Reklama

Reklama

Arrow - Série 5

(série)
Trailer 2
USA, (2016–2017), 16 h 4 min (Minutáž: 41–42 min)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Stephen Amell, Emily Bett Rickards, David Ramsey, Willa Holland, Echo Kellum, Paul Blackthorne, Aaron Pearl, Cody Runnels, Chad L. Coleman, David Nykl (více)
(další profese)

Epizody(23)

Obsahy(1)

Oliver je jako starosta a zároveň ochránce Star City přetížený, a aby zvládl boj s gangsterem Tobiasem Churchem, sestaví nový tým začínajících ochránců města. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (21)

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5. séria - 80%. Určite lepšie ako predošlá séria, obzvlášť kde bol záporák Damien Darhk strašne nevýrazný a nudný. Piata séria Šípa konečne vytiahla na svetlo (alebo skôr do tmy) ďalšieho zloducha, ktorý poriadne zatopí celému týmu Arrow a niektoré časti sú fakt luxusné. Samozrejme sa nájdu aj niektoré nudnejšie, kde sa riešia somariny, ale ako celok je to dosť dobrá séria, štýlová akcia tu ma zas svoje miesto, crossover parádny a nechýba dávka napätia, známe postavy a finále tiež stojí za to. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned, jak v 1. dílu odhalili tu strašlivě kýčovitou pamětní sochu Black Canary, věděl jsem, že je zle. Respektive, že tady musím povinně a předem zabalit mozek do krabice a nechat se vláčet vrtošivým dějovým tobogánem bez jakéhokoliv přemýšlení. Jinak by snaha autorů uzavřít Oliverovu pětiletou pouť ve flashbacích i "dostiženého vlastní minulostí" přišla vniveč. Bohužel tím druhým zmocnili kolovrátkově nudného psychopata Promethea, aby našeho hrdinu (tou dobou sestavujícího nový tým) psychologicky zlomil a dostal na samé dno (tzn. ho mučením donutil k přiznání / "uvědomění si", že se mu, pozor, líbí zabíjet! :-O, potlesk). ()

Reklama

Jack_D. 

všechny recenze uživatele

Pátá řada fajn, Prometheus parádní záporák. Co mi však začíná vadit je Oliverova nevyrovnanost při boji. Za celý seriál ho trénovalo hafo různých lidí, včetně Ra's al Ghula, což by mělo být asi top. Ra's al Ghula nakonec v souboji porazí, později pak i Damiena Darkha, aby v další sérii nebyl schopen dát jednoduše nabudku obyčejnému týpkovi (Tobias Church) co vede pouliční gang. To nechápu. ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat ke kořenům! Přesně jak tvůrci slibovali. Arrow je zpět v téměř plné formě a kdo za to může? Výborný záporák, do kterého bych to osobně vůbec neřekl. V moment, kdy jsem se dozvěděl jeho identitu, jsem byl poměrně rozčarován z toho, že nepůsobí příliš drsně či zle. Ale jak jsem se mýlil. Výborně zahráno. Oliver ukončil svou flasbackovou pouť a konečně svůj osudový souboj prohrál. Což je sakra něco, co v tomto typu seriálů chci vidět častěji a dost se těším na začátek šesté řady. Finále už bylo jen potvrzení toho, že tahle série po dvouletém zklamání konečně opět stojí za to. Letos nejvydařenější komiksovka z dílny stanice CW. 80% ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutní spokojenost. Tak jak jsem v minulých dvou sezonách dával přednost Flashovi, letos vládl po většinu času Arrow. Záporák byl tím nejlepším elementem této série a Savitar (z Flashe) kvalit Promethea ani zdaleka nedosahoval. Konečně přišel k CW zase řádný psychopat (po Sladeovi), který věděl co dělá... Z některých jeho tahů člověka až mrazilo. Nicméně je tu stále jeden problém, kterým je vata. Proboha... To je tak těžké zkrátit sérii třeba na 13 dílů jako to má Netflix? Atmosféra by byla hutnější, Prometheus dostal více prostoru... O tomhle však budu mluvit v blízké budoucnosti na mém profilu globálněji, takže nebudu zbytečně rozebírat. Na čtyři hvězdy však nemám problém jít a jsem zvědav, jak vyřeší tvůrci závěrečný Cliffhanger (poslední epizoda Lian Yu je naprostý skvost). ()

Galerie (314)

Zajímavosti (5)

  • Postavu Dereka Samsona hraje Cody Runnels, který je známý wrestler. Jeho wrestlerová přezdívka je Stardust, což je název drogy, kterou jeho postava Dereka Samsona vyrábí. (Roby)
  • Hlavní záporák této série Prometheus se poprvé objevil v komiksu „New Years Evil: Prometheus“ číslo 1 z února 1998. (JG9)
  • Stephen Amell je velkým fanouškem v Americe velmi populárního wrestlingu. Dokonce se už dvakrát objevil v ringu a v obou případech se mu postavil wrestler Stardust, což je pseudonym wrestlera Cody Runnelse. Cody Rhodes se s Stephenem Amellem zná již několik let díky wrestlerským šou a časem se z nich staly opravdoví přátelé. Rhodes byl opravdu nadšený, když dostal nabídku zahrát si v seriálu Arrow. (Roby)

Reklama

Reklama