Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (303)

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhledem k bulvárním kauzám, jež pro jejich nafouklost nepřehlédne ani průměrný africký beduín bez připojení k internetu, je zcela pochopitelné, že se někdo rozhodl zapíchnout zrovna Bartošovou (je ve filmu pět minut a není ani jednou opilá) a superstar s největším účesem na světě. Smysl všeho ostatního mi unikal, například proč je jednomu detektivovi patnáct a druhý prochází zamčenými dveřmi (což je rozhodně odvážná inovace). Film, kde vrah, trpící zombie syndromem (neumí běhat), píchá jedině nožem a kde jsou oběti blbější, než jejich mobilní telefony. Hodnotit nemá význam, jelikož úroveň všeho je jen nepatrně lepší, než v intergalakticky supradebilní Čepeli smrti = stále nehodno i toho odpadu. Zajímalo by mě, kterou mentální poruchou autoři trpí... ()

Hitman_47 odpad!

všechny recenze uživatele

Tady je opravdu zbytečný jakýkoliv komentář ... nejlepší bude, když se mrknete na reakci tvůrců/debilů na Fukovu recenzi a pak už bude všechno všem jasné. Pokud bych to měl shrnout, tak ti, kteří si myslí, že si tvůrci dělají srandu a ždímou nevim koho, aby jim tuhle sračku zaplatil .... tak tihle jsou na velkém omylu. Kučerovci jsou doopravdy mentálně retardovaní a film myslí naprosto vážně, navíc tohle hovno titulují jako POCTU slasherům. ()

Reklama

Castrator 

všechny recenze uživatele

Zas tak blbý, jak se tu píše, to není. A vzhledem k tomu, že jde o žánr, jehož největším nejen zdejším expertem je Psychor, tak nějaké ty chybky, nelogičnosti větší než malé a scény, které jsou k smíchu, až tak nevadí. I horory zahraniční produkce z kategorie bé až cé jsou sem tam debilní a pohybují se kolem 30 až 40 %. Jelikož je Poslední výkřik filmem českým, tak mu to tu pseudoznalci filmu chtějí osolit. Podprůměrná blbost na dvě, v rámci vyrovnávání dobra a zla přidávám třetí kousek. A vlastně... Přistihl jsem se, že mě to špatné a debilní na filmu vlastně nesejří, ale těší. Takže tři i bez vyrovnávání. P. S. Zrovna na to čumím na Barrandově (kde jinde taky :-D) a je to hlína. Že by se rýsovala moje další gylty pležr? ()

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Je pravdou, že jsem vydržel jen zhruba první půlhodinu, ovšem ani v nejmenším nepochybuji o tom, že zbytek filmu by můj názor a hodnocení nezměnil. Je fakt, že film občas svou amatérskostí pobaví, ale po většinu času jde o příšernou nudu, u níž se zkrátka nejde po celou dobu bavit jen a pouze úděsnými postsynchrony, absurdními replikami, děsivými (ne)hereckými výkony, totální nelogičností a filmovými chybami (woodyho příměr k Tommy Wisseauovi je zcela na místě). Ani nemám chuť rozebírat, co všechno ve filmu za tu půlhodinu nedávalo smysl, stačí mrknout k Fukovi, ten to popsal velmi vtipně a trefně, já bych jen musel papouškovat. Jinak jsem přemýšlel, že bych dal aspoň jednu hvězdu za to, že hlavní hrdinka četla v jedné scéně Tvář toho druhého od Abeho (to pro mě bylo naprostým překvapením), ale… ne. Má oblíbená kniha si nezaslouží být čtena v tak řídkém sranci, jakým právě Poslední výkřik je. A vůbec, má cenu ještě něco dodávat k filmu, kde se na jednom place sejde Šmajda, Bartošová a stávkující dýdžej Štěpán Turek, který se ve filmu objeví nejen jako zmrzlinář, ale i v kůži Olivie? ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Kdyby se to aspoň bralo s nadhledem, a ne tak strašně vážně. Natočit Vřískot za pár šupů ve třech lokacích s neherci (a s herci, kteří hrají vyloženě amatérsky) s využitím pár profláknutých zvukových a hudebních prvků, prostě v českých poměrech na úrovni nejde. Pokud by se tedy film bral jako vtip, možná by to bylo koukatelné. Ale ty toporné výkony, ty okatě kašírované vraždy, to skutečně nijak veselé nebylo. (Samozřejmě nemá komentovat tu hromadu nelogičností - kromě těch zde již zmíněných třeba to, že Karin u její kamarádky hlídá polda, ale Karin odjede lážo plážo s Erikem, policajt nikde, starej polda asi nepozná synovcovo auto, zaparkované před jeho vilou, kulečník uprostřed úzké chodby je také vynikající, nikdo nikdy nemá mobil u sebe v kapse, ale na gauči, stole, bundě, podezřelým z vraždy je chlap, co zavražděnou platonicky miloval, kam zmizela Šmajdova mrtvola? Jak je možné, že se budovy záhadně vyprázdní, když má zaútočit vrah na vyhlédnutou oběť? Holka věří tajemnému hlasu v telefonu, na koho si má dát pozor, i když jí takhle volá jen vrah. Holky mají problém dostat se ze zamčené školy, ale dovnitř lidi chodí i přes zamčené dveře. Vrah sice má jistý motiv, ale ten nevysvětluje dvě třetiny vražd ve filmu..) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Největší fotku a jméno na plakátě měla Iveta Bartošová, která byla ve filmu pouze prvních 5 minut. Na oficiálních stránkách filmu na facebooku je uvedeno „V hlavní roli Iveta Bartošová“. (CROWee)
  • Ačkoliv scéna ve škole probíhá několik minut, na hodinách je stále stejný čas 03:57. (M.B)
  • Miro Šmajda se v celém filmu neobjevuje po boku žádných jiných herců než Petra Machaly - pouze v jediné scéně (jediná scéna Petra Machaly) a muže v zelené pláštěnce. (CROWee)

Reklama

Reklama