Reklama

Reklama

Another

Trailer

V roce 1998 otec Sakakibary Kóičiho odjíždí pracovat do zahraničí, a tak nechává svého syna u Mikami Reiko, sestry jeho zesnulé matky. Nedlouho poté, co se k tetě přestěhuje, ho schvátí pneumotorax a je odvezen do nemocnice. Tady potkává tajemnou dívku v uniformě s páskou přes oko. Kdo to je? Brzy ji ovšem znovu potkává, když po uzdravení nastupuje do školy. Zde zjišťuje, že tajemná dívka se jmenuje Misaki Mei, jenomže všichni ve třídě, včetně učitelů, se chovají, jako by Misaki neexistovala. Co se tu děje? Kóiči se brzy dozví, jaká hrůza obchází jeho novou třídu… (Zíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to mierne nadpriemerná mysteriózna hororová dráma. Má dosť dobrý príbeh o mladíkovi, ktorý prestupuje na novú školu a hneď si uvedomuje, že s jeho triedou nie je všetko v poriadku. Aj napriek jeho celkom priateľskému prijatiu mu spolužiaci niečo taja a neustále sa v jeho okolí zjavuje tajomné dievča, ktoré ale nikto iný nevníma a čoskoro si uvedomuje, že to má niečo spoločné s dávnou minulosťou školy. Navyše začne dochádzať k smrti spolužiakov a tak všetci spoja svoje sily, aby to už konečne zastavili. Spracovanie nie je zlé, ale aj tak je trochu sklamaním, Ešte spočiatku som bol celkom spokojný, síce ma predsa len sklamalo to lacné prevedenie a niektoré scény mi prišli len nechcene smiešne, ale našťastie dej pôsobí až prekvapivo zaujímavo a aj celkom nepredvídateľne, pričom ponúkne sériu zaujímavých zvratov, rovnako mi sadlo aj hlavné duo a vzťah medzi nimi, školské prostredie je tiež len plusom a tak ma to dlhší čas dosť bavilo a bol som zvedavý, čo z toho bude. Ale v druhej polovici už začne cítiť, že takmer všetko zaujímavé už tvorcovia vyčerpali a tak už to funguje skôr len zo zotrvačnosti a napríklad dlhé akčné finále ma už vôbec nebavilo, ale aj tak som bol stále zvedavý, ako to dopadne a napríklad úplný záver síce nie je originálny, ale páčil sa mi. Inak po hororovej stránke tu nie je vôbec o čo stáť, atmosféra a napätie pôsobia úplne amatérsky, plno hororových scén ma zase len nechcene pobavilo, hlavne tá s dáždnikom mi pripadala ako vystrihnutá z paródie, ale aspoň sa tu nájde aj pár trochu nápaditejších úmrtí, len škoda, že práve v tej fáze, ktorá ma inak vôbec nebavila. Herecké obsadenie nie je zlé, hlavný hrdina je úplne ideálny, k tomu výborná Ai Hashimoto a vedľajšie postavy už samostatne moc nezaujmú, ale ani nesklamú. Čo sa týka réžie a technickej stránky, tak tu sa teda moc chváliť nedá, vizuál je príliš lacný, hororová stránka nefunguje, toto je rozhodne hlavný zápor filmu. Takže neľutujem, že som si to pozrel, dej je hlavne tú prvú polovicu zaujímavý a bavili ma aj hlavné postavy, ale inak sa z toho dalo získať aj omnoho viac. Ale ako oddychovka na jedno pozretie môže byť. 58% ()

moviefan4 

všechny recenze uživatele

Kam sa toto hrabe na anime? Všetko naopak a (skoro) všetko zle. Naozaj neodporúčam fanúšikom anime, ale random divakom v pohode možem. Čakal som viac dostal som naozaj malo, preco také filmy vlastne točia? Keď je anime úžasne tak vo vätšine dopadne fatalne zle. Tu sa to tak stalo. Bojim sa ako dopadne realizacia Naruta. ()

Reklama

Dlubal David 

všechny recenze uživatele

Na hranou verzi jsem se strašně, ale opravdu strašně těšil, ale témeř dokonalý animovaný předchůdce vypráskal tomuto filmu kožich i s plícema na chodník pokrytý listím a ještě si zatancoval s rukama v kapse, nicméně... má očekávání byla příliš velká, a tak jsem celou první třetinu byl nepokrytě zklamán a na samém konci filmu jsem vlastně přemýšlel, kde je chyba. Až když jsem to nechal uležet a oprostil se od vnitřních neshod týkajících se ohodnocení tohoto díla, tak jsem v klidu a s čistým svědomím mohl dát následující hodnocení. ■ (C) [73/100] ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Jako vždy je toto film podle anime,u kterého doporučuji nejdříve shlédnout jeho a až pak dokonalejší anime.Mě se zatím bohužel vždy podařilo jako první shlédnout anime.Je to tu podobně zfilmované jako Death Note,ale tady je to přeci jen natočené trochu hůř.Čtyři hvězdičky,protože si představuji,jako bych anime neviděl:) ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že si to mnohem více užije člověk, který neviděl anime. Jak jsem věděla, o co jde, tak veškerá překvapení byla v tahu, to co mělo působit jako překvapení anebo nechávat v napětí se nekonalo. Kdybych anime neviděla, řekla bych, že by to pro mě bylo víc cool. Ale takhle... rozvláčněná nuda v zajímavým hávu. Nebylo to úplně špatné, sem tam mě zaujala i hudba, ačkoliv si myslím, že je "těžké" ji zaslechnout. S hercema jsem naprosto spokojená. Padání do ohně bylo vtipný. Ukápla i nějaká krev. Pokud jste neviděli anime, směle do toho. Pokud ano, připravte se na to, že vám to nic nedá. Lepší 2*. Titulky. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama