Reklama

Reklama

Poslední dny na Marsu

  • Velká Británie The Last Days on Mars (více)
Trailer

Měl to být poslední den jejich mise na Marsu, jenže poté, co se jeden ze členů týmu vydá na neschválenou expedici, to možná bude i poslední den jejich života... (Czexx)

Videa (3)

Trailer

Recenze (377)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem se od prvního traileru na film těšil , tak jsem neuvěřitelně zklamán,jak slabé to bylo. Po celý film jsem měl problémy se vcítit do děje, do postav, nic to se mnou neudělalo, necítil jsem napětí,nespotil jsem si prdel, prostě jsem jen smutně koukal a čekal na konec a to je při tomhle žánru u mě neodpustitelné, ještě k tomu,když jsem se chvílema i nudil. Škoda, za mě jen průměr. 60% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ano, je to pitomé a dost. Nejlepší byl dialog dvou lidí, kde Liev řekl že něco nedokáže opravit, načež mu krásná paní odpověděla, že jej viděla stavět komunikační systém ze zatracených věcí na holení.... Jedinou výhodou bylo, že to uteklo jako voda. Hodnocení silně neodpovídá, takže se nenechte napálit jako já. Filmu by slušelo tak nějakých 30%. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Není od věci si tu a tam odskočit k scifi-hororu a tak jsem svou pozornost upřel na novinku odehrávající se na Marsu. Sedmimilionový rozpočet nesliboval žádné zázraky, ale herecké osazenstvo nevypadalo na první pohled špatně a tak jsem tomu dal šanci, přestože jsem věděl, že tu má jít o zombie kousek. Žádné převratné zápletky a originality jsem se sice nedočkal, ale k mému nesmírnému potěšení, tu zombie zas až tolik prostoru nedostaly. A když už se objevily na scéně, šlo většinou o slušnou akční jízdu, která mne ani moc nenudila. Tvůrci dokázali místy vytvořit zajímavou atmosféru a přestože by se tu dalo nalézt i několik slabších pasáží, byl jsem nakonec přece jenom spokojený (tedy v rámci možností). Tahle britsko-irská spolupráce si dle mého názoru průměrné hodnocení zaslouží.50% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Přijemný překvápko, který si na rozdíl od sraček jako Euro Report a Appolo 18 vůbec na nic nehraje, uvědomuje si svojí béčkovost a podle toho si to taky režisér i herci náležitě užívájí. Liev Schreiber je skvělej herec a tady válí s naprostou grácií.Scénář obyčejný a typicky klišovitý, ale napětí bylo, akce je fajn a krví se taky nešetřilo.Příjemný, malý sci-fi horor, který je svým pojetím dááleko nad přehodnocenou mrdkou Europa Report.Koukatelné bé, 60%. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak toto sa teda nepodarilo. Typický príklad nevyužitého potenciálu, pretože námet, aj keď obohraný ako stará platňa, je skvelý a ponúka veľa možností. Len čo z toho, keď scenár je totálne hlúpučký a naivný? Nejaké to napätie tu bolo, to áno, len škoda, že všetko bolo priklincované takým kopcom nelogických situácií až sa mi chce z toho plakať. Scenárista asi nepozná základy fyziky, inak si to neviem vysvetliť. Hlavne ten koniec ma dostal teda, normálne som rozmýšľal či sa to myslí vážne alebo pozerám nejakú paródiu na Vesmírnu prdu. Zahrané to bolo celkom fajn, ale výprava a réžia mi akosi nesadli. Miestami som mal pocit, že pozerám televíznu inscenáciu. Možno to bolo aj tou hudbou, ktorá sa k filmu nehodila. Ale niekomu možno bude vyhovovať. U mňa to je jasne podpriemerný film. 40/100 ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení snímku probíhalo převážně v oblastech Jordánska, státu v oblasti Blízkého východu. (Conspi)
  • Scenárista Clive Dawson se snažil zůstat věrný původní povídce "The Animators" Sydneyho J. Boundse. V původní předloze však figurovala posádka o 6 mužích, zatímco ve filmu se objevily navíc dvě ženy. (Dr Lizal)

Související novinky

Festival sci-fi filmů

Festival sci-fi filmů

07.03.2014

Lákají vás neprobádané hlubiny vesmíru? Rádi přemýšlíte o tom, jak by mohla vypadat budoucnost lidstva? Pak by vám neměl uniknout první ročník festivalu sci-fi filmů Future Gate. V pražském kině Bio… (více)

Reklama

Reklama