Reklama

Reklama

Rest

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2011, 12 min

Obsahy(1)

Po devadesáti letech odpočinku se voják z první světové války probouzí jako mírumilovný živý mrtvý. (snared)

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo vážně docela zajímavé. Zombie žánr nemusím, ovšem tady to byla taková neškodná jednohubka s „romantickým podtextem“ a rozhodně nevšedním zpracováním. Absolutně vůbec mi nevadilo, že se tady nemluvilo, ba co víc alespoň jsem si mohl vychutnat pěknou krajinu a slušnou práci kameramana, která si zaslouží pochvalu. Nečekejte žádnou pecku, nicméně tento krátkometrážní kousek stojí za podívání. 50% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

V skutočnosti som čakal podobnú, ale vo svojom vyznení odlišnú pointu. Táto je romantickejšia. Ale neviem, či lepšia. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pak že v rámci zombie žánru už není možné přijít s něčím originálním. Opak je pravdou a snímek "Rest" to jasně dokazuje. Neříkám, že je to film skvělý, ale v rámci žánru zombie celkem originální. Je zajímavý v tom, že je beze slov, je dobrý svými maskami, no a nakonec pobaví i dobro pointou, kdy si uvědomíte, jak pěkná romance to vlastně je. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Ve skvěle natočeném krátkém filmu o chodící mrtvole se sice skoro nic neděje. Ale tím, jak se Rest vyjadřuje k zombie módě, a zároveň se z ní nesnaží za každou cenu těžit, působí zajímavě. 7/10 ()

Reklama

Reklama