Reklama

Reklama

Demi Lovato: Stay Strong

(pořad)

V tomto hodinovém dokumentu nechá Demi diváky MTV nahlédnout do svých nejintimnějších okamžiků během veřejného zotavování ze stravovacích zlozvyků. (oficiální text distributora)

Recenze (16)

Luczynkaaa 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem s Demi zkoukla jen pár filmů, v Camp Rocku mě ohromila, ale potom jsem se o ní už nijak nezajímala. Dnes jsem ale narazila na tento dokument, měla jsem hodně času, tak jsem si řekla, proč se na to nepodívat. Během pár minut jsem byla dojatá. Z Demi byla cítit obrovská upřímnost a toho si u dnešních umělců vážím ze všeho nejvíc. Nic z toho jsem o ní nevěděla, ale tohle mě opravdu dostalo. ()

Frca 

všechny recenze uživatele

Demi je moje nejoblíbenější zpěvačka a tak to vždy zůstane. Do povědomí se mi dostala jako herečka v Camp Rocku.Když jsem zjistil , že je Demi v léčebně , tak jsem doufal, že se co nejdřív postaví na vlastní nohy a začne znovu zpívat. Pak jednoho dne si jako každý den zapnu počítač . Pokaždé když jsem na počítací ,tak si pouštím písně na Youtube a 14.7. 2011 jsem to udělal opět. Zadám Demi Lovato a vyhodilo mi to Skyscraper. Byl jsem šťastný že Demi je zpět a opět zpívá. Poté nahrála album Unbroken... Jen tak dál Demi. Stay Strong. (Můžeš vzít vše co mám, můžeš zničit vše čím jsem, jako bych byla ze skla, jako bych byla z papíru. No tak, zkus mě srazit, vyrazím ze země, jako mrakodrap. ()

Reklama

lilylove 

všechny recenze uživatele

Demi jsem měla ráda jako zpěvačku i jako herečku ale nikdy jsem nebyla její velká fanynka a nikdy pro mě nebyla inspirující ale pak když jsem se podívala na tenhle dokument který mě skoro až dohnal k slzám zvistila jsem že Demi je opravdu inspirující osoba která svým životem dokáže hodně lidím pomoci a změnit jejich život.Musím říct že to byl opravdu úžasný dokument. ()

morgan1987 

všechny recenze uživatele

Jelikož už nepatřím do kategorie náctiletých, jež zasáhla vlna Camp roku a podobných disneyovských šíleností, měla jsem o Demi jen základní zdání. Ve chvíli kdy vyšel Skyscraper jsem zjistila, že to s ní není tak nejhorší :). Jejím příchodem do X factoru jsem jí zaregistrovala ještě víc a vážně si jí oblíbila. Demi je skvělá a tenhle dokument vážně super. Jak už bylo řečeno, je to reálný, nepřifouknutý, možná trochu depresivní, ale to je v pořádku s dokumentem o poruchu příjmu potravy a sebepoškozování. Myslím že spoustu mladých holek se v tom může najít a vzít si z toho příklad, doporučuju! ()

novoten 

všechny recenze uživatele

S tím, že se ze mě stal nenápadný Lovatic, už se moje okolí více či méně smířilo. Pokud má někdo z podobně postižených problém své blízké přesvědčit o tom, že Demi stojí za více než běžnou pozornost, pro toho bude Stay Strong ideální zbraní. Jakkoli totiž tahle MTV vsuvka uspěla v dokumentární rovině sotva napůl, jako ukázka Miss Lovato coby přejícího, silného i zranitelného člověka funguje až neuvěřitelně. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama