Reklama

Reklama

Dívčí noc

(neoficiální název)

Obsahy(1)

Na odlehlé univerzitě v Ohiu pronásleduje vrah oblečený ve školním obleku maskota medvěda několik mladých žen, které se účastní nočního lovu mrchožroutů. (JasonCZ)

Recenze (5)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Hrozne nudný a fádny slasher bez krvi, originálnych vrážd, či nahotiniek. O postavách a zápletke radšej ani nehovoriť. Záverečné dve minúty sú celkom fajn, i keď sú šialene absurdné (vynoril sa mi v hlave záver Ace Venturu). Ale viem si predstaviť, že schopnejší režisér by z toho vedel vykresať lepší šok, viď. podobne vypečený koniec Sleepaway Camp, ktorý patrí medzi najšokujúcejšie hororové závery ever. ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Klasický 80s slasher z vděčného prostředí univerzitního kampusu, ve kterém maskot v kostýmu medvěda vraždí studentky. Rozjezd je pomalejší a možná až moc prostoru je věnováno nepodstatným postavám, což bylo trochu otravné, a tak se zajímavějších momentů dočkáme až v druhé polovině. Kamera je schopná, atmosféra osmdesátek funguje a překvapivě dobré jsou i herecké výkony. Potěšilo vidět Vickie z FRIDAY THE 13TH PART 2, která má i tady památnou scénu. Nejzajímavější je asi vražedná zbraň vyrobená ze čtyř břitů, která v kombinaci s kostýmem připomíná medvědí drápy. Na tu dobu poměrně kreativní, a přestože mordy nejsou obzvlášť krvavé, tak neurazí. Girls Nite Out bych tak s klidem doporučil pro všechny fandy slasheru. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Girls Nite Out“ je ukázkou toho, že v osmdesátých letech se těch vyvražďovaček točilo prostě strašně moc a rozhodně ne každý mohl být dobrý. Jistě, stala se z žánru především zábava, ale na tom není nic špatného, problém je ve chvíli, kdy snímek ani nic jiného nechtěl, stejně se mu ale bavit nepovedlo. A to je přesně případ filmu „Girls Nite Out“. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

O.K. 80´s slasher, ktorý má tie správne old school ingrediencie, dobrého killera v maske medvedieho maskota s "freddyovskými" pazúrmi ako vražednou zbraňou(páru rokov pre prvou A Nightmare on Elm Street!), množstvo 80´s atmosféry, solídne vraždy a je dobre nakrútený, plus so skvelým finále, na druhej strane sú tieto ingrediencie miestami letargicky porozhadzované po celom filme s pomerne štedrou, nikam sa neponáhľajúcou stopážov. A prehrávanie, vtipkovanie a iné vylomeniny "roztomilej" 80´s mládeže naozaj šlo skrátiť minimálne o polovicu! Normále to k tímto filmom patrí, ale tu už je to miestami vážne prehnané. Napriek všetkému uvedenému je to ale 80´s slasher, ktorý stojí za pozornosť a poteší najmä fandov podobných snímkov. ()

Reklama

Reklama