Reklama

Reklama

VOD (1)

Hidden je postapokalyptický film o manželech s malou roztomilou dcerkou. Po náhlém vypuknutí nákazy se rodině na útěku podaří nalézt nepoužívaný protiatomový kryt. Tento úkryt jim poskytuje veškeré nutné vybavení pro přežití, ale jak dlouho jsou schopni vydržet a co na ně vlastně číhá venku? (TheDon)

Diskuze

chaometic

chaometic (hodnocení, recenze)

Lidi ty režiséry bych zastřelil nejradši, co se vám na tom filmu líbilo?

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

BloodyBeast

Hodnotil jsem 3* a to není pro film žádná ostuda. Postavy sympatické. Dnes mě čeká další horor. Mám hororový maraton. Doháním to nejzajímavější pro rok 2015. Blíží se konec roku, tak dělám inventuru. 

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Stallone

No to máš asi pravdu no s tím odlišným chápáním slova Zombie, tak třeba ve World War Z to taky bylo v podstatě prezentováno divákovi jako Zombie, i když po pravdě dle mého skromného názoru to tak doopravdy nebylo. Ať už to bylo cokoliv mě se to líbilo, hlavně ta malá holka když se nasrala :-D

na příspěvěk reagoval Stallone

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Ty tu máš určité slovo a pravomoce. Ty tu jsi někdo. Kdo jsi v reálném světě nevím, ale tady si tě rozhádat nechci.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Tak jako místní expert na žánr horor jsem si povinně pustil i tento. Jsem zklamaný. První polovina filmu je výborná. Atmosféra se buduje, postavy mi byly sympatické a jako divák jsem čekal, jak režisér dobře rozehraný snímek vygraduje ve velké finále. To se ovšem nestalo. Tajemno se postupně vytrácí a divákovi je jasné, kdo ´´dýchači´´ vlastně jsou. Konečné akční finále ve stylu ZOMBIE mě zklamalo. Úplný závěr působí amatérským dojmem. Pokud bych příběh režíroval já, držel bych se tajemné atmosféry až do konce a nepřistoupil bych na ZOMBIE mord. 3*

na příspěvěk reagoval BloodyBeast, Yoshitsune

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Hmmm.... osobně to asi nedokážu říci jestli byla a nebo nebyla zrovna Mlha lepší nebo horší rozhodně byla skvělá ale jediné co mě opravdu uchvátilo na ni bylo to finále.  Hidden se rozjede velice dobře drží si patřičnou pozornost diváka a napětí co se asi bude dít v dalších minutách a nechává si vše pod pokličkou a téměř v závěru filmu vám ukáže brilantní rozuzlení a pravdu o nákaze a ovšem ostatním rozhodně si tenhle film zaslouží pozornost protože jede už v zajetých,osvědčených a dobrých kolejích, ani chvilku nenudí (alespoň mě ne při sledování) drží si tím pádem pozornost a vy jenom hltáte a hltáte a bavíte se :-) já jsem s tímhle filmem spokojen rozhodně velmi mile překvapení pro tento rok. Rozhodně lepší než například The Visit od Shyamalana které mělo nabídnout o trochu více aby to bylo skvělé ale takhle to zůstalo pouze nadprůměrné.

Uživatel BloodyBeast smazal svůj příspěvek.

Uživatel duckman smazal svůj příspěvek.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Skôr nie. "A family takes refuge in a fallout shelter to avoid a dangerous outbreak."  (imdb). Znie to inak, ale gule do ohňa za to nedám.

Reklama

Reklama