Reklama

Reklama

Po stopách Marsupilamiho

  • Česko Hurááá do džungle! (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Reportér Dan Geraldo (Alain Chabat) přijíždí do Palombie, aby zde získal námět pro svoji exkluzivní reportáž. Spolu s poněkud bláznivým průvodcem Pablitem (Jamel Debbouze) se vydají na dobrodružní cestu, na které je čeká jedno překvapení za druhým. Tím největším bude mýtické žluté zvířátko s dlouhým ocasem – Marsupilami. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (59)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem komediálně-parodickou nahláškovanou stupidní pecku, ale výsledek mi přijde jako hloupé béčko bez ambicí. Provedení celkem odfláklé, hláškuje se zde co 5 sekund, ale zasmál jsem se u každého desátého vtipu, a to je asi problém. Nápad šílený, naháněčka padesáti lidí a jednoho pokémona v džungli, ale celé je to takové strašně neforemné, nezábavné a nijaké. Na jednu stranu chce film reálně rozjet příběh a na druhou stranu tady někdy solí neskutečně hloupé fóry. Kdyby se držel jen druhé zmíněné cesty, asi bych se u něj uvolnil a bavil víc, takhle je to takový divný mišmaš. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Chápu, že se vám teď o tom nechce mluvit.." ;) Přesně tahle replika, která naopak nutně snadno vyvolá výbuch smíchu, komentující však nesmírně trapnou předchozí pasáž s nadrženým čivavou skvěle dokumentuje, za jak obludně až kontrastně nevyrovnaný kus tahle šílenost vlastně platí, když ta veliká spousta skvostných nápadů přichází naprosto v niveč pod tíhou nechutností, zhovadilostí a dějové hlušiny.. Mistr nonsensu, režisér, scenárista a herec, Alain Chabat je prostě magor, snad by mu, především jeho filmům, i prospělo, kdyby se nesnažil ho prakticky celý ukrást pro sebe a věnoval se řádně jen té režii.. ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Animovaný seriál som aktívne nesledoval, no keď som naňho v TV narazil, nebolo mojou prioritou okamžite prepnúť kanál. A celovečerná snímka mala rovnaký osud. Vidieť to náhodne v TV zo ženou a pohárikom vínka, malo u mňa tendenciu sa celkom baviť. Ako oddychovka to funguje. Vtipov, hlavne tých škodoradostných, je tu habadej a niektoré sa celkom podarili.Tento typ (rodinnej?) komédie je mi cudzí, no nenudil som sa 2,5*. ()

Idoviren 

všechny recenze uživatele

Já se na to tak strašně těšila. Chtěla jsem něco stejně ujetého a skvělého jako RRRrrr!!! Ale nic takového se nedostavilo. Pár vtipných momentů, skvělá potvůrka Marsupilami, vynikající Jamel Debbouze a docela slušný Chabat. Chtěla jsem film našlapaný absurdností a hláškama co mi potrhají bránici a dostala jsem akorát nevhodný záchvat smíchu u té scény v jeskyni a zcela jiný pohled na Merovingiana z Matrixu. ()

Joker7 

všechny recenze uživatele

Je až k nevíře, jak dokáže taková pitomost při správném rozpoložení pobavit! Francouzským komediím jsem dlouho nemohl přijít na chuť, ale poslední dobou začínám měnit názor. Když se sejde nálada, správná volba filmu a láhev dobrého Bordeaux, je o příjemný večer postaráno. Tolik hlášek, výborný Jamel Debbouze (nechápu, jak dokáže hrát a hlavně tak "akčně" pouze s jednou funkčí rukou!) a neskutečná sranda u scén s Páji. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Jedná se o takzvané Animatoin-live-action, kresléný film prokládaný živou akcí. (Terva)
  • Ačkoliv se jedná o francouzský film, natáčení probíhalo v Belgii a Mexiku. (Terva)
  • Jedná sa o zfilmovanie komiksu "Marsupilami" od belgického autora André Franquin. (Scraffy)

Reklama

Reklama