Reklama

Reklama

Osmiletý Zac je doslova blázen do počítačů. Když se náhodně seznámí se zatoulaným psem, začne mu proto zcela automaticky říkat 'PC'. K jeho úžasu ho psisko jednoho dne osloví lidským hlasem. Malý Zac netuší, že za vším stojí počítačový expert Alex, který se svého psa snaží využít jako prostředníka v komunikaci s příslušníky zvířat. Zac a 'PC' se brzy stanou nerozlučnými přáteli, protože pes, který mluví, zpravidla nekouše... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

-soch-

všechny recenze uživatele

Netušil som, že tam hral aj mladý Ledger. Viem ale, že vtedy sme na to leteli a Markíza to okolo roku 1999 reprízovala veľmi často. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Trochu parodie na Beethovena. Teď něco málo k příběhu. Zac je ve věku, kdy si myslí, že rodiče jsou na obtíž a nemohou nic dělat správně. Je blázen do počítačů. Jeho otec je po smrti. Maminka si vzala Steva, který je nezaměstnaný a přestěhovala se s ním z Melbourne do Sydney. Zacovi se tam vůbec nelíbí. Jednou se zatoulá k jejich rodině pes a malý klučina Zac se s ním skamarádí a dá mu jméno jak jinak než PC. Je to nenáročný dětský film. Na celém filmu je nejzajímavější jedno jméno představitele vedlejší role. Film hodnotím jako horší průměr. ()

Black3R 

všechny recenze uživatele

Príjemná veľmi pekná rozprávka pre deti :) Dobre sa mi to pozeralo, zišiel by sa mi taký spoločník :D ..... 70% ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama