Reklama

Reklama

Voják 3: Na domácí frontě

  • USA The Marine 3: Homefront (více)
všechny plakáty
Trailer 2

VOD (1)

Seržant Jake Carter se vrací po delší misi domů, kde ho však nečeká žádný odpočinek. Jeho sestru unesli násilní extremisté. Carter ji musí zachránit, a tak se na vlastní pěst vydává na nerovný souboj s teroristy, jimž velí velmi krutý vůdce. Času není nazbyt, a aby Carter dokázal zastavit hrozící masakr, bude muset - jako správný americký hrdina - podstoupit pro záchranu tisíců nevinných životů oběť nejvyšší. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (30)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Co nezvládne jednotka speciálního nasazení, to zvládne jeden jediný člověk. Tohle je heslo většiny podobných filmů. Co se snímku "The Marine: Homefront" nemůže vzít, tak to je skutečnost, že mariňák je na konci pořádně zkrvavený, takže si i on prošel útrapami. Na druhou stranu ta cesta je bohapustá slátanina. Souboje jsou jako z wrestlingové arény, jen horší, nejlépe vypadá nakládačka v baru, která je poměrně krátká a navíc na člověku, který si to v tu chvíli ani nezasloužil. Ale museli jsme vidět, že i hrdina je schopný udělat chybu. A také to, že z něj Marine Corps udělaly stroj na smrt. Ta krev v obličeji vypadá docela dobře. Jenže pak se něco stane. Nevím, jak bych si to měl vysvětlit, ale měl jsem pocit, jako kdyby při svižných scénách kameraman vzal jinou kameru. To je celkem pochopitelné, ale proč se sakra tak strašně změnila kvalita obrazu? Jako kdybychom místy sledovali skutečně nízkorozpočtový film. Přitom WWE si rozhodně může dovolit filmy dražší. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/04/the-marine-homefront-2013-20.html ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak třetí mariňák je už fakt nic moc film. Příběh filmu je jednoduchej(což mě osobně nevadí), herecký obsazení spíš nudný. Když přijde na řadu akce, tak je točená takovou divnou kamerou. Samotný tým federálů útočí na zloduchy trapně po hlavní cestě a tím mi to přijde ubohý. Hlavní hrdina naběhne a všechny samozřejmě pokosí, ale celkově je The Miz hodně nezajímavý. Film mě vůbec nebavil a vidět ho znovu už nemusím. Za mě 30% :) ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

No, já chvílema přemýšlel, že tomu naperu i ty čtyři hvězdy, páč jsem se celkem bavil. Fajn záporáci, hl. hrdina celkem sympaťák, příběh mě nenudil, akce byla, přestřelky, fight s Darrenem Shalhavi (na který jsem se těšil a nakonec jsem se i dočkal) sice sem tam se ty postavy chovají fakt stupidně, ale tak co. Někdy se mi ta kamera zdála dost amatérská, hudba byla pohodová na začátku i na konci a od příběhu nic nečekejte. Prostě, kdo má chuť na akční béčko a nic extra v tom hledat nebude, jen se bude chtít uvolnit u nějakýho toho střílení a fightů tak at se tohohle nebojí. Lepší průměr. ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Tak filmů na prakticky stejné téma : ,, Někoho mi unesli , jdu ho zachránit " se už natočili kvanta , jen většinou měli lepší obsazení a kvalitnější děj o detailech snad ani mluvit nebudu , to bylo něco strašného , ale co musím zmínit , je fakt , že unesená slečna byla méně sympatická než únosce a od chvíle , co ji tam zavřeli a ona neustále řvala jsem si říkala , ať už jí nacpou do huby nějakou fusekli nebo něco . Za co je ale naopak musím pochválit bylo , že si přesně spočítali kulky do pistole , to mě teda opravdu překvapilo , film byl tak trapný a nudný , že jsem hold nic lepšího na práci neměla a čekala jsem , že tam bude blbost úplně všechno , tak že jedna hvězda za jednu správnou věc ve filmu , abych nebyla tak úplně zlá . ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Ach jo proč já na to vůbec kouka!?l Tohle už nemá vůbec nic společného s akčním filmem. Každopádně pokud někdo potřebujete ztratit hodinu a půl času, tak mohu vřele doporučit. A ta neuvěřitelná bomba o kterou jde celý film a které se úplně všichni strašlivě bojí, nakonec vybuchne :-) Vybuchne tak moc, že možná pouťová petarda vybuchne víc :-)) a o tom všem je tento film. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (4)

  • Do hlavní role byli také zvažováni wrestleři JTG, CM Punk a Kofi Kingston. (figgo jr.)
  • Do hlavní role byl původně obsazen Randy Orton, ale kvůli protestům vojáků z USMC, od kterých kdysi dezertoval, byl přeopsazen The Mizem. (figgo jr.)

Reklama

Reklama