Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Darhkovi se podaří aktivovat Rubicon a spustit jaderné hlavice, naštěstí jsou mu v patách Noah, Felicity a Curtis, kteří ho chtějí zastavit. Oliver a Diggle se mezitím vydávají za Theou do podzemního města, kde však zasáhne Malcolm a způsobí nemalé komplikace. Darhkova síla neuvěřitelně roste díky úmrtí dalších a dalších lidí. (TV Fanda)

(více)

Recenze (4)

Mikithemage 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uffff ok, tak celej týden jsem se připravoval na další utrpení, který mi v poslední době Arrow přinášel, takže tohle jsem tedy opravdu nečekal. Glen Winter očividně měl dost jasno v tom, co tenhle pomalu zmírající seriál potřebuje. Ano kritiku musím opět připsat na konto scénáristům, kteří postavám dávají k neuvěření směšné dialogy, flashbacky jsou prostě flashbacky a já nebudu předstírat, že už jsem si nezvykl na to jakým stylem se odvíjejí. Darkhův plán B by byl bezvadný nápad, kdybych dovedl vnímat nějaký romantický vzath mezi Ruvé a Darkhem, bohužel tahle série nenabídla ty scény ala Daredevil, díky kterým bychom mohli v hlavním záporákovi vidět víc než jen záporáka. Tim tentokrát ale můj výčet končí. Poslední dvě epizody dostali nejhorší hodnocení, ale tady jsem nějakou dobu uvažoval i o pěti hvězdách díky naprosto fenomenální režii, akci a kameře. Každá scéna je dobře začatá a dává smysl, každej konfilkt konečně opravdu vychází z postav a ne z toho, že si někdo, někde v CW řekl, že příběh musí pokračovat takhle a takhle. Herci sice hrajou, ale hrajou dobře. Taky jsem snad poprvý věřil Oliverovi jeho zbytečnej heroismus a jediný co k tomu stačilo bylo několik vět mezi ním a Digglem. No zkrátka klobouk dolů režisérovi. Víc takovejch epizod. Možná, že finále bude tak hrozný jako minulou sérii, ale tahle epizoda mě alespoň navnadila natolik, abych se dál díval, a abych se tady takhle rozepsal. No to se teprve vidí dobrá epizoda, když o ní mám tolik, co říci. :) ()

Dave12345678 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašné, opravdu příšerné! Felicity a její rodinné drama je velmi otravné, bojové scény velmi nepodařené. Já k této epizodě opravdu nemám slov, pro mě nejhorší epizoda celé 4. série 48 % ()

Reklama

Galerie (13)

Reklama

Reklama