Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brick unáší tři městské radní, když se je Laurel a Roy pokusí osvobodit, jednoho z nich pro výstrahu zastřelí. Druhé dva drží jako rukojmí a požaduje, aby mu starostka předala vládu nad Glades a stáhla tamní policejní jednotky. Tým, do kterého se vrací Felicity, sice radní zachrání, ale starostka i přesto souhlasí s Brickovým požadavkem, protože vyhrožuje, že ublíží dalším členům rady. Oliver se zotavuje ze svých zranění a Maseo se chce vrátit zpět k Lize. Asasíni je bohužel překvapí a Maseo je nucen je zabít. (TV Fanda)

(více)

Recenze (3)

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už by se měl Arrow vrátit... Já si myslím, že tvůrci v domnění, že mají diváky jisté už tak nějak zlenivěli a poslední díly nám servírují tak nějak odfláknuté a jakmile přijde kritika několika dílů za sebou, tak se to pokusí spravit a začít logicky vysvětlovat. Smrt Olivera byla velké scénáristické riziko, protože nikdo nemohl věřit, že mrtvý zůstane a měli by jí dostatečně vysvětlit. Kde je Lazurus Pit? nějaké bilinky aní mě nemohou uspokojit a leccos prominu, když se jinak dobře bavím. Poslední díly takové nemastné neslané, jak mě ve druhé sérce srala Laurel, teď její štafetu přebírá pomalu Felicity, ale tak věřím, že se seroš v druhé půlce serie zas zvedne... ()

JG9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taková lehce bezcílná věc která se točí pořád okolo Oliverovy smrti a nechápu proč nepoprosí třeba Flashe,ale jinak Palmer dostává méně prostoru,Felicity nebyla tak otravná(Ale zase bude,to se vsadím),Laurel není takový extrém a Oliverova linka je taky docela dobrá a co se týče celku doufám že Bricka blíže vysvětlí(jeho schopnosti) ale asi dohromady mě to hodně bavilo + ještě musím pochválit tu geniální atmosféru.8/10 ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama