Reklama

Reklama

Jessabelle

  • Česko Jessabelle: V tváři démona (více)
Trailer 1

Jessie po tragické nehodě přijde o snoubence a sama zůstane ochrnutá. Aby našla klid, nastěhuje se do starobylého domu v Louisianě, který kdysi patřil jejímu otci. Brzy se tam však začnou dít podivné věci a Jessie najde záhadný vzkaz od své matky, která zemřela před mnoha lety. Brzy pochopí, že tento dům je už dávno obýván i nějakou jinou bytostí. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Rok 2014 duchařským hororům zrovna dvakrát nepřeje (za což stejně může James Wan, kterej svýma dvěma mástrpísema v loňském roce nastavil laťku setsakra vysoko) a po "druhé Belle" tu máme další hrózně děsivej horor, u kterýho vám bude po chvilce úplně jedno co, kde, kdy, proč a jak... Škoda slov, pusťte si radši toho Wana ;-) ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ochrnutá holčina nájde videokazety svojej matky, v ktorých ju varuje pred smrťou, navyše v dome má očividne nejakého ducha, začne trpieť nočnými morami a tradične jej neostáva nič iné, len pátrať po minulosti svojej rodiny. Koľkokrát to tu už bolo? Nechce sa mi to rátať. Takže scenár nestojí za nič, lebo to bolo tak obrovské klišé, že som rád, že som na to nešiel do kina. Robert Ben Garant by sa mal vrátiť ku komédiám a horory nechať na svojprávnych. Síce sa dočkáme nejakého malého zvratu, ale či to ten horor zachraňuje... neviem, neviem. Film je námetom porovnateľný s Beneath, prípadne s The Uninvited, voodoo tématiku zase vykráda z The Skeleton Key, takže keď si tieto 3 horory skombinujeme, vyjde z toho práve Jessabelle. Ináč, zlé to nebolo, pár pekných výjavov sa tu našlo (aj keď som sa nezľakol ani raz), vzhľad ducha znesiteľný, nakrútené je to pekne (aj keď od komerčného hororu ani amatérizmus nečakám) a hlavná hrdinka sympatická. Ináč až príliš obyčajné a pre modernú duchársku tvorbu absolútne žiadny prínos. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že Sarah Snook, jejíž zjev je sice... diplomaticky řečeno "zvláštní", ale která těžce zaválela v Predestination, pozdvihne svou účastí i potenciálně průměrnou a hloupou duchařinu do nadprůměru. Ale nakonec tomu bylo úplně jinak - příběh se mi (aspoň v první půli) docela líbil a bavil mě (taková příjemně relaxační záležitost), ale S.S. ho svou rolí nesvéprávné hloupé husy, navíc příšerně afektovaně přehrávanou, celý poslala do kopru. Doufám, že tuhle ženskou zase hned tak dlouho v ničem neuvidím. Připočtu-li k tomu navíc trapného trubce ze střední, otřesnou matku-neherečku a strašnou ruční kameru, nemůžu dát víc než dvě. A (SPOILER) závěrečné převtělení sexy negroidní zombice do šeredné zrzavé kačeny považuju za vrchol scénáristicko-režisérského nevkusu a zvrhlosti. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

a další jedna velká nuda do sbírky.Pomalý a nic nepřinášející horůrek,kde se přes hodinu nic moc neděje,aby pak přišlo opravdu neočekávané rozuzlení.Atmosféra nula,lekačka možná jedna dobrá a hlavní hrdinka taky není žádná velká sláva.Z trojice Annabelle-Jessabelle-Ouija tak vítězí creepy panenka o prsa všech hlavních hrdinek.Bohužel je to ovšem vítězství Pyrrhy.Jdu teď koukat z okna,tam se aspoň můžu bát,jestli mi nějaký dobrák neukradne auto ...20% ()

Valsadora 

všechny recenze uživatele

Ach jo… Annabelle byla velke zklamani, Jessabelle jeste vetsi. Tuctovy horor, lekacky slabe, herecke vykony nikterak zajimave. Jedno se musi nechat, a to, ze trailer dokazal divaka nalakat. Jeste ze me diky hodnoceni csfd nenalakal do kina. The Conjuring, The Purge, Sinister, najde se snimek, ktery se vam aspon vyrovna?? ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • V jednej chvíli povie šerif Jessabelle, že DNA vyšetrenie kostry dieťatka nájdeného v hrobe poukazuje na to, že bolo čiernej pleti. Avšak v DNA nie sú zaznamenané žiadne údaje o rase svojho nositeľa. (beso74)
  • Vzhledem k tomu, že videa byla ve skutečnosti natočena pro skutečnou dceru, která se stala hrozivým duchem, matka by skutečné dceři neříkala, že nějaký hrozivý duch v domě ji chce vyhodit, protože je to její dům. (Johnny.ARN)
  • Asi po deseti minutách filmu leží Jessabelle (Sarah Snook) v posteli se závěsy a myslí si, že přes závěs něco vidí, a tak ho odtáhne, ale v dalším záběru kamery je vidět, že je opět zatažený. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama