úplný závěr působí amatérským dojmem. Pokud bych příběh režíroval já, držel bych se tajemné atmosféry až do konce a nepřistoupil bych na ZOMBIE mord. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Škoda nevyužitého potenciálu a zvláštně působícího nadpřirozena v závěru. Bratři Dufferovi se nudu v tomto úkrytovém postapo snaží zaplácnout nějakým tím občasným flashbackem, aby si mohl divák k hrdinům vytvořit alespoň nějaké pouto. Bohužel, to se jim moc nezdařilo. Malá chytrá holčička zabíjí svým snaživým hraním tu depresivní atmosféru, protože se divák už jen soustředí na to, jak ho vlastně štve její výstup a přestává vnímat ostatní herce. Jediným zapamatovatelným faktorem pro mě asi bude závěr, kam zasadili Dufferovi něco trošku nového a netradičního. Průměrná zábava, ale nic bez čeho byste se neobešli. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film neobsahuje žiadne úvodné titulky, len názov filmu. (mivr)

Reklama

Reklama