Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zpěvák Bony chce natáčet film se svojí společnicí Cher. Když se mu podaří získat producenta, přistoupí k podpisu kontraktu, aniž zná námět. Pak už může jenom přizpůsobovat nepříliš vydařený scénář k obrazu svému. Cena, kterou musí zaplatit za vlastní ukvapenost je však stále příliš vysoká. Naštěstí mají s Cher dostatek příležitosti, aby mohli zpívat... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Cher v druhé polovině šedesátých let musel milovat každý, a to klidně i teď s odstupem skoro 60 let! Se Sonem tvořili úžasný pár a jejich písničky hladily. Zápletka filmu je tvořena Sonovy nezrealizovanými fantaziemi ke scénáři filmu, jenž nechce točit... Dějově slabé, hudebně na výši a dívat se hodinu a půl na mladičkou nádhernou Cher s mrazivě hlubokým hlasem, to je za všechny prachy. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Sonny Bono (Salvatore Phillip Bono) a Cher (Cherilyn Sarkisianová) tvorili v šesťdesiatych rokoch minulého storočia jeden z najsympatickejších, najobľúbenejších a najzohratejších manželských párov amerického showbiznisu. Túto svoju popularitu a partnerskú symbiózu perfektne zúročili v snímku "Dobré časy" (Good Times), ktorý v roku 1967 natočil režisér William Friedkin. Stvárnili v ňom hlavné postavy a zaspievali spolu niekoľko veľmi podarených songov. Cher exceluje a aj ich spoločné duety sú úžasné. Je to komediálny multižánrový filmový muzikál s jednoduchou zápletkou, ktorý celý stojí na piesňach a prirodzenej harmónii Sonnyho a Cher. Pri jeho sledovaní som sa výborne pobavil. Bola to pohodová, nenáročná, funny retro jazda. Sonny Bono bol správne uletený, dvadsať jeden ročná Cher bola neodolateľne sexi a celé to bolo absolútne fajn. Oficiálny soundtrack ku tomuto snímku je zložený zo skladieb: "I Got You Babe (Instrumental)", "It's the Little Things", "Good Times", "Trust Me", "Don't Talk to Strangers", I'm Gonna Love You", "Just a Name", "I Got You Babe". **** ()

Galerie (30)

Související novinky

Zemřel režisér William Friedkin

Zemřel režisér William Friedkin

07.08.2023

Ve věku 87 let zemřel legendární režisér William Friedkin známý nejlépe pro své nezapomenutelné klasiky Francouzská spojka a Vymítač ďábla. Režisérův skon potvrdil děkan Chapman University a známý… (více)

Reklama

Reklama