Reklama

Reklama

Ricardovy recepty

(pořad)
  • Kanada Ricardo and Friends
Reality-TV
Kanada, 2008, 22 min

Obsahy(1)

Vyzkoušejte nevšední recepty skvělého kanadského kuchaře... (oficiální text distributora)

Recenze (28)

Lyli 

všechny recenze uživatele

Dívám se na to, jen abych se zasmála totální trubce. Ohledně jídla si myslím, že jiný kraj, jiný mrav. Jíst bych to nechtěla, o tom žádná. ()

kapsomut odpad!

všechny recenze uživatele

Mám hodně rád pořady o vaření a většinou je dobře hodnotím, ale u tohodle pořadu mám jasno! Kuchař neuvěřitelnej slizoun, kterej se pořád uměle směje. Jeho takzvaní přátelé to samý. Umělý smích a rádoby hipeček. Každej v tomhle pořadu nehorázně přehrává. Je to tak okatý a strojený, že se to prostě nedá. Kam se hrabe na český Kluky v akci nebo ne Jamieho Olivera... O Gordonovi ani nemluvim! 10% ()

MrPierc odpad!

všechny recenze uživatele

Nekoukatelné díky Ricardovi. Jeho francouzský nádech angličtiny + afektované chování plné umělé legrace mě odpuzuje. Faleš s příchutí Kanady. ()

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Jídla budiž. Dokonce i nějaká ta užitečná řada sem tam přijde, ale nemůžu se zbavit dojmu, že Ricardo je krapet buzerant. To mi celkovej dojem trochu kazí. Nic proti, ale dobrovolně na to koukat asi nebudu. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Vážení a milí, vím jak vypadá stravování v Kanadě a můžu Vás ujistit, že z tohoto pořadu máte naprosto správný dojem. Neboli, každý Kanaďan či Kanaďanka, která ochutnala některé z českých jídel, je chce znovu a oblizuje se až za ušima. Tohle není výmysl, ale přímá zkušenost. Viz svíčková, štrůdl, bábovka, vepřo-knedlo atd. ()

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

"Mmmm, je to prostě lahoda!" Ricardo je docela sympaťák, ale podobnými afektovanými výroky a grimasami si sám svůj pořad znehodnocuje. Občas zajímavé recepty, vařit umí, to se mu asi nedá upřít, ale celkově to na mě působí moc hraně. Většina jeho hostů se tváří, že tam vůbec nechce být, jídlo ale vychvalují až do nebes, nebo hůř, tváří se, že toho chlapa, co jim vaří, vidí poprvé v životě... Nezáživné, nezajímavé. ()

artas 

všechny recenze uživatele

Narcis Ricardo mieša ingrediencie kuchýň z celého sveta, ale mixuje to niekedy tak, že to vo mne vyvoláva dáviaci reflex. Aby toho nebolo málo, on to vnucuje svojim afektovaným priateľom. Ááá mňam, mrazená rajčinová šťava vo forme nanukov, zmiešaná s korením a ešte nejakým sajrajtom, háám... aké dobré... klapka stop ... bueé. ()

Mbeast odpad!

všechny recenze uživatele

Děláte si p*del?! Jak tohle vůbec může být v televizi? Vrcholná kuchařina vážně tkví v tom, že vezmu mrkev, bramboru a narvu to do housky? No ty vole. A ty jeho kecy o rodině, to mu nikdo nemůže žrát. :) Ble, fuj. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Slabý článek Ricardových receptů je sám Ricardo. Což je dost problém, protože právě toho 22 minut posloucháte a jste nuceni se na něj koukat. Vždy když už si myslím, že jsem si na něj začala zvykat a že určitě není takovej blbeček jak odhaduju... řekne něco, udělá, či se jen zatváří a já si řeknu, že jsem asi měla vlčí mlhu. Nicméně recepty vypadají vždy dobře (otázka ale je, jestli také dobře chutnají :D), jsou převážně z ingrediencí, které lze sehnat a samotné zpracování tohoto pořadu je příjemné . ()

Mr.nachos 

všechny recenze uživatele

Není to úplně nejhorší, ale těch profi kuchtíků už je kolem nás tolik, že každý další už se ztrácí ve stínu toho před ním. Nemůžu hodnotiti vaření, protože je to prostě jiná kuchyně, která je mi sympatická asi tak jako ta anglická, tedy vůbec. V Kanadě platí Ricardo za velmi úspěšného kuchaře, ale mě to neoslovilo. Chybí tomu šmrnc, vtip, no prostě nemá to ty správný "koule". ()

kubilov odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy bych neřekl, že může bejt horší kuchař, než Jirka Babica. Tak zřejmě existuje, tenhle Ricardo míchá to nejodpornější kulinářství s teleshoppingem v nelíbivém obalu plném nucené zábavy, rozbalování dárešků a nesympatických hostů, absolutní dno. ()

Reklama

Reklama