Reklama

Reklama

Jackass: Děda Mizera

  • USA Jackass Presents: Bad Grandpa (více)
Trailer 1

V přestrojení za chlípného staříka si Johnny Knoxville může dělat spoustu legrace z každého, kdo má tu smůlu, že se mu přimotá do cesty. (Netflix)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (309)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že pojící části za moc nestály, ale byla to holt jen povinná vata mezi scénkama se skrytou kamerou, u nichž jsem se, především díky parádním reakcím nezúčastněných zúčastněných, dosyta nasmála. Dědouš byl mou oblíbenou postavou už v klasických jackassáckých koncepcích a ani tady si nedělá ostudu a do důchodu bych ho jen tak nehonila. Krátce řečeno vtipná skrytá kamera v nevtipném slepenci, ale to je holt nutné zlo, sama bych stěží vymyslela lepší řešení, jak dát jednotlivé skeče dohromady. A u kdejaké komedie jsem se zasmála daleko míň. 50% ()

SonG 

všechny recenze uživatele

To nejvtipnější už jsem viděl v traileru, bylo tudíž naprosto zbytečné koukat na celovečerní film. Navíc jsou gagy (dá se tomu říkat "gagy"?) dost nudné, chvilkami mi připadlo, že nekoukám na Knoxvilla, ale na nějaké ubohé lidi, co Jackass parodují. Bad Grandpa nesahá klasickém Jackassům ani po kotníky. ()

Reklama

ProfesorLotr 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem žádný Jackass film před tímhle a nedokážu říci, jaký je to oproti tomuto snímku rozdíl, ale pořád nechápu jak tahle vtipy nabytá sranda může mít jen 65%! Po celou dobu jsem se hrozně hlasitě smál a vůbec to nešlo zastavit. O geniální scéně ve striptýzovém baru ani raději nemluvím. Možná to někomu může přijít stupidní a ponižující, ale já se příšerně dobře bavil. JÁ CHCI SQUEL!!!!!! 88% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tenhle Jackass film se podle mě moc nepovedl. Humor v něm je stupidní a místy až trapný. Smál jsem se snad jenom při scéně s tučňákem. Celé je to jako road movie s Johnnym Knoxvillem, který hraje dědka. Ten se snaží přepravit svého vnuka do Severní Karolíny za jeho otcem. Po cestě naráží na různé neobvyklé situace. Konec je docela předvídatelný. Ale nic extra to není... Dědek si chce hlavně vrznout. "Chtěl bych vagínu." :D ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Knoxville si svý senilní alter ego vždycky uměl užít. Ale celovečerák? No ne že bych si něco takovýho přál, ale trailer byl super, výsledek mě párkrát rozesmál (posrání se), ne všechno funguje, sem tam se něco opakuje, ale pořád tu zůstává taková ta Jackass srdečná rodinná atmosféra, takže kdo by se byl zlobil... Výdělek je opět takový, že nás čtyřka prostě nemine... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Názov filmu sa objaví v 7. minúte. (Johnny.ARN)
  • V 63. minúte môžete vidieť, ako vchádzajú do mesta Knoxville v štáte Tennessee, kde sa hlavný hrdina Johnny Knoxville narodil. Zaujímavý je aj rok založenia mesta Knoxville - 1791. Johnny Knoxville sa narodil v roku 1971. (zetpi)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

Reklama

Reklama