Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film inspirován skutečnou událostí. Vypráví otřesný příběh šestnáctileté hvězdné středoškolské studentky, která přeskočila ročník a dostala se do třídy se staršími děvčaty. Zpočátku se cítí velmi poctěna jejich přátelstvím, ale celý její svět se hroutí ve chvíli, kdy ji dívky brutálně zmlátí jen proto, aby mohly dát nahrávku incidentu na internet. (AdamKr)

(více)

Recenze (28)

Peytl 

všechny recenze uživatele

Dokonalý obraz assbůkovské degenerace a důkaz toho, že staré známé ohybání mladého stromku mělo své opodstatnění. Kája Mařík, Mirek Dušín a malý Bobeš by takovým nevycválaným cundám jistě lajk nedali. Hned zejtra začnu v lese zahazovat šprcky a vajgly, budu delfínům okusovat prdele a záhon s ředkvičkama zaleju naftou, nechci, aby takovým smradům, tedy naší budoucnosti, zbylo ze světa něco víc, než jen nasráno v koutě. Film byl veskrze hysterický, nicméně podobné " pojedem k mořy" denně potkávám a je mi smutno. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Trochu nuda. Hlavní hrdinka si to vše zavinila sama, protože takové věci napíše na FB jen neskutečný idiot a ten si takový výprask zaslouží. Dobrá práce maskérů. Herci ušli, alespoň část se jich snažila. Film rozhodně nebyl nezajímavý. Konec mi naprosto unikl, ale také jen dokázal jaká, že je to hlavní hrdinka velká kráva. 201311080000/0000 ()

Reklama

Handle 

všechny recenze uživatele

Na TV film docela slušné, ale nemohl jsem se zbavit toho, že film zbytečně přehrává a je hnaný do extrémů. Zpracování ok, ale až na pár scén to na mě působilo opravdu málo uvěřitelně, ač se podle mě herci snažili, jak mohli (především Anne Heche). Jako špatný film to ale neberu. Jen to mohlo dopadnout lépe, kdyby se tolik netlačilo na pilu a přidalo se tam více emocí... 2,5*. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Poměrně povedenej film, kterýmu jak Tuax trefně poznamenal hodně ubližuje začátek, kdy jsem si myslel, že se bude jednat pouze o totálně zpackanou rádoby-parodii na didlinky v čele s jednou z nejtrapnějších "rvaček" v historii, kterou máme možnost zhlédnout asi desetkrát. Po druhé polovině už je to koukatelné, ale s naprosto předvídatelným závěrem, takže za první polovinu a závěr jde hodnocení dolů. 50% ()

reditelka 

všechny recenze uživatele

Celkem povedený TV film a děsivý pohled na to, čím se dokážou pobavit a také pochlubit dnešní teenageři. Jodelle Ferland vyrostla z typické hororové holčičky v nadějnou mladou herečku. Trauma po útoku zahrála skvěle. SPOILER: Překvapil mě výrok soudu. Obžalovaným hrozilo doživotí, ale na přímluvu matky oběti vyvázly jen s podmínkou. Docela velký rozdíl. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama