Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Překážková dráha po vzoru japonského Ninja faktoru, ale na americký způsob. Úkoly na samé hranici fyzických možností. Jediná chyba znamená nejen vypadnutí, ale také držkopád a koupel ve vodě! (oficiální text distributora)

Recenze (23)

Caszidy 

všechny recenze uživatele

No sice to není Nagano, Yamamoto, Takeda, Yamada, Akiyama, Shiratori, Urushihara a další, ale vzhledem k tomu, že Monster9 zbankrotovalo(společnost vlastnící práva a produkující turnaje Sasuke v Japonsku) a 28. turnaje pod horou Midoriyama se tak asi už nikdy nedočkáme, je American Ninja Warrior od G4 lepší než nic. Navíc tu jsou aspoň známé tváře amerických soutěžících, kteří už v Japonsku byli(Campbell, Orosco, Kazimir a další). Věčná škoda, že žádná z českých televizí nemá "koule" na to, aby tuhle geniální soutěž uspořádala v nějaké mutaci u nás. ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Kvalifikace na japonskou verzi, podle mě koukatelnější než originál. Nejde tu totiž o to, jak si kupa naklonovaných mrňavých japonců dá do koulí na nějaké obskurní překážce, ale o opravdový sport, kde se navíc porovnávají neporovnatelné postavy - svalovec z NFL, vytáhlý baskeťák, free runner, gymnasta... Minimálně ty první dvě skupiny prostě v Japonsku nenajdete :-) ()

Reklama

buryman 

všechny recenze uživatele

Je mi uplně jedno jestli to je Japonské. Americké či Ruské A že to někdo kopíruje.To je jako nadávat na čechy,že dělají Judo !! Je to o sportu a to je duležité.Někdy jsou výkony dobré někdy špatne, ale furt se na to podivam raději jak na realityshow big broder a kopije vyvoleny!!!.A dokud se bude kopírovat a propagovat sport tak to stojí za podporu. ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Normální klasický Ninja Factor je docela slušný soutěžní pořad, ale tohle?Fakt nechápu proč se ty Amíci musej pořád do všeho srát.Akorát ze sebe dělaj debily a fakt nemůžu pochopit jak se to někomu může líbit.Vlastně vše je stejné, akorát s tím rozdílem, že tohle je americký a je to dost trapný oproti originálu z Japonska......hodně trapný.10% ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Asi už jsem velká na tyhle věci. Nebaví mě koukat se na takové krávoviny a poslouchat ty jejich "zpovědi" z těch prolízaček - neříkám, že bych to zvládla lépe, ale očividně někteří z nich neovládají základní fyzikální formule,které jsou logické a pomohly by jim při běhu na rampu a podobných věcech. Nejhorší je, když je nějáký originál - v tomto případě japonský Ninja Warrior - tak ten je prostě první a tím pádem i lepší. Vše ostatní je jen nevyhnutelné zlo, které aspiruje na post odpadu. ()

Galerie (3 122)

Reklama

Reklama