Reklama

Reklama

Šmoulové: Zapomenutá vesnice

  • USA Smurfs: The Lost Village (více)
Trailer 1

V tomto novém, zcela animovaném filmu o Šmoulech se Šmoulinka po nálezu tajuplné mapy vydává společně se svými nejlepšími kamarády Koumákem, Nešikou a Silákem na vzrušující a napínavou pouť Zakázaným lesem plným kouzelných stvoření, aby nalezli tajemnou, dávno ztracenou vesnici dříve, než se to podaří zlému kouzelníkovi Gargamelovi. Na své dramatické cestě plné akce a nebezpečí jsou Šmoulové na stopě objevu největšího tajemství šmoulí historie! (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (125)

himor 

všechny recenze uživatele

Nehodnotil by som tento animák ako vyslovene zlý, ale ani podarený. Ten stred. Animácia bola pekná, nespievalo sa veľmi, čo mňa potešilo, ale asi detváky veľmi nie. Ako už názov napovedá, jednalo sa v príbehu o stratenú dedinku šmoliniek a v tom duchu sa vlastne všetko nieslo. Občas sranda, občas trochu trápnosti, občas absurdnosti a až priveľkej fantázie od tvorcov. Čo som ale rád je, že konečne nieje šmolinka sama dievka, lebo som ju už od detstva bral ako takú kur.., teda ľahkú šmolinku :) Sama na dvesto šmolkov, drsný námet na P-čko. Ale k animáku, celkovo tak do 50%. ()

SAJA 

všechny recenze uživatele

Chválabohu návrat pouze k animované verzi bez živých herců, což děti nebavilo. Pochvala tvůrcům, kteří si s tím dali hooodně práce a nespoléhali pouze na fenomén těchto modrých démonů. Spousta nových zábavných postav a výborný příběh s vyvrcholením v podobě pohřbu a následné reinkarnace Šmoulinky. Naštěstí někdo pochopil, že původní prahistorická verze, na které jsme vyrostli my, rodiče, už je v dnešní konkurenci 3D pohádek, mimo mísu. Tímto filmem si zcela jistě zajistí kult i pro příští generace. V kině byl rachot jak na hokeji ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Šmolkov som mal rád ako krpec, tých nových filmových, som moc nemusel, ale toto ma bavilo trošku viac. Animácia celkom pekná, je to fajn pestrofarebne, ale chýbajú tomu zaujímavejšie postavy v takomto príbehu. Na jedno pozretie fajn a Gargamel v podaní Petra Marcina v slovenskom znení je skutočne dobrý. 60% - 3* ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Vytrhnout tento film od původních dvou byl dobrý nápad. Ona kombinace herců s digitálními šmouly možná trošku fungovala v prvním dílu, ale ten druhý se již moc nepovedl. Zde jsem měl možnost vidět velmi solidní animaci, která mě unesla v čase k původnímu seriálu, na kterém jsem jako malý kluk vyrostl. Oproti solidní animaci, zde máme celkem špatný dabing vyjma Lábuse, který si drží svůj vysoký standart. Dějovou linku není třeba komentovat. Aby se tento animák pustili dospělí, chybí zde humor (nezaznamenal jsem ani jednu chvíli kdybych se chtěl zasmát), nicméně dětem se to bude líbit. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Pre menšie deti ako stvorené, tá moja menšia sa zabávala, dokonca chcela repete, staršia sa už ale bavila menej. Z pohľadu menších detí teda celkom fajn záležitosť, no dospelému to nepovie nič, možno okrem grafickej stránky, avšak tá už je štandardom. Slabý priemer, hlavne kvôli malej. 50/100 ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Na začátku filmu, kdy se Šmoulinka nudí, tak se do okna kouká nějaký šmoula, ale v dalším záběru tam není. (FriggoCZ)
  • Když je Šmoulinka v kleci a Gargamel se koukne na mapu, má zub v levé části pusy. Následně má však zub v pravé části pusy. (FriggoCZ)
  • Původně to měli být Šmoulové 3 (navazující na předchozí dva filmy: Šmoulové  (2011) a Šmoulové 2 (2013)), ale nakonec se rozhodlo, že to bude první díl úplně nové série šmoulích filmů. (111.)

Reklama

Reklama