Reklama

Reklama

Smrtelná aliance

Trailer

VOD (1)

Bývalý příslušník amerického námořnictva Henry se uchýlí do lesů na americko-kanadských hranicích, aby se vyrovnal se svojí minulostí. Ta ho ale dožene v podobě Claye, který má s Henrym nevyrovnané účty a chce ho zabít. Oba muži však budou muset čelit i jinému nebezpečí. Lokalitu, ve které se nacházejí, totiž plánují využít pašeráci drog v čele s Xanderem. Henry a Clay se tak musejí rozhodnout, jestli překonají vzájemný spor a postaví se společně nepříteli, nebo se nechají pohltit vlastním konfliktem... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

kobejn 

všechny recenze uživatele

Chacha, Van Damme s příšerným hérkatem se na starý kolena snaží přehrát do rolí démonických padouchů po vzoru svýho předchozího ucházejícího výkonu v EX.2, ale to co předvádí zde je vzorovým příkladem špatnýho způsobu, jak hrát démonický padouchy, hraje tak špatně, až je to vlastně zábavné...jeho jakože výraz psychopata s průpovídkou "ten blbej benzín" (nebo tak něco - byl v tom ale benzín) budí tak útrpný smích, že si jen myslím, budiž mu filmový brak lehký. Rejža Pítr Hyjams to s Van Dammem opravdu brzy dopracují do zaslouženého filmového odpadu, odkud již není návratu - jen tak dál kluci - je to švanda! ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Van Damme konečně narazil na toho "správného" Hyamse a natočili si spolu roztomilý akční béčko ze starý školy.Scénář je sice jednoduchý a přímočarý ( jednoduchý neznamená hloupý, či kreténsky dementní...ahoj Seagale ) ale Van Damme si svoji roli psychopatického zabijáka užívá se zvrhlou radostí a vytvořil snad jednu z nejlepších rolí svého života, takhle herecky válet jsem ho viděl naposledy v Až do Smrti.Při scéně u hraničářů, kdy v plátěných lakýrkách svým betelným přizvukem mele něco o veganství a pak vymlátí celou jednotku, mi cukali koutky a slintal jsem si blahem, že můj HEROin zase jednou válí ve skvěle napsánem i odehraném béčku.Ostatní role v pohodě, dokonce i ten Fan Dammův autistický syn se snad naučil základy kočovnýho herectví.Snad jen škoda, že se celý děj odehrává v noci, ale když máte full hádéčko s tunou nastavení obrazu, jste v pohodě.Uvítal bych, aby dvojice old Hyams a old Van Damms spolupracovali dále, protože v roce 2013 dokázasli vytvořit plnohodnotné béčko devadesátých let a neztrapnili se, jako ty dvě seschlý krysy Stallone s Arniem ve svých posledních mental blok bástrech.Navíc Van Damme umí opravdu hrát a to je kurva výhoda.80%. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

JCVD překvapil. Už podle traileru to vypadalo na slušnej úlet a moje očekávání byla splněna. Dá se říct, že Van Damme snad konečně našel polohu která mu vyhovuje zazářil už v Exp 2 a tady doslova exceluje. Konečně odhodil pokusy o kvalitní herectví na který nemá zbavil se trpitelských výrazů a předstírání, že se snaží předávat jakési hlubší poselství a hraje tu totálního šílence který si naprosto nevázaně svou roli užívá. Film je pak čistokrevná trashácká zábava co si na nic nehraje a pokud působí levně, nelogicky a srandovně, tak je to naprosto v pořádku, protože to byl účel. Totálně neuvěřitelná zábavná vylízanost a tvůrčí radost ze všech těch šíleností čiší z tohoto filmu každou minutu. Je to prostě ukrutnej kopec zábavy, kterej si užijete o to víc čím míň vážně ho budete brát. Van Damme každopádně zazářil a sehrál možná opravdu nejzábavnější postavu svojí dosavadní kariéry. Jinak mimo jeho exhibice dostaneme standartně vypatlaný film od kterého opravdu nečekat žádnou velkou originalitu, ale bylo by to podle mě nefér kritizovat, protože jak už jsem napsal já jsem ten tvůrčí záměr prohlédl. Tohle je zkrátka přesně případ schválně špatného filmu až tak špatného, že je prostě dobrý a to já rád. Jinak určitě bych ještě pochválil poměrně slušně natočené a přehledné souboje. Je vidět, že bratři Hyamsovi jsou stará škola a v tomhle se nezapřou. Jo a dokonce je tohle snad první film, kde mi nevadil ani Žánův otravnej synáček. Nějak jsem ho tady prostě akceptoval. Takže závěrem je mi jasný, že to tady žádný světoborný hodnocení mít nebude až se na to vrhnou rádoby filmový experti, ale čert to vem. Já dostal nekompromisní nálož zábavy a pan JCVD mě po nějaký době zase potěšil a příjemně překvapil.75% ()

Claw 

všechny recenze uživatele

To byl ale úlet!! :-D Velmi špatný akční film s dvouma velmi nesympatickými herci v hlavní roli. Navrch se film úplně celý odehrává v noci ve tmě a to nepokrytě proto, aby nebylo poznat, že ti dva šašci neumí vůbec žádný fighty ani nemají pořádnou sportovní průpravu... No ale každopádně se u mě tento film vytáhl stejně na ty 3*, protože co zde Van Damme předvádí herecky jako záporák, to by snad mohlo vejít do dějin!! Tak sympatický, vtipný, energický a "wtf" herecký výkon totálního psychouše jsem neviděl ani nepamatuji. A paradoxně vlastně akční herec hereckým výkonem naprosto válcuje všechny herce ostatní! Fakt mě bavil ten chlap, a ještě ten šílený účes, co mu posadili na kedluben, to bylo naprosto úžasné!! Ještě jsou zde nějaký ty gore scény, který jsou vcelku dobře udělané... Taková jednohubka pro zasmání... /50%/ ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ten Van Damme se snad posral. Nenapadá mě totiž jedinej důvod z jeho strany, proč by měl hrát takovou postavu v tak příšerném filmu. Vypadá tady jak nějakej sériovej vrah po jubilejní sté vraždě a ještě k tomu hraje záporáka debilního jak stopka od jablka. Nehledě na všechny ostatní, kteří tady jsou spíš k smíchu. O příběhu ani nemluvě. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Yardak)

Reklama

Reklama