Reklama

Reklama

Malé mužstvo

(festivalový název)
Krátkometrážní / Dokumentární
Španělsko, 2011, 10 min

Obsahy(1)

Hráči a hráčky smíšeného týmu Margatánia dobře vědí, že nadcházející zápas v lize fotbalových přípravek opět prohrají. Jde jen o to, kolik dostanou gólů a zda se jim nějakým zázrakem náhodou nepoštěstí aspoň jeden vstřelit. V zábavně poskládaném snímku s hudbou Devendry Banharta, Patience and Prudence či Edward Sharpe and the Magnetic Zeros nám dvojice španělských tvůrců představí fotbalový tým sedmiletých nadšenců, kteří i přes neustálé prohry a neschopnost vstřelit gól neztrácejí radost ze hry s kulatým nesmyslem. (MFF Karlovy Vary)

(více)

Recenze (7)

Marze 

všechny recenze uživatele

V USA vznikly návrhy, aby se takovéto debakly zakázaly a utkání se ukončilo. Tato americká korektnost je samozřejmě nesmysl. Odstartovali to dvě americké komentátorky utkání jejich ženského národního týmu na mistrovství světa , kde se jejich fotbalistka při vsítění desáté branky "radovala a ponižovala soupeře". Tento dokument jde v opačném názorovém směru. ()

Dzegr 

všechny recenze uživatele

"Nevadí, že nedáme gól. Hlavně, že je sranda. Gól dáme, až vyrosteme." Strašně optimistický, roztomilý, nevinný ... ještě že jsem zůstal v kinosále a mohl tuhle výplň mezi "velkými" dokumenty vidět ()

Reklama

Vodnářka 

všechny recenze uživatele

Nejroztomilejší krátkometrážní snímek o nejroztomilejším španělském fotbalovém týmu, který ještě nikdy nedal gól, ale sportovní euforie, nadšení pro hru a kouzelné hlášky nepřechází ani hráče, ani trenéry. Kraťučký film plný tisíců vtipných okamžiků, úžasných dětí a hlášek, při kterých bude sál kina reagovat nadšeněji, než při samotném fotbalovém zápase... ()

bassator

všechny recenze uživatele

47th KVIFF 2012 - DOCUMENTARY FILMS IN COMPETITION - Soutěž dokumentárních filmů (L'equip petit / THE LITTLE TEAM / Malé mužstvo) ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama