Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šokující útok ozbrojeného muže na radnici ve Star City, po kterém zůstane několik mrtvých, spustí u Reného bolestné vzpomínky na jeho rodinu. V retrospektivě se ukazuje, jak se z prostého otce rodiny stal nemilosrdný samozvanec zvaný Wild Dog. Oliver se mezitím musí vypořádat s pachatelem útoku a uvědomí si, že nejlepší bude udělat to jako starosta Queen a nikoli jako Green Arrow. Nakonec se mu ho podaří přesvědčit, aby upustil od dalšího útoku, a vyjednat v městské radě přijetí vyhlášky o svobodném držení zbraní. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě slabší díl. Ne, že by se mi nelíbilo více politické prostředí, Oliverovy flashbacky vyměněné za ty Reného (ačkoliv mu ženu a dítě fakt nevěřím a ta smrt byla strašně divná) nebo odsunutí GA na vedlejší kolej (ten měl snad jen jednu scénu). Celkově jsem se spíše nebavil a tyhle výplňkové epizody od hlavní linky mě nikdy extra nebraly, i když tyhle atentáty reflektují reálný svět, což je pro mě Ameriku silné téma, společně s nošením zbraní, takže poselství chápu, ale příště chci zase nějaký nářez, což už pátá série dokázala, že umí. ()

Reklama

TomasRichtr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tahle epizoda byla prakticky výhradně politickou agitkou proti americkému přístupu k vlastnění a používání zbraní bez jakékoliv souvislosti s příběhem seriálu... Jediná zajímavá věc byl "origin" story Wild Doga, jinak celá epizoda v zásadě o ničem. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama