Reklama

Reklama

VOD (1)

Hidden je postapokalyptický film o manželech s malou roztomilou dcerkou. Po náhlém vypuknutí nákazy se rodině na útěku podaří nalézt nepoužívaný protiatomový kryt. Tento úkryt jim poskytuje veškeré nutné vybavení pro přežití, ale jak dlouho jsou schopni vydržet a co na ně vlastně číhá venku? (TheDon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Outbreak meets Take Shelter. Z toho prvního mu chybí peníze, z toho druhého důvtip a atmosféra. Scény výletů do fantazie, hrátky s emancipací a nezbytná brutální vražda panenky si v těch komorních momentech sami o sobě nevystačí, a když se Hidden po náletu na město dostane na rozcestí reálného thrilleru a lehce „hulkovské“ inovace žánru zombie epidemie, vydá se tím směrem, jakým se vydá. Přeji zbytku rodiny Bannerů hodně štěstí a hlavně pevné nervy.. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Minimalistické drama, které na poli 80 sice relativně uteče a nevleče se, ale na druhou stranu vlastně nic neřekne a "nemá děj". První půlka komornější a nudnější, druhá se už trochu šoupe ke konci, kde vytasí celkem zajímavý zvrat, ale ten to za mě teda nevytáhne na ten průměr, pro který bych byl ochotný film alespoň pochválit. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Bohové vědí, že mám děti rád... tedy aspoň většinou. Ale už od dětství pudově nesnáším děti ve filmech... tedy aspoň většinou. A tohle rodinné postapo má bohužel jednu velkou vadu - hraje v něm táta, máma... a jejich nesnesitelná "princezna". Co naplat, je to holt takové rodinné postapo. Postapo naprosto skvěle vypravené i natočené (až třeba na tu digitální vysokou), ale zkrátka rodinné, prostě postapo à la Špílberg - táta, máma a jejich otravný blonďatý "andílek" s panenkou. No ale když už to divák přijme a řekne si "no tak se holt podívám na postapo od Špílberga", vyrazí mu rejža mozek z hlavy kulervoucí pointou. Bravo. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Hidden mi atmosfericky častokrát pripominálo skvelý post-apo román od Dmitryho Glukhovskeho, Metro 2033, čo je len a len pozitívum. Nikdy som sa netajil tým, že patrím medzi veľkých nadšencov tohto podžánru, a preto som bol príjemný prekvapený, keď snímka s ťaživou atmosférou thrilleru neraz zabŕdala do vôd post-apocalyptic genre. Záver nebol taktiež vôbec zlý, síce odkryl pozadie tajomných "dýchačov" (breathers), ale k tomu sme celý čas smerovali, takže inak by to ani nešlo. Objektívne za 4 a subjektívne možno aj za 5. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

V posledních dnech, ve kterých se usilovně řeší blížící se cenzura na CSFD, nemám absolutně chuť cementovat filmy. Jednak z vlastního zhnusení celou tou cenzurou a omezováním svobody hoven, ale taky díky tomu, aby mi náhodou neuniklo nějaké to nekorektní slůvko ve stylu: "prdel", za což bych dostal imaginárně do držky a celoživotní ban, protože návštěvnice Jarmila, která se podívá na profil tohoto filmu, aby zjistila na co se mrkne za patnáct let v premiéře na Nově, byla tou prdelí natolik znechucená, že se z toho morálně pomočila. Já, necivilizované prase, tím poškodil pověst této děsně korektní a férové databázičky filmečků tvořené převážně pro potřeby skvělého online billboardu pro reklamy všeho druhu a chudák POMO se kvůli tomu nemohl ani najíst, protože by přišel o těžce vydělané peníze. To nemám skutečně zapotřebí a raději submisivně stáhnu ocas a zařadím se mezi zdejší literární umělce a jejich korektní poznatky ze sledování filmů ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Rozpočet: $tálo to hovno║Tržby celosvětově: malý jak mozek a penis Tomia Okamury ║Tržby za prodej Blu-ray v USA //počet prodaných kusů ║ Tržby za prodej DVD v USA // počet prodaných kusů║ocenění: Zlatá palma: jeden porotce si to doma pirátsky stáhl z netu. NFR 2014. NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: tma, myš jí z konzervy, požár, myš, tma, myš, mrtvá myš v tmě, tma PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ***, česká televizní premiéra xx.xx. xx, film nic moc, ale super. FOR ME: 65%. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film neobsahuje žiadne úvodné titulky, len názov filmu. (mivr)

Reklama

Reklama