Reklama

Reklama

Romance z továrny

  • Itálie Provincia Meccanica (více)

Obsahy(1)

Psychicky nevyrovnané ženě je odebrána vlastní dcera a svěřena do péče její matce. Věci se zkomplikují ještě více poté, co má její manžel autonehodu a přivede do jejich nefunkční rodiny českého mechanika, se kterým se po incidentu skamarádil. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Proč ti říkají Zrzek ??" - "Celá moje rodina je zrzavá, až na mě !!" Právě zrzavé vlasy zhruba v polovině tohoto nezávislého snímku předznamenají dlouho avizovaný zvrat, po němž však věci nabírají tak nesmyslný směr, že se Romance z továrny - Další z nekonečné řady neskutečně zhovadilých distributorských her s názvy !! - stává už jen horko těžko sledovatelnou šmírou, na jejímž konci se jednomu vybaví vedle tuzemskému divákovi paradoxně takřka neznámého Ivana Fraňka snad jen prsa italské krásky Valentiny Cervi.. Škoda, že Stefanu Mordinimu, který platí za o dvě třídy lepšího režiséra než scénaristu, tak rychle došel dech, protože zprvu velmi zajímavé drama bůh ví proč šílené ženy, potažmo mladé rodiny na hraně sociální únosnosti se nakonec láme v naprosto křečovitě vykonstruovanou snůšku zhovadilostí, jíž ten skorohappyend sluší asi jako továrna pohlednici z dovolené v Itálii.. Že se Mordini po celou dobu vůbec neobtěžoval s nějakým objasňováním motivací, a vlastně čehokoliv, českého diváka sere asi stejně tolik jako směšně nabubřelá Fraňkova postava našince, která naznačuje, že si o nás Makaróni, nebo aspoň pan režisér, nejspíš vytvořili zhruba stejně zcestnou představu jako my o třeba takových Albáncích.. Jo, pardon, kolegové !! Málem bych zapomněl.. Jsem pátý !! ;) Ještě že tu nejde o medaile, to bych byl asi rozladěný víc než z té Romance..;) ()

Reklama

4ward 

všechny recenze uživatele

Jsem druhej. Pokud tyhle naše geniální komentáře uvidí ještě někdo, pak je to špatný znamení - bude to znamenat, že tenhle film stále ještě naneštěstí neupadl do zapomnění. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama