Reklama

Reklama

2012 MTV Movie Awards

(pořad)
všechny plakáty
Hudební / Publicistický
USA, 2012, 87 min

Recenze (15)

novoten 

všechny recenze uživatele

Velké šlápnutí vedle. Potěší ceny pro partu z Harryho nebo úspěch Hunger Games, ale fatální chybou bylo letos angažování moderátora. Z Russela Branda bolí hlava už po pěti minutách a když na konci přenosu svým protivným hlasem stále marně zkoušel hláškovat, málem jsem přenos vypínal o něco dřív. Jeho smysl pro humor mi zkrátka vůbec nesedí a dvě hvězdy tak zachraňují světlé momenty typu speciální ceny pro Emmu Stone nebo nečekané zjevení Johnnyho Deppa či Christophera Nolana. ()

chezush 

všechny recenze uživatele

Twilight, Hunger Games, Twilight, Hunger Games, .. že mě to ani nepřekvapuje. Russell si podal pár celebrit včetně sebe, Johnny ukázal, že není jen vynikající herec, ale že umí hrát i na kytaru a Charlie Sheen se přiznal, že film Project X zachycuje vše, co se děje v jeho hlavě 24 hodin denně. Takže až na ty výsledky, to takový průšvih nebyl. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Akože Eh? Nechápem, to tieto trápnosti sú ešte v móde? Veľa skvelých hercov a herečiek pokope, ale spolu to neurobilo nič. Nablýskané komerčné pretvárky sú stále v kurze to tak vyzerá. Robiť si srandu zo všetkého však niekedy spôsobí úplný opak. A ako inak party, to je téma dneška, ale čo príde po nej, keď aj toto sa dokáže tým neustálym zabávaním znechutiť, to už ťažko povedať, ale USA pre mňa v inovatívnosti klesá. Ale keď ste infantilné decko, dajte ruku s červeným kelímkom hore, zatancujte si na nezmysli napríklad Wiza Khalifu a máte po probléme. Des. ()

Petroff

všechny recenze uživatele

Dřevák z Hunger Games dostal ocenění za nejlepšího herce... Svět je v prdeli, showbyznysu vládnou děti prostřednictvím rodičovských peněženek a masturbací nad netalentovanými "fešáky". ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Až na to, že to hlasující “týnejdžři“ zprznili svým hlasováním to byla, ostatně jako každý rok, spektakularní a vtipná “šou“... A kategorie, které jsou mnohdy velmi poplatné ten rok natočeným filmům, mi začínají trošičku vadit... A Russell byl famózní... ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Občasná trapnost a idiotské výsledky, s tím musí alespoň částečně znalý divák od začátku počítat a celou šou, podobně jako velká část zúčasněných, nebrat vůbec vážně. Jinak jde ale o zcela neškodnou záležitost, která tu a tam dokáže i slušně pobavit. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Už mnohokrát obehrávané předávání cen hudební stanice MTV. Tentokrát se nedá ani vyzzdvihnout, nějaký performer, jak by nikdo z češtinářů nikdy neřekl. ()

raky5 

všechny recenze uživatele

Tento rok sa to celkom vydarilo. Najväčšiu zásluhu na tom ma Russell Brand, ktorý nešetrí nikoho, dokonca ani seba a chŕli vtipy jedna radosť. Samozrejme, MTV Movie Awards treba brať s nadhľadom, o čom svedčí aj film roka, no hlasujú najmä americké tínedžerky. Zabaviť sa na tom dá, live vystúpenia sú takisto dobré (tento rok zaujal Johnny Depp s The Black Keys). ()

Mahoney. 

všechny recenze uživatele

Ďalšie, ničím moc výnimočne Mtv movie awards. Twilight a Hunger games stále dookola. Áno Justin Bieber zbil paparazza - bravo Justin! a Charlie Sheen je stále pánko. Úcta a gratulácia Johnymu Deppovi za celoživotný prínos, okrem toho ukázal že vie hrať na gitaru. Shailene Woodley - cena za prelomový herecký výkon z úžasného filmu Deti moje. Nesmie chýbať cena Melisse McCarthy za Bridesmaids, skvelá komédia. :-) A samozrejme hostiteľ Russell Brand ktorý celý večer sprevádzal svojimi vtipmi a aj si zaspieval časť pesničky od Johna Travoltu. :D ♥ ()

IvanKovar 

všechny recenze uživatele

Ako to zhrnúť? No začiatok super, Fun.: We Are Young ft. Janelle Monáe dodá tomu správnu atmosféru. Moderovanie poradu Russel Brandom mi liezlo ale totálne na nervy. Ako to už býva zvykom, aj tento ročník MTV Movie Awards sa niesol v pojatí nejakého filmu. Tentokrát to bol Hunger Games a nový diel Twilight. Božinku... Mám pocit, že v podobných anketách sa na dosť filmov zabúda a vyzdvihované sú len tie, ktoré majú dobré mediálne meno. ()

Jason13 

všechny recenze uživatele

Russell Brand mě tedy vůbec nebavil (a neříkám to jen proto, že občas mluvil moc rychle a já se v jeho angličtině ztrácel). :) Zbytek show byl ale v pohodě koukatelný, občas i vtipný. TOP MOMENTY: The Black Keys & Johnny Depp, převzetí ceny od Elizabeth Banks. ()

Reklama

Reklama