Reklama

Reklama

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) jsou hrdými rodiči malé holčičky a tak nějak smíření s tím, že pro ně už skončily divoké večírky a že jediné špeky, které mají, jsou ty na břiše. Žijí v útulném domečku v tiché ulici a pomalu se připravují na krizi středního věku. Když si sousední dům pronajmou vysokoškoláci v čele s vyrýsovaným hezounem Teddym (Zac Efron), zavětří sice nebezpečí, ale zprvu se rozhodnou pro přátelský přístup, k němuž bude patřit i slib dodržování nočního klidu a závazek nevolat hned poldy, kdyby se to náhodou někdy s pařením trochu zvrtlo. Jenže už druhá pořádná noční jízda všechny ušlechtilé závazky rozmetá a mezi oběma domy se rozzuří otevřená válka, ve které jsou všechny zbraně povolené. Na první pohled by se mohlo zdát, že unavení rodiče nemají proti rozjetým studentům sebemenší šanci, jenže i Mac a Kelly byli „kdysi" pařmeni a z té doby si pamatují na spoustu dost nepěkných triků. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Extrakritik

Extrakritik (hodnocení, recenze)

Zajímalo by mě,proč všude strkaj úmělý čůráky,ale kundy nikde.Myslim teda takhle do těch bláznivejch komedií.

peiton

peiton (hodnocení, recenze)

BMW12

Presne,ja som bola napr.rozsekaná u tohto snímku ;-) 5+* Dráma ako bič!Alebo aj u tohto :-) Efron ako vrah??! Zaujímavá herecká skúsenosť preňho,len škoda,že chlapec zišiel trocha z cesty ;-) Oba snímky stoja za tú pozornosť a majú čo ponúknuť.

peiton

peiton (hodnocení, recenze)

ywo666

Ono zase nemusí byť nevyhnutne vydarená a vysokorozpočtová snímka, ja by som si ho rada pozrela aj v priemernej dráme a čo je podľa teba ,,šťastným" projektom??To nikto dopredu nevie..

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

peiton

Tak pochybujem, že dobrý režisér, ktorý pripravuje dobrý film by, siahol práve po Efronovi. Podľa mňa je za jeho nešťastný výber môže fakt, že v tých "šťastných" projektov ho nikto nechce.

na příspěvěk reagoval peiton

peiton

peiton (hodnocení, recenze)

BMW12

Ano to je zdá sa :-) ,no ten jeho nešťastný výber filmov (len môj osobný názor) mi veľmi pochuti nie je.Svedčali by mu oveľa viac ťažké dramatické úlohy,ale ako sa zdá chlapec sa formuje do ľahko komedionálnej sféry (Stiller,Sandler..) 

na příspěvěk reagoval BMW12, ywo666

BMW12

BMW12 (hodnocení, recenze)

peiton

Jáj to volili fanúšikovia? :-) Ja som myslel, že porota :-) No vidno, že je stále populárny :-)

na příspěvěk reagoval peiton

peiton

peiton (hodnocení, recenze)

BMW12

Vidíš aj napriek tomu.V USA je dosť populárny,hlasovali preňho prevažne a celkom logicky ženy (hlas som mu dala aj ja) ale hlavne bol a aj je obľúbený stále u -násť ročného publika. :-)))

na příspěvěk reagoval BMW12

peiton

peiton (hodnocení, recenze)

Gratulácie za Najlepšie duo Zac Efron & Dave Franco a obhájenie Najlepšieho výkonu bez trička z tohto snímku na MTV Movie Awards 2015!

na příspěvěk reagoval BMW12

peiton

peiton (hodnocení, recenze)

Jacquouille

Myslím,že tie spomínané scénky čo ti v kine chýbali a naopak,ktoré sa objavili v trailery sú/boli natočené special iba preň..Jednoducho aby len nalákali divákov do kina.Vychádza mi z toho len jediné a síce; to čo je videné v kine je aj na DVD..Opravte ma niekto ak sa mýlim!

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

jo a hele 08.07.2014 Berandal jo vyjde , jako kdybys to nemohl vydržet , když seě tak prudce inteligentní , hrozně moc nad věcí a vůbec strašně moc úžasnej , takže za tohle se ti to taky vrátí 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

A proč? To víš to by bylo to samý jako pokusit se ti vysvětlit, že dvojnásobek tvého iq nedá dohromady třímístné číslo. Taky by si to nepochopil, takže zbytečná snaha :-)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

no tak do kina fakt nechodíš , to je všeobecně známo , teda pokuď kino rip doma v pokojíčku nepovažuješ za kino , jo a sem tady jo ? tady podívej , né tamhle , takže pokuď mi něco chceš říct , tak mluv na mně a né někam do stěny 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama