Reklama

Reklama

Vánoční zlo

  • USA Christmas Evil (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bílé vousy a červený kabát? Drž se od něj dál! Milý Santo! Nevím, jak začít. Vždy jsem Tě měl moc rád a těšil se na Tvou návštěvu. Ale když jsem tě tehdy v noci viděl, jak svlékáš a saháš na maminku, byl jsem moc smutný. Proč jsi mi to udělal? Jsi špatný Santa Claus! Ale teď už jsem dospělý a JÁ teď budu rozdávat dárečky a trestat zlobivé dětičky a zlé lidi. Mám jich dlouhatánský seznam a všichni dostanou co si zaslouží. Protože JÁ jsem teď ten jediný a pravý Santa. A já jim všem ukážu! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

První půlka filmu, kterou trávíme s opravdu velmi podivínským a santovsky ujetým Harrym je naprosto výborná a já se těšil, jak filmu z radostí napálím minimálně čtyři hvězdičky. Jenže pak se Harry navleče do santovského obleku a i navzdory mrtvým a krvi film rychlostí sobího spřežení na speedu zahučí do smradlavé žumpy beznadějné nudy. Ta změna a rozdíl mezi první a druhou půlkou je až neuvěřitelná a potenciál opravdu promarněn. Škoda. S Harrym mohla být mnohem větší sranda, vypadal a měl na to. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Šťastné a veselé, ho ho ho!“ Nuda. Fenomén vianočného času sa pochopiteľne dotkol aj hororov (jedna z najlepších epizód v seriáli „Príbehy zo záhrobia“ sa odohráva 24. 12., ďalej pamätný monológ hrdinky v GREMLINS o otcovi uviaznutom v komíne, prípadne slasher ČIERNE VIANOCE + remake), bohužiaľ tvorcovia VIANOČNÉHO ZLA zvolili slabý scenár (či skôr slabé spracovanie, pretože taký Hitchcock by to určite urobil inak a lepšie aj s takýmto priemerným scenárom). Občas sa vyskytne náznak temnej vianočnej atmosféry, zopár krvavých sekúnd a vždy je fajn vidieť vraha v obleku Deda Mrá... Santa Calusa. Ale na dobrý horor je toho málo. ()

Reklama

topr harley 

všechny recenze uživatele

Strašná nuda, po celou dobu si film hraje na něco co není. Scény jsou takové nějak nedodělané a neuplné, rozvine se v nich nějaký nápad ale v nejlepším ho utnou. Film bych ani náhodou neoznačil za horor, je to spíše takové dlouhé vyprávění jednoho pošahaného magora, který viděl že si to jeho matka rozdala se Santou a jeblo mu z toho. A jako třešnička na dortu přichází naprosto ubohý a nepochopitelný konec. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Slaboučký film. Film neměl ani moc velký potenciál,takže z toho nemohlo nic vzniknout,špatná režie,hudba a herci. Film možná inspiroval tvůrce k filmu Silent Night,Dedly Night,kde také vraždí Santa Claus,ale tam je daleko lépe rozvinut vrahův profil a jedná se dobře stavěný příběh. Tady jen film kazí mizerný rezpočet co jde znát i na obrazu kameře,taková studiová. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě vůbec nebavilo, strašně dlouhou dobu se tu čeká, než se něco stane a mezitím u toho usínáte nudou. Hlavní postava je dost nevýrazná a nudná a smysl ve vraždění taky žádný nevidím. Přeci když jako malý vidíte, jak si vaše matka užívá se Santa Clausem, tak z toho snad takhle nezmagoříte ne? :D ()

Galerie (5)

Související novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

Reklama

Reklama