Reklama

Reklama

Arábie 3D

  • USA Arabia 3D

VOD (1)

Obsahy(1)

Producenti na Cenu Akademie® nominovaných snímků Everest a Grand Canyon Adventures nabízí zbrusu nový fascinující film, ve kterém se seznámíte s neobyčejnou kulturou a historií Arábie. Pronikněte prostřednictvím dechberoucích záběrů hluboko do srdce této exotické oblasti a odhalte mystická tajemství Arábie. Proleťte se jako na létajícím koberci nad ztraceným městem Madain Saleh a prozkoumejte jeho starověké hrobky. Vydejte se na putování po starých kadidlových obchodních stezkách, prožijte písečnou bouři v divoké poušti a potopte se mezi nádherné korálové útesy i staré lodní vraky v zářivém Rudém moři. Navíc se v sérii úchvatných časosběrných záběrů můžete přidat k největšímu shromáždění lidu na Zemi a vypravit se společně s ním na neuvěřitelnou pouť.Komentář k filmu čte držitelka Ceny Akademie** Helen Mirren. Díky působivému a mistrovsky natočenému snímku získáte možnost hlouběji pochopit kulturu i způsob života, který až dosud zůstával převážně neznámý. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

ilemas 

všechny recenze uživatele

Průměrný dokument jakých je na Nově plno, tentokrát mě ani 3D nějak nenadchlo.. Asi jsem čekal něco víc. letecké záběry nad arabskými městy jsou ovšem úchvatné, stojí za podívání. ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Arábie je pro nás Evropany exotické území. Tím spíš bych čekal zajímavější pohled na tuto oblast a samotné zpracování by mohlo být rozhodně poutavější. Nic moc zásadního jsem se nedozvěděl, což bych u dokumentu očekával. A 3D ? V tomto případě žádná sláva. Přibližně polovina záběrů mi přišla tak nějak bez prostorového efektu, některé 3D záběry jsou ale nádherné, např. ty pod vodou. ()

Reklama

Reklama