Reklama

Reklama

Tuhle rundu platím já

(pořad)

Obsahy(1)

V televize platí nepsaný zákon, podle kterého se pro silvestrovský večer vždy chystalo to nejlepší, co dům dá. Část těchto vybraných momentů z archivu České televize uvidíme v silvestrovském střihovém aperitivu nazvaném Tuhle rundu platím já. Pořad připravila dramaturgyně Alena Berková, která se s bezkonkurenční znalostí orientuje v historii naší zábavy, (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Většina scének a písniček jsou kvalitní. Archivní a starší, ale stále dobré. Kritikům je třeba připomenout, že v tehdejší době se zábava tvořila jinak a lidé se smáli jiným věcem. Pořád se ale jedná o mistry zábavy. Bohužel za pravdu je nutno dát tomu, že se v pořadu objevují scénky, které už byly použity v jiných pořadech. A to se pak člověk ptá, zda je archiv České respektive Československé televize tak chudý nebo prostě ta paní Berková neumí či snad nechce vybrat jiné byť málo známé nebo nepříliš často používané scénky či klipy. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Runda to je, respektive byla, než se po ní zaprášilo. Dát si tenhle "rumajzlík" dvakrát a víckrát dokola je možná fajn, ale tuhle zábavnou rundu platíme z koncesionářských poplatků a to už taková zábava není. Dívat se totiž x krát dokolečka dokola na pásmo scének, tentokrát sivestrovských, je už fakt na pováženou. Umělci zesnulí nebo ještě živí se tady střídají a mohli by se střídat ještě třeba týden, protože archiv Čt je bohatý akorát obehraný jak starý vinyl. Všechno tady už bylo a proč to pořád uvádět v reprízách jen pod jinými názvy. O to lepší se tradičně postarali vtipní Holzmann s Budínem a Menšík s Bohdalovou a zbytek už tak nepobavil anebo pobavil, ale mě to už nebavilo.Scénky, písničky a dobrá nálada s sebou můžou také přinést dobrou stereotypní nudu. A Silvestr už byl. Mé hodnocení: 40% ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, zda je v tomto sestřihu to lepší z našeho archivu. Rozhodně u několika scének např. s Menšíkem nebo Holzmannem to platí (jenže ty už jsou notoricky známé), spousta z nich však pochází z poměrně nedávné doby a ty jsou spíše podprůměrné. Scénky jsou proloženy částí spíše starých písniček a ty jsou mnohdy více zajímavější než samotné scénky. Naprosto klasický střihový pořad ČT, který nemá absolutně čím překvapit. Pro milovníky archivních sestřihů povinnost, pro zbytek diváků tak maximálně nezajímavá kulisa. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Další pořad dokola vykrádající archiv České televize, tentokrát v režii dramaturgyně Aleny Berkové, který znovu trpí především naprosto šílenou prací střihače, byť mě osobně tentokrát paradoxně právě ty hudební prostřihy bavily mnohem více než scénky, na nichž chtěli tvůrci stavět, když nezklamal snad jen Vladimír Menšík, ten to ostatně ani nedokáže, a Felix Holzmann s Františkem Budínem !! A tak si jen marně lámu hlavu, o jakých scénkách, které měly platit za ty nejpovedenější, to tady vlastně mluvili, protože tahle mozaika byla hodně slaboučká.. Navíc i tu ideu týkající se názvu, který měl s alegorickým nádechem účinkující přirovnávat k barmanům, kteří divákovi namíchali koktejl zábavy, o deset let později na Kavčích horách použili znovu v až nechutně stejném pořadu s Martinem Dejdarem !! Tomu se říká tvůrčí invence !! ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Kapitánka Alena Berková velí průletu archívem České televize, sestříhaného k příležitosti zakončení roku 2000. Bohdalová, Kobr, Sovák, Šíp, Menšík, Dvořák, Janžurová, Holzmann a mnoho dalších….vskutku exkluzivní společnost hodná silvestrovského veselí. Celkový dojem kazí pouze klasický nešvar čétečkářských střihových pořadů, neumně zaranžované hudební předěly mezi jednotlivými scénkami. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama