Reklama

Reklama

Revoluce

(seriál)
Trailer 1
USA, (2012–2014), 29 h 33 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Eric Kripke

Hrají:

Billy Burke, Tracy Spiridakos, Giancarlo Esposito, Zak Orth, David Lyons, Elizabeth Mitchell, JD Pardo, Stephen Collins, Daniella Alonso, Maureen Sebastian (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(42)

Pätnásť rokov po výpadku elektriny sa snažia ľudia na Zemi prežívať rôznymi spôsobmi. Rodiny žijú pokojným životom v malých spoločenstvách, život je celkovo pomalší a krajší. Nie však bez problémov. Život jednej mladej ženy sa radikálne zmení, keď jej pred vlastnými očami zavraždia otca, ktorý mal údajne prístup k veľkému tajomstvu - prečo došlo k výpadku elektriny na celom svete... Mladučká Charlie (Tracy Spiridakos) je nútená po vražde otca (Tim Guinee) nájsť uneseného brata (Graham Rogers) a dostať ho z rúk kapitána Nevilla (Giancarlo Esposito) a jeho vojakov. Snaží sa o pomoc požiadať svojho strýka (Billy Burke), ktorý však nie je nadšený z toho, že by sa mal zapliesť s vojakmi generála Monroa (David Lyons). Brutálna vražda otca tak spojí dvoch celkom odlišných ľudí a pošle ich na ťažkú cestu, na konci ktorej možno nájdu odpoveď, ako vyviesť svet z tmy… (TV Dajto)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (203)

Davies182 

všechny recenze uživatele

To pravidlo se potvrzuje každý rok: LOSTy už nic nepřekoná. Ještě pár takových, a už to snad bude i chtít zvolat ono "Nesnažte se, prosím!" Největší fail je v samotném závěru - rádoby napínavé scéně, která měla navnadit na další díl, jsem se vysmál. Je to ubohé a když si dnes vzpomenu na šest sérií trosečníků na mysteriózním ostrově, hlava mi nebere, jak mohlo něco tak povedeného vzniknout... ()

venalce 

všechny recenze uživatele

Pilot byl takový všelijaký - klasické postapokalyptické sci-fi s lehkým náznakem klišoidního scénáře. Bohužel, druhý díl potvrdil prvotní obavy, jedno klišé střídá druhé, děj se dá předvídat vteřinu po vteřině, takže kvůli neustálému protáčení očí vidíte víc ze stropu, než ze seriálu. Z Revolution se stává okoukaná scifárna, jakých jsou mraky. Pokud se nestane zázrak, máme tu další zbytečný seriál. Zklamání je ohromné. ()

Reklama

Prometheus69

všechny recenze uživatele

Pilot až na bitky o ničem.... čekal jsem aspoň něco. Ztráta času sledovat to dál.... nic co by mě navnadilo. Nechce se mi to ani hodnotit. Prostě zklamaní, vzhledem k tomu hunbuku buh ví jaká pecka to zase bude se okolo toho strhla.... dost děsnej pruuudus. Někdo se tu možná až příliš inspiroval Last Ass... který mě taktéž moc nechytil. Nemám rád survive záležitosti... nemám rád že to pořád někdo musí cpát do her a filmů.... prostě nemám: ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Blackout? A celoplanetární? Paráda! To je hodně zajímavej námět. Koneckonců, pár lokálních už v USA i jinde skutečně proběhlo. Například jeden „menší“ i loni v Indii (bez proudu se ocitlo půl země - 670 milionů lidí). Ale že nefungují ani baterie, ani agregáty, zkrátka veškerá elektřina je nenávratně v čudu a už nejde ani žádná vyrobit?     Aha. Takže všechny liščí ocasy si můžeme strčit za klobouk a ebonitové tyče tak akorát do...? Ehm, a co mozek, vážení scénáristi? Tedy, pokud ho máte. Ten totiž obsahuje okolo 20 miliard neuronů, které generují elektrické impulzy! Tududu-tum... Dostal jsem vás!!!             Ale i přes tuhle evidentně nesmyslnou premisu jsem seriálu dal šanci. Ovšem strejda Miles? Ten má v hlavě opravdu zhasnuto! Odmítne vzít kramle a jako ovce čeká u sebe doma na komando domobrany. Zřejmě forma asistované sebevraždy. Tu ale nakonec odložil a rozhodl se bojovat, podle známého husitského: na množství nehleďme! Hotovej Chuck Norris. Ale třeba se mu jen na stará kolena začala zapalovat lýtka a chtěl si honit triko před neteří v rozpuku. A ten postapo Legolas, tajný agent domobrany, to byl taky pěkný tragéd. „Monroe přikázal chytit Milese živého!“ Ale sotva na jeho vojáky strejda Miles udělal Baf! zpoza sloupu a proplesknul první z nich, začali po něm pálit ostrýma, jak svazarmovci na střelnici. A co na to drsňák Legínolas? Nic. Ani slovo (jen si asi v duchu říkal: „Jestli ho zastřelí - těch facek od šéfa!“) A další a další perly, Bollywood hadr. Shrnuto: zkouknul jsem pilot a pak ještě, se zaťatými zuby, i druhý díl seriálu. Víc vážně nešlo zvládnout, to už by mi úplně vybilo baterky... A nemám žádnej blbej medailónek jako oni, kterým bych si nastartoval komp. ()

Avari.73 

všechny recenze uživatele

Nechci říct, že bych byl zklamaný, ale čekal jsem seriál, který nebude jen o tajemství ala Lost, ale bude se řešit i přežití. V tomhle katastrofickém pojetí je pořád gelu na vlasy víc než dost. Vizuál je perfektní, trochu mi připomíná videoherní Last of us. Snad to nedopadne jako nevyužitá Terra Nova. Nechci, aby to vypadalo, že jde o špatný seriál, to rozhodně ne, za podívání stojí, ale zatím to na kultovku typu Lost nevypadá. Více se zaměřit na postavy jako ve Walking dead a je tu skutečná pecka. To by byl skutečný survival. Last of us : http://www.youtube.com/watch?v=GApCMW1F7a0&feature=my_liked_videos&list=LLHuEdx7padXvMMdHRPLnmGA ()

Galerie (244)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama