Reklama

Reklama

Matt Scudder (Liam Neeson) je bývalý newyorský policista a vyléčený alkoholik, který pracuje jako soukromý detektiv bez licence pro ty, kdo z jakýchkoliv důvodů nemůžou jít za policií. Jedním z takových je i drogový dealer Kenny, který si detektiva najme, aby našel ty, kdo mu unesli a brutálně zavraždili ženu. Scudder začne postupně odkrývat stopy vedoucí k únoscům a zjišťuje, že tento zvrácený zločin není jediným a rozhodně ani posledním, který v ulicích New Yorku spáchali. Sérioví vrazi se chystají opět zaútočit a pro Scuddera, stojícího mimo zákon, se tak rozehrává nelítostný boj s časem. (A-Company CZ)

(více)

Diskuze

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

oldy

Bolo ohlásené, ale potom odsunuté na neurčito... do konca tohto roka to podľa všetkého nebude.

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

A Walk Among the Tombstones 2014 KORSUB 720p HDRip x264 AC3-JYK ... veľmi dobrá kvalita až na tie HC titulky...

p.a.douch

p.a.douch (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Tento příběh u nás vyšel jako součást knihy "Třikrát Matthew Scudder, detektiv abstinent". Jsou tam tři případy: "Tanec na jatkách", "Procházka mezi náhrobními kameny" a "Ďábel to věděl dřív". 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

p.a.douch

p.a.douch (hodnocení, recenze)

Ouwen

Jestli to bude podle knihy tak jich moc nebude. Hlavní hrdina je pragmatik a k vyřešení případu spěje nekompromisně, ale bitky trvaj krátce. Žádný dlouhý tancování. 

na příspěvěk reagoval Ouwen

p.a.douch

p.a.douch (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Matt Scudder je hrdina série knih od Lawrence Blocka. A "Tanec mezi náhrobky" je jednou z nich. Podle synopse to bude film podle této knihy. 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

p.a.douch

p.a.douch (hodnocení, recenze)

Lawrence Block je dobrej spisovatel  a Scudder se s tím moc nemaže. To by mohl být sakra dobrej film. 

jolanek

jolanek (hodnocení, recenze)

Ja by som si len prial,aby UltraStorm na neprezradil koniec, dufam ze to vydrzi nevyzradit a ze si necvirkne od toho nadsenia ze to videl este predtym ako to natocili :(

na příspěvěk reagoval p.a.douch

hypnos11

hypnos11 (hodnocení, recenze)

ultrastorm, je to vazne tak dobre? my ostatni mame tu smulu, ze se na to podivame, az to tvurci dodelaji. snad tam od tveho shlednuti filmu nestihnou nic zkazit, pac dle tveho hodnoceni to vypada opravdu moc dobre

Související novinky

Predátor má nového nepřítele

Predátor má nového nepřítele

13.10.2016

V únoru 2018 se na velké plátno vrátí nejobávanější vesmírný lovec. Predátoří comeback režíruje Shane Black (Správní chlapi) a půjde o pokračování původní série, zatím ale není jasné, jestli se ve… (více)

Další těla pod Neesonovy náhrobky

Další těla pod Neesonovy náhrobky

19.02.2013

Březnový start natáčení se blíží a krimi-thriller A Walk Among the Tombstones rychle nabírá obsazení. Ale nejdříve stručně o projektu: film je adaptací jednoho ze sedmnácti románů, které uznávaný… (více)

Reklama

Reklama