Reklama

Reklama

Simpsonovi: Maggie zasahuje

  • USA Maggie Simpson in The Longest Daycare (více)
všechny plakáty
Trailer
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 2012, 5 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Malá Maggie Simpsonová se ocitne v jeslích pro nadané děti. Poté, co projde řadou bezpečnostních testů, je odložena do sekce "pro nezajímavé". Zde se setkává se svým úhlavním nepřítelem, miminem s velkým obočím Geraldem. Ten zabíjí motýly. Maggie se rozhodne jednoho zachránit. Ale to se nelíbí Geraldovi, který chce motýla za každou cenu zlikvidovat. (TwoFace)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Maggie je moje nejmilejší postavička od dob jejího řádění s brokovnicí, ale tohle je spíš taková epizodka opravdu pro menší diváky a nějak mi to nejde dohromady s typickým konceptem seriálu.Tahle rodinka je na svetě až příliš dlouho a skomírající úroveň posledních 7. sérií nezachrání ani tahle milá jednohubka.V nejlepším by se mělo odejít a pravdou zůstává, že to měl Groening udělat už před deseti lety.60%. ()

naxicka 

všechny recenze uživatele

Z The Longest Daycare se vyklubal zprvu nečekaný a pak velmi zábavný počin. Malá Maggie konečně dostala prostor! Haleluja!:-) Koncepce skvělá, film měl spád. Chválím závěrečnou "Caniovskou" scénu z Leoncavallových Komediantů. Dokonalé, výstižné. Chválím Zimmera, že si takto "vypůjčil" Leoncavallovu geniální hudbu. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímek. Předfilm Doby ledové 4, vyprávějící příběh nikoliv o hlavních aktérů na vtip Bartha či Homera, ale nejmenší a nejmladší bytost Simpsonů Maggie a to je asi důvod proč jsem ubral hvězdičku tomuto kraťasi. shlédnutí zde. ()

Linkyc 

všechny recenze uživatele

Animák, který je ve spojení se jménem Simpsonovi povedený. Dokonce byl nominován na Oskara. Ale menší problém jsem nalezl v jeho zařazení mezi ostatní snímky. Asi proto nemohl ani vyhrát, nepřináší totiž nic novátorského, co se animace a příběhu týče. Pouze byl ve 3D. A navíc, byl uváděn v kině před Dobou ledovou a neměl titulky, to pro průměrného českého diváka znamená pohromu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Maggie vs. batolící se zabiják motýlů s Brežněvovým obočím.. Rozkošně nápaditý, dialogů prostý kraťas s přesnou hudbou Zimmera (především tragično v závěru) a pointou jak z Hillova Podrazu. Ne, ona nemůže být Homerovo dítě - leda že by ten večer táta vynechal svou obvyklou dávku Duffu a másla v kávě.. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (6)

  • Na konci filmu se objeví upozornění, že během natáčení nebylo ublíženo žádným motýlům. (TwoFace)
  • Ve filmu neuslyšíte ani jedno slovo , pouze hlášku Pšššt před začátkem filmu. (URBAN)

Související novinky

Oscars 2013 - výsledky

Oscars 2013 - výsledky

25.02.2013

Letošní udělování cen Akademie máme za sebou. Diváci i přímí účastníci slavnostního večera zřejmě přežili ostrý humor letošního moderátora Setha MacFarlanea. Kromě tradičního vzpomínání na ty, kteří… (více)

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

10.01.2013

Nikoho asi nepřekvapí, že se žádné překvapení nekoná. Letošní nominace na Oscary jsou opět nudně konzervativní a předvídatelné. Emoce opět budí spíš nenominování některých filmů – fanoušci Temný… (více)

Reklama

Reklama