Reklama

Reklama

Jessabelle

  • Česko Jessabelle: V tváři démona (více)
Trailer 1

Jessie po tragické nehodě přijde o snoubence a sama zůstane ochrnutá. Aby našla klid, nastěhuje se do starobylého domu v Louisianě, který kdysi patřil jejímu otci. Brzy se tam však začnou dít podivné věci a Jessie najde záhadný vzkaz od své matky, která zemřela před mnoha lety. Brzy pochopí, že tento dům je už dávno obýván i nějakou jinou bytostí. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

humanbeing 

všechny recenze uživatele

I když Jessabelle není žádná pecka, tak návštěvy kina nelituju. Duchařský subžánr mám rád a v Jessabelle se to Kevinovi Greutertovi jakžtakž povedlo dotáhnout do vítězného konce. Po většinu stopáže je to velmi záhadný film co se vyprávění týče. Závěrečné pointě se daří poslepovat jednotlivé kousky záhady v sympatickou podívanou. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Na tenhle horůrek jsem se docela těšila a jak to u hororů poslední dobou bývá zvykem - silně mě zklamal.. Zejména mě zajímala herečka Sarah Snook, která u mě zabodovala v "Predestination", ale tady její herecký výkon nad béčko nevystoupal.. Moc nechápu, co s příběhem mají dělat události na začátku (autonehoda), ale nějak jí na kolečkové křeslo asi dostat museli.. Děj je na prd.. Atmosféra na začátku vypadala nadějně, ale očekávání ani zdaleka nesplnila.. Závěrečná pointa průměrná a slabomyslná.. Líbilo se mi prostředí, skvělý byl dům a celkově barvení filmu.. Jedna lekačka ušla.. Jinak horor pro děti, ale kdybych měla vlastní, tak bych jim to nepouštěla, abych je zcela od tohoto žánru neodradila :-/ ()

Reklama

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Tak to je kopec škody, nápad nebyl špatný a občas to chytlo správnou hororovou náladičku a asi v půlce jsem si opravdu se zájmem říkal, jak se to asi vše rozvine a vtáhlo mě to....jen pak to vzalo špatnou formu a napětí i nálada ta tam. A jako že Jessie alias Sarah Snook je ten "on" z Predestination, to mě vůbec nedocvaklo :-) ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Obrovská drzost nastrčit tohle do kin! Jessabelle je typickou ukázkou toho nejodpornějšího mainstreamového "horroru", který diváka vyloženě uráží. Jako pro TV Hallmark působící kravina bez atmosféry a napětí, za to s téměř smrtící dávkou nejotřepanějšího klišé, co v posledních letech (skoro nebo úplně?) zahubila duchařský subžánr. (20%) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nič extra, pokojne zostaňte sedieť - len ďalší rutinný béčkarský horor v poradí. Poteší dusná južanská výprava (milujem ten kraj) a fajn herci v čele so Sarah Snook a Davidom Andrewsom. A klamal by som, ak by som tvrdil, že to nemá pôsobivú atmosféru a pár strašidelných momentov. Inak ale žiadna sláva, taká žánrová "klasika" povedzme. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • V Louisianě jsou dvě farnosti Feliciana: Feliciana a West Feliciana. Ve filmu vidíme ceduli s nápisem: „Vstupte do farnosti Feliciana.“ Neříká se tam, která to je. (Johnny.ARN)
  • Vzhledem k tomu, že videa byla ve skutečnosti natočena pro skutečnou dceru, která se stala hrozivým duchem, matka by skutečné dceři neříkala, že nějaký hrozivý duch v domě ji chce vyhodit, protože je to její dům. (Johnny.ARN)
  • Asi po deseti minutách filmu leží Jessabelle (Sarah Snook) v posteli se závěsy a myslí si, že přes závěs něco vidí, a tak ho odtáhne, ale v dalším záběru kamery je vidět, že je opět zatažený. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama