Reklama

Reklama

Diablo 3: Wrath

Krátkometrážní / Animovaný
USA, 2012, 7 min

Režie:

Peter Chung

Recenze (5)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

slušné, ale anime se k Diablu nehodí a ne že ne. Ztratilo to jaksi na kouzlu. Jinak je zápletka možná až moc urychlená, pro Diablo hráče, který se prosekával monstry hodiny a hodiny, aby dostal plnohodnotnou, nádherně atmosférickou cinematic málo. ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Diablo 3 - anime, Dead Space - anime, Dragon Age - anime, Dantovské peklo - anime, Mass Effect - anime, anime, anime, anime, anime... ptám se proč? Blizzardi mají skvělá videa, Bioware taktéž, tak proč proboha nechaj dělat filmy podle svých her formou anime? Stačí se podívat na Dragon Age film, který je počítačově animován a styl anime je zde znát jenom trošku a jak dobrý film to je... tak proč? Určitě nejsem jediný, kdo by rád viděl například Starcraft film v kvalitě Blizzardích renderovaných videí... Teď něco k tomu filmu - dobrá jednohubka z Diablo světa, ale chtěl by to něco delšího :) ()

Echelon1 

všechny recenze uživatele

Asi napíšem to čo každý, ale CGI by bodlo viac. ;-) Možnosť vidieť konečne všetkých piatich najvyšších anjelov v prvotriednom CGI aké robí Blizzard + akcia by tak bola fantastická. Len je to pochopiteľné ľudia, také niečo stojí solídne peniaze, je rozdiel robiť do hry (Diablo III + datadisk Reaper of Souls obsahujú spolu 6 scén) ktorá zarobí milióny a malý fan film, ktorý aj tak 3/4 ľudí pozrie na internete, čiže by to bola ohromná strata, vzhľadom na cenu, akú také filmíky stoja. ()

Reklama

Reklama