Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Špeciálna jednotka vyslaná s cieľom infiltrovať najväčšiu austrálsku tajnú vojenskú organizáciu Pine Gap sa ocitne pod útokom neznámych síl.
Skupina elitných vojakov dostane za úlohu napadnúť tajnú vojenskú agentúru Pine Gap as odniesť z nej vedúci vedecký tím, ktorý patrí k najlepším na svete. Organizácia totiž zastrešuje aj vojenský výskum s potenciálom vyvinúť nové smrtiace zbrane. Keď však jednotka dorazí do objektu, napadne ich neznáma bytosť. Celá akcia sa ešte viac zvrtne, keď narazia na mladú ženu, ktorá si nespomína na vlastnú identitu a nevie, ako sa do budovy dostala. Tím ju vezme so sebou a snaží sa utiecť. Čoskoro však zistia, že veci nie sú také, aké sa na prvý pohľad zdajú, a stredisko sa stáva testovacím miestom pre niečo zlovestné a desivé. (Incantator)

(více)

Recenze (25)

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Mix sci-fi, akce a hororu - ve výborném poměru, bez zbytečného protahování s velmi dobrým koncem. Ať už jde o vzpomínky, vývoj Eve nebo představy, vše je uchopeno výborně. Žádné dlouhé vysvětlování a přednášky vědců, ale jen pár poznámek a vše ostatní postupně vyplývá z příběhu. Kam se hrabe Doom nebo Horizont událostí. Jedinou výtku bych měl k tomu stereotypu pouze jediné lepší a spravedlivější strany - prostých vojáčků/speciálních jednotek atp. I když jde o psychopaty, kteří bezdůvodně zavraždí nevinného, bude člověk ze zvláštními schopnostmi, který se pouze mstí za příkoří prezentován jako nebezpečné monstrum, zatímco vrah s trochou sebelítosti jako hrdina. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Zápory v tomhle snímku vidím, už na začátku, kdy se údajná "speciální jednotka" chová jako parta buranů sebraná někde v zapadákově. A potom hlavně, že nám servírují "jenom" záběry třetího oddílu ze čtyř. Proč nemůžeme vidět i ty ostatní co se s nimi děje? Určitě by to mohlo bejt daleko zajímavější, než hodina trávená s psychicky narušenou blounckou a jejím "údajným" manželem se kterým vzpomíná na staré dobré časy. Leč jinak sem si film bezvadně užil, příběh super a atmosféra hutnější jak krupicová kaše k večeři! 75% ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Mix Vetřelců a Scanners je akční oddechovkou pro ty, co mají rádi nahánění vojáků v tunelech, potrubích a větracích šachtách. Na sliz sice nedojde, ale na krev a mandlové oči ano. Průlez šachtou s větrákem není dobrý nápad stejně, jako se nevyplatí podléhat iluzím a zmatkům ve vlastní hlavě. Taková hezká špinavá střílečka, kde diváka neotravují laciné digitální efekty. Příjemně prožité a snadno zapomenutelné sci-fi. ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Hodně velké překvapení. Čekal jsem tupé béčko s nádechem sci-fi, kde se bude jen zabíjet a nakonec jsem dostal.. no dobře, béčko kde se jen zabíjí, ale rozhodně to není tak tupé jak jsem myslel. Trochu zajímavý příběh lze v neustálém střílení a zabíjení podat těžko, autorům se to ale docela povedlo, jelikož je vcelku poutavě napsaný a dokáže i překvapit. V hlavě mi hned bleskla vzpomínka na The Signal, ač je to žánrově malinko jinde. Bohužel film to neni dokonalý a trpí klasickými problémy jako každý druhý béčkový film. Trocha peněz navíc a mohl to být jiný level. ()

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Snímek,který pořád prvkuje a nedokáže se zařadit pod určitý žánr.Ze začátku vypadá slibně,ale s další přicházející minutou Vaše přesvědčení slábne.Scénář je snad napsaný "na koleně" a to se odráží jak hercích-nehercích,tak i na samotném příběhu.Ke všemu je děj hrozně předvídatelný a vy v polovině filmu začnete tušit,jak dopadne.Pochválil bych určitou snahu ze strany efektů (gore).Každá taková scéna Vás donutí na film dokoukat.Takže opět další nevýrazný film,který těžko zvládne oddálit dlouhou chvíli. SLABOTA!!! ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama